|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 03, 2011 10:11 pm Předmět: |
|
|
Sice debilní světlo v šatně, ale alespoň něco :/
(187cm, 85kg, můj cíl není velký objem)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: čt březen 03, 2011 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Mike Priest napsal: | magione kde mas aktualku?sem nedockavej
maria:supr forma,pracka pomalu vetsi nez mam ja a pekne pruhy na ramenou |
no jako nechce se mi takle po marii, ktera je vetsi jak ja :D aspon si to muzu oduvodnit tak, ze cvici dyl a ma vic zkusenosti hehe... asi te zklamu ale vazne tech 4,5 procent tuku nevypada kde jak vysekane, kdosi tu podotknul ze kultici maj kolem 4 procent, to sice jo ale maj v sobe asi tolik vody co sem si ted dal hlta a navic sou napumpickovani, to dela moc
Frozz: to muj sice taky ne, ale su rad za kazdy kilo, pokud k tomu crossfitujes, a jedes silovej trenink primerene a postupne pomale nabiras tak si na tu svou vahu zvyknes bez ztraty fyzicky, rychlosti (do jiste miry).. a kazdy kilecko se hodi ze jo... ikdyz na lezecky stene je to se 100kg uz potiz :))
musel sem pridat aspon foto ruky, z te prvni fotky tech moc zil nejde videt, ze by ty 2 balicky piskot denne ?
_________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 03, 2011 10:56 pm Předmět: |
|
|
Magion- dobré  .... no jasně, maximálně co bych chtěl, je 90kg bez ztráty rychlosti, dynamiky a kondice, ba naopak ji ještě navýšit, ale nad 90kg nikdy  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 6:47 am Předmět: |
|
|
Frozz: Nějak se mi nechce zobrazit ta tvoje fotka, dělá to ještě někomu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá březen 04, 2011 6:55 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Frozz: Nějak se mi nechce zobrazit ta tvoje fotka, dělá to ještě někomu? |
Dela to pravdepodobne vsem, protoze ten odkaz nevede primo na fotku, tady je opravena
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:11 am Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Study napsal: | | Frozz: Nějak se mi nechce zobrazit ta tvoje fotka, dělá to ještě někomu? |
Dela to pravdepodobne vsem, protoze ten odkaz nevede primo na fotku, tady je opravena
|
pořád nic nevidím
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:22 am Předmět: |
|
|
Díky, už to jde. Pěkný objem ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá březen 04, 2011 8:40 am Předmět: |
|
|
Frozz- no cekal sem od tebe bud vic objemu nebo vysekanejsi postavu _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
sediwak

|
Zaslal: ne březen 06, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
Aktuálka po třech týdnech lehčí dietky.
178cm, 102kg, 20 let
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne březen 06, 2011 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Frozz- no cekal sem od tebe bud vic objemu nebo vysekanejsi postavu |
Vysekanej celkem jsem, ale jak jsem psal, foceno na špatném světle, a jak dobře víš, světlo dělá hodně. 6pack úplný nemám, ale žíly skoro všude, pruhy na ramenou a kozách taky, takže spokojenost _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út březen 08, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
od té doby co nemůžu nohy ani MT a drtím na záda v podstatě jen kladky + sem tam přítahy v předklonu, tak se to rozšiřuje hezky... ještě tak nemít 105 cm v pase, to by vypadalo asi jinak no  focený mobilem
EDIT: ještě uvolněnej...
_________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: st březen 09, 2011 12:06 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá březen 11, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
Woko- pokud nejak blbe nestojis s ramenama vepredu tak mas silene uzkou kostru s kratounkyma klicnima kostma, kolik mas let? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|