Pokrok to je dobrej celkove, jaky je rozdil u jinych cviku drep apod..?
Tak moje maximálky minulý rok dřep 140kg, bench 135kg, mrtvola 160kg.
Teď posiluju cca od září kůli těm bolavým zádům, takže celkové rozdíly nevím. Jinak video z minulýho roku.
A špatné komenty si nechte pro sebe. Vím v čem jsem udělal chybu a to mrtvoly. Jel jsem je jen zádama a kuli tomu mě vznikla ta bolest ve spodních zádech.
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Jasný já vím, že technika je hrozná a že se na to nedá koukat. Ale v minulým logu mi toto video komentovali, takže vím.
Můžete Komentovat, ale nehádejte se tu o nějaké kravině aď v tom nemám binec. Pak se v tom nevyznám, díky
A já si na růžovou zvykl
Dneska uplně nahovno den, takhle hroznej to jsem asi nezažil. V noci jsem měl zimnici což je v CKD normální, už se mi to stalo několikrát, někde jsem to četl, ale že by mě bolely klouby to nee. Ráno jsem se probudil s velkou bolsetí hlavy, šel jsem si udělat snídani, slupl jsem ibalgin, protože se to nedalo vydržet jako kdyby na mě něco lezlo. Pak jsem ještě spal teda spíš jen podřimoval, hlava nepřestávala bolet. Působení ibalginu: bolest po 2 hodinách ustala i bolest těla, ale motala se mi hlava. A to jsem ještě někam jel autem, málem jsem srazil cyklistku, dneska jich bylo fakt mraky. Před posilkou jsem si dal kafe a to byla velká chyba. Sice mě nakoplo, ale za chvilku jsem byl v posilce nepoužitelnej a šel jsem odtama pryč, skoro po čtyřech.
Jídelníček taky stál za hovno:
Snídaně: 3 vejce, 100kabanosu
Svačina: 150g kachny
Oběd: 60g tresčí játra
Trénink: Prsa: Bemch- JČ:
1x10..20kg
1x8..35kg
3x4..45kg
Šikmý bench jč:
3x8..30kg
Stahování vrchní kladky do kříže:
1x8..28kg
1x8..20kg
1x8..9kg
Totální mrtvola, sekl jsem s tím a šel domů
Teď už na nic nemám chuť, půjdu brzo lehnout.
Natočil jsem pro vás video
Včerejší vysoká teplota byla jen "zápal švindlu" . Vzal jsem si paralen a 50g sacharidů a dneska jsem OK, sice slabej jak čaj. Nechám tělo 1 den odpočinout a zítra půjdu do posilovny. Dneska do sebe cpu vitamíny a hodně piju.
Jídelníček:
Snídaně: 3 vejce, 50 uzeniny
Svačina: 180g tuňáka v oleji (snědl a vypil vše), mozarella, mrkev
Večeře: 50g lovečáku, paprika, ředkev.
Večeře2:asi zelenina s majonézou 200g
Udělal jsem si zeleninovej salát s majonézou. Budu si muset hlídat kolik toho sním, je tam dost sachrů.
Zeleninovej salát:
300g ředkviček 12g s
200g papriky 15g s
200g rajčat 8g s
300g okurky 9g s
440g majonézy 13g s 330g t
-------------------------------------------
57g s 330g t
Dneska jakejsik unavenej i ta posilka stála za houby. Asi ještě nejsem 100% ok po té horečce. Opět jsem musel jít z posilky, protože se mi motala hlava.
Jídelníček:
Snídaně: 2 vejce, 60g uzeneé anglické
Svačina: 200g zeleniny s maj
Oběd: 100g balťáckého zlata, rajčátka
Svačina: 50g lovečáku
Večeře: 100g lovečáku
Vyprdni se aspoň na 2 dny na fitko a odpočívej co nejvíc v posteli. Skoro 40°C není žádný "zápal švindlu".
Něco tě předevčírem šeredně chytlo a tělo se musí vzpamatovat.
všetko naj k sviatku..Chcem sa opýtať, že kedy by som mohol po ckd začať vlniť...teraz mi konci 4ty tyden a od budúceho by som mohol ísť teoreticky na vlny, len neviem, či môžem hneď na ne skočiť...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru