|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ghost333
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 4:03 pm Předmět: |
|
|
tak dodatecne vsechno nejlepsi
nemohl bys postnout ty fotky, jak jsi rikal? v nedeli zacinam taky CKD a napsal jsi, ze se vyfotis, abych mel nejakou motivaci
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: pá březen 04, 2011 5:40 pm Předmět: |
|
|
Den 41 Carb up
Jídelníček:
Snídaně:2 vejce, šunka, karbanátek
Svačina: 140g tavenýho sýra, okurka
Před posilkou: 400ml banánovýho džusu
Po posilce:190g hroznovýho cukru, dorta od maminečky  a večer půjdu zapít narozky
Trénink:
Nohy:
Předkopy:
4x20..10kg
Prsa:
Benchpress jč:
3x15..20kg
Záda:
Vrchní kladka:
4x20..27kg
Biceps:
Jč:
3x15..10kg
Triceps:
vrchní kladka:
3x20..21kg
Ranema:
3x15..3kg
Hamstringy:
Zakopávání:
3x20..23kg
Lýtka:
Výpony ve stoje:
3x20..15kg
Břicho:
1\2 zkracovačky:
2x20
Tady máte dnešní né moc povedený fotečky. Příští týden budou lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
no tuku mas na sobe fakt hafo, to ja kdyz sem pri tvoji vaze jel vlny, tak za mesic byl vysledek uplne jinde...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá březen 04, 2011 5:58 pm Předmět: |
|
|
Já jel minulej rok taky vlny a nezdálo se mi, že by to bylo lepší jako CKD. Měl jsem pořád hlad, a každýho bych posílal někam. Díval jsem se na tvoje fotky a musím uznat, že na sobě hodně makáš a máš to promyšlený. Ukážeš se na nějaké soutěži nebo si už byl?
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
ne ja tady nechcu psat o sobe, jen proste vidim, ze tahle dieta neni nic moc, aj ty vahy sou fakt male co zvedas, se ani nedivim, protoze s touhle stravou sportovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: pá březen 04, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
Strava co za den sním máí 2400kcal, takže můžu v pohodě zvedat zátěž na jakou jsem zvyklej. A říkám když máš problém se zádama nemůžeš zvedat 1000kilo . A proč ve fulbody jedu tak malý váhy? podívej se na začátek logu, tam je vše napsaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: so březen 05, 2011 3:28 pm Předmět: |
|
|
cau, mam otazku, podle ceho jsi pocital hodnoty potravin? kdyz jsem pocital tvuj prvni jidelnicek v tomto logu, vyslo mi 58,5 gramu bilkovin a 177 gramu tuku,o dost min, nez tobe,docela to nechapu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 05, 2011 7:47 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | ne ja tady nechcu psat o sobe, jen proste vidim, ze tahle dieta neni nic moc, aj ty vahy sou fakt male co zvedas, se ani nedivim, protoze s touhle stravou sportovat... | tahle dieta není nic moc?...já tak shodil tak 2x tolik co vlnama - s menším stresem a skoro nulovým hladem. Dobře postavenou dietou se dá shodit 8 kg / měs. v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 05, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | hovnival napsal: | | ne ja tady nechcu psat o sobe, jen proste vidim, ze tahle dieta neni nic moc, aj ty vahy sou fakt male co zvedas, se ani nedivim, protoze s touhle stravou sportovat... | tahle dieta není nic moc?...já tak shodil tak 2x tolik co vlnama - s menším stresem a skoro nulovým hladem. Dobře postavenou dietou se dá shodit 8 kg / měs. v pohodě. |
Tahle dieta asi neni uplne pro kazdeho nejvhodnejsi (treba mne by absolutne nevyhovovala z mnoha hledisek a normalne bych ji asi take nedoporucoval,osobne si myslim, ze je nejvohdnejsi spise pro endomorfni typy jedincu), ale rozhodne se s ni vysledky udelat daji velmi slusne, prikladu je tu plno.
Hovnivale zjisti si, co je to ketoza, pokud to nevis a jak telo v tomhle stavu funguje.
sry za zasirani logu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 05, 2011 10:21 pm Předmět: |
|
|
přesně - těžkej endomorfní chlap = ideální kandidát na CKD...podle m ě nevhodné pro ženy a lehší váhovky
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so březen 05, 2011 11:51 pm Předmět: |
|
|
Den 42 Carb up
Dneska jsem vstával kolem 2 odpoledne, no fuj
Jídelníček:
Jídlo: 150g ovesných volček, jogurt
Jídlo: dorta
Jídlo: 200g kuř, bramborovej salát
Jídlo: 125g rýže
Jídlo: dorta
Se za to jídlo stydím úplně
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne březen 06, 2011 8:21 pm Předmět: |
|
|
Den 44 Low carb
Ketóza: negativní
Dneska jsem se byl poprvé projet na kole a nebyl to moc dobrej nápad. Protivítr a průměrná rychlost 10km/h...jako kdybych ujel 100km
Jídelníček:
Snídaně: 2 vejce, 70g slaniny
Svačina: 150g vepřové játra, 3 lžíce oleje
Oběd: 80g čabajky
Svačina 100g tav sýra, okurka
Večeře: 80g lovečák
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po březen 07, 2011 8:08 pm Předmět: |
|
|
Den 45 Low carb
Ketóza: negativní
Jídelníček:
Snídaně: 2 vejce, 50 g lovečáku
Svačina: 90g čabajky
Oběd: 90g čabajky
Svačina: 100g tav. sýra
Večeře: 80g lovečáku
Večeře: 100g tav sýra
Trénink:
Prsa:
Benchpress:
3x5..100kg
šikmý bench:
3x8..70kg
Rozpažky:
3x10..20kg
Ramena:
Tlaky VČ:
3x8..50kg
Přítahy k bradě:
3x10..30kg
Biceps:
EZ:
3x4..38kg
Scottova lavice
3x6..28kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po březen 07, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
Ciste mimochodem proc (z vedeckyho hlediska) to funguje dobre endomorfum by ste nekdo nevedel ?  ...sem spis taky endomorf, ketozu sem snasel dobre a nemel problem s tim, ze by se vaha nehejbala. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út březen 08, 2011 8:54 pm Předmět: |
|
|
Den 46 Low carb
Ketóza: 1-2
Dneska jsem po včerejšku nějak rozbitej. Tak posilku přesunuju na zítřek. Už vím z čeho, minulej týden jsem nebyl skoro v posilce.
Už mě ta dieta začíná nudit a štvát. Ještě vydržím do pátku a v sobotu nasaím sacharidový vlny.
Začnu na 100-200-300-400 dále 50-150-250-350 dále 100-200-300-400
Jídelníček:
Snídaně: 2 vejce, 80g anglické
Svačina: 100g dunajská klobása
Oběd: 140g tavenýho sýra
Svačina: 50g lovečáku
Svačina: 100g krkovice
Večeře: 100g krkovice
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|