Erný's Log:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Erný's Log:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Erný's Log:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
24-6.1.2011
Tady je můj seznam vypitého pro Lustera

to je slusny, je videt ze se lepsis, mozna budes mit i docela talent.. hlavne u toho vydrzet! jinak lolitka zase povedena, akorat nechapu proc spi v tom tilku, ze ji neni teplo..priste at si to odlozi jo, diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Ernandes napsal:
24-6.1.2011
Tady je můj seznam vypitého pro Lustera

to je slusny, je videt ze se lepsis, mozna budes mit i docela talent.. hlavne u toho vydrzet! jinak lolitka zase povedena, akorat nechapu proc spi v tom tilku, ze ji neni teplo..priste at si to odlozi jo, diky

Že lolitka , ty pičmonde je starší než já
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo je starsi jak Ernanedes a Ernandes je jeste pod zakonem tak proto i to tilko aby se to nezvrtlo a nesla sedet
Poman

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
jo je starsi jak Ernanedes a Ernandes je jeste pod zakonem tak proto i to tilko aby se to nezvrtlo a nesla sedet

Jonatan

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hod sem nejakou aktualizaci, sleduju tvou pripravu..
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakožto jeden z nejhezčích, nejoblíbenějších, nejperspektivnějších atd. uživatelů tohoto fóra musím s radostí konstatovat že jsem zpět.

Teď krátká rekapitulace toho co se dělo za posledních pár měsíců.

-Všechny moje svaly šly do piči.
-Všechna moje síla šla do piči.
-Vyhrál jsem ocenění nejlepšího sportovce školy
-Účastnil jsem se přijmaček na FSps - SEBS kde se mně moc nedařilo ale snad sem to zas tak neposral.

Vzhledem k tomu že od Vánoc jsem se připravoval na trošku jinej tip zátěže šly činky stranou a s tím bohužel odešlo i dost toho co sem měl. Ale přijmačky jsou za mnou tak se do toho vracím.

Co se týče nejlepšího sportovce školy: Jedná se o komplexní hodnocení každýho cvičícího na škole podle X hledisek jako je relativní síla, absolutní síla, atletika, gymnastika atd. Do finále šlo 10nejlepších ze školy a rozhodující disciplinou byl seznam cviků které měl každý finalista odcvičit za co možná nejkratší čas.

Seznam cviků:
Bench press 30x 75% tělesné váhy na čince
Shyby 30x
Kliky na bradlech 30x
Přemystění + vyraz. tlak 30x 50% tělesné váhy na čince
Dřep 30x 100% tělesné váhy na čince

Můj vítězný čas byl 14:26 a i přes to že to byl čas o 55sec horší než je můj osobák to byl čas nejlepší.

Co se týče příjmaček tak co mě hlavně zklamalo bylo plavaní. Chystal sem se na něj cca 6měsiců a natrenoval si 50m za 31sec jenže při přijmačkach sem nejspíš skrz nervozitu skočil jako piča a spadly mně plavecký brýle. Čas z toho byl nakonec 1:18 na 100m což neni nejhorší ale mohlo byt daleko líp. 60m Sprint jsem měl za 7:90, 1500m běh za 5:22 a za 2min sem odsouložil 104jaciků v jacikově celemotorickém testu.

Testy jsem měl tento týden takže už můžu zase začít pořádně cvičit. Hlavní cíl je objem a to objem jako piča. Důvod? Moje stavající přitelkyně je prostě raketa jako blázen a každej druhej na ni čumí, každej třetí na ni píská a každej čtvrtej by mě nejradši vykropil a ji ojel. Pokud nechci aby k tomu došlo je potřeba prevence a tou je jednoznačně zhovadět. Něco jako vyhýbat se místům kde se tomu tak děje je blbost protože prostě ani jeden z nás sedět doma nehodlá. Stejně jako vždy jsem konstruktivní kritice a radám otevřen. To by mohlo jako návratová řeč stačit
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Jakožto jeden z nejhezčích, nejoblíbenějších, nejperspektivnějších

Pamatujete si ho vůbec někdo?
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandez: Tvuj duvod "zhovadět" se dá pochopit ale proboha, když si najdeš takovou raketu tak nepočítej že i když budeš mít svaly jako prase tak na ni budeš sám
Nehledě k tomu že se rvát kvuli ženské je uplnej nesmysl....
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepočítám s tím že na ni budu sám. Jde jen o to aby si to ti lidi rozmysleli na ni pískat když stojím pul metru od ní. Ja sem totiž hrozně hodnej a milej člověk a už s čistýho pudu sebezáchovy si každej rozmyslí jestli bude pískat na holku která má vedle sebe 120kg važicí plešatý prase a nebo 90kg kloučka jak sem ja. Jednoduché takže špeky, svaly všechno bereme . No a k tomu druhýmu: "Nenapadá mě lepší důvod se porvat než kvůli hájení své přítelkyně." Ta holka si chce taky o víkendu vyjít ven v minisukni a riskovat že se ji něco stane jen proto že sem podvyživenej 90-95kg vážici klouček?
kubaz

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a kvuli cemu se ma smysl rvat ? samozrejme ze intelektualni odpoved 50ti kiloveho kluka bude kvuli nicemu , ale kdyz uz , tak aspon kvuli te baby , misto toho , ze se na tebe nejakej diskotypek spatne podival

ad/ ja mam doma to samy , moje baba si nemuze na diskoteku s kamoskama zajit aniz by je porad nekdo neotravoval , jednou sem s ni byl a od 50ti kilovejch samponku byl hned klid

ad2/ to piskani si stejne ti kokoti nerozmysli , oni ti mladi kluci dneska nemaji pud sebezachovy
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil Ernandes dne ne duben 24, 2011 9:51 pm, celkově upraveno 1 krát
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snad jsi milej chlapec ale mít provokativní ksicht za kterej nemuže nikdo není teda výhra, vypadáš na kick na tu bradu ale zase ti to muže ušetřit práci s těma šamponkama ,chlapa spíš provokuješ si myslím....no hodně štěstí.
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nemám problém s šamponkáma chlapy, špatně sme si rozuměli. Provokativní ksicht asi ano, ale nejde o mě. Mě až budu někde sám ať někdo hubu rozbije, je mi to jedno, ale tady jde o přitelkyni.

BTW: provokativní ksicht vypadá takhle, ale tehdá sem si ho mohl dovolit:

Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takhle na me cumet, tak bych ti ji hned flaknul! ..jinak fajn ze ses zpatky, sem zvedavej na tvuj fat progres
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
takhle na me cumet, tak bych ti ji hned flaknul! ..jinak fajn ze ses zpatky, sem zvedavej na tvuj fat progres

Lustere to je absolutně nemožnej scenář protože já a ty se mužem potkat na jediným místě a to je u baru s chlastem v ruce

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Erný's Log: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: