|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Luster

|
Zaslal: út březen 08, 2011 3:54 pm Předmět: |
|
|
testovaci vzorek vanilka - dobry to je, ale opet ze zidle na prdel nepadam  jinak mixoval sem to a penivost prumerna, nic hroznyho..
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 08, 2011 4:11 pm Předmět: |
|
|
Je fakt, že ta malina mi sedla více, než ta vanilka, ale to je spíš také tím, že často zkouším vanilkové příchutě různých výrobců, nenarazil jsem totiž ještě na tu úplně perfektní, jakou bych si přál.
K banánu se tu ještě nikdo nevyjádřil, jsem zvědav, kdo ho prubne první. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: út březen 08, 2011 4:24 pm Předmět: |
|
|
Tak jen pro doplnění - zrovna jsem zkusil banán (WC100) a ten mi ze všech mnou testovaných připadá nejhnusnější. Celkem nahořklý. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: út březen 08, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
Poslední doubou mám proteiny jenom s čoko příchutí. Chtěl bych zkusit Banán  Mohl by někdo doporučit? Nechci si koupt nějaků srač*u  dík _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 08, 2011 4:59 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | | Tak jen pro doplnění - zrovna jsem zkusil banán (WC100) a ten mi ze všech mnou testovaných připadá nejhnusnější. Celkem nahořklý. |
Na banánu si vyláme zuby většina výrobců. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út březen 08, 2011 5:09 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Qwake napsal: | | Tak jen pro doplnění - zrovna jsem zkusil banán (WC100) a ten mi ze všech mnou testovaných připadá nejhnusnější. Celkem nahořklý. |
Na banánu si vyláme zuby většina výrobců. |
WPC80 banán jsme měl a nebyl špatnej ubec byhc se ho nebál
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 08, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
jak nemám extrifit rád, tak na srazu už zbyl jen banánovej vzorek a ten byl dobrej, respektive určitě se řadil k nadprůměrným chuťově
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 08, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | jak nemám extrifit rád, tak na srazu už zbyl jen banánovej vzorek a ten byl dobrej, respektive určitě se řadil k nadprůměrným chuťově |
jojo ten extrifit me taky celkem prekvapil po chutove strance, jen ta cokolada by mohla byt cokoladovejsi.
Stale jsem ale zvedavej na ten Nutrend az prijde a take na novej Pharma Whey HT+ _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 08, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: út březen 08, 2011 8:22 pm Předmět: |
|
|
Syntha-6 banán... je nejlepší co jsem kdy měl :D To chutná jak když si někdě v podniku dáš banánovej shake. Jinak WPC 80 extrifit je nejlepší jahoda (měl jsem všechny chuti) Pharma whey (PhD) mám jahoda a docela ujde. Jinak nejhorší protein co jsem měl je Whey Protein 80 (Promil-čoko) né že jen pěnil, ale byl i hnusnej a navíc jsem na dně našel nějakej kus čehosi co se mi ani nerozspustilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 08, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jojo ten extrifit me taky celkem prekvapil po chutove strance, jen ta cokolada by mohla byt cokoladovejsi. Stale jsem ale zvedavej na ten Nutrend az prijde a take na novej Pharma Whey HT+ |
Jak jsem psal někde dříve, Pharma Whey HT+ je na cestě a aktuálně to vypadá tak, že by zítra (ve středu) měl dorazit a hned by měl jít do akce v e-shopu, tzn. až do příští středy by měl jít za nějakou hezčí cenu.
Zároveň platí, že ho máme v ČR jako jediní... což mi je ale jasné, že ostatním nezabrání si ho dát na web... byť nechápu, jak ho pak chtějí zákazníkům dodat .
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: út březen 08, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út březen 08, 2011 11:29 pm Předmět: |
|
|
Banan jeste umi promil ..konkretne laktofit 65ka.... s glukopurem je to jeste lepsi..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út březen 08, 2011 11:38 pm Předmět: |
|
|
dorazila mi nová verzia gaspariho myofusion a úprimne možem povedať, že bezkonkurenčný ako chuť, tak rozpustnosť (penu nepozná a stačí fakt trošku zatriasť a je), inú chuť ako čokoládu si nekupujem nikdy a v tomto prípade mliečna čokoláda je proste chuťovka, s mliekom a mierne zohriata mi dokonca pripomína horúcu čokoládu z nejakej kaviarne alebo dokonca trochu redší puding. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út březen 08, 2011 11:55 pm Předmět: |
|
|
Turakam: nova verze? to sem jeste nikde nevidel, odlisuje se nejak vzhledem?
edit: uz sem ji nasel
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|