|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 28, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 576 - 28.2.2011
zadní strana těla B
shyby podhmatem 11,12,13
trhy s JČ 3x6x40kg
přemístění s JČ 5x40kg, 2x6x50kg
přítahy v předklonu s JČ obouruč 2x10x24kg
přítahy v předklonu s JČ 2x8x50kg
zapažování 2x10x13kg
pár cviků z Magnificent mobility
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
ČAS: 0:59 hod
Parádní trénink. Dnes jsem v práci nějak moc nepil, ani nevím proč. Takže od chvíle, co jsem přišel domů to do sebe leju, protože zítra jdu do sauny a to mě vždycky dost vycucne. Ještě aspoň 2 litry čisté vody musím dát.
K tréninku. U shybů budu muset přehodit ty série, poslední třetí série o nejvíc opakování je masakr. I když zase pěknej masakr :-) U trhů to docela jde. Možná příště přidám. Byl jsem línej dělat rozcvičku. Přemístění je fajn. Jen na konci už levý úchop nezvládal. To samé u přítahů jednoručky. Levá ruka má problémy.
Suplementace:
trochu B a trochu S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 01, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 577 - 1.3.2011
přední strana těla B
dřep s vahou nad hlavou 4x9xKB
výpady s vahou nad hlavou 3x14xKB
push-press s JČ 2x5x40kg
kliky na bradlech 3x12
kubánský tlak s JČ 2x10x6kg
upažování 2x12x13kg
zkracovačky nohama nahoře 2x10
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
ČAS: 0:50 hod
Dnes byl možná nejkurioznější trénink, co jsem zažil. Měl jsem podle všeho domluvenou prohlídku bytu na čtvrtek 18:30. Cvičím, kolem 18hod volá paní, jestli počítám s prohlídkou na 18:30. Já říkám, jo, budu tam. Cvičím dál a pak mi dojde, že vlastně nevím, co se děje. Volám ji zpátky a ona, že to je dnes. Takže převléknout, spocenej do auta. Pak zpátky a docvičit posledních pár cviků. Fakt nádherna, já si to dovedu udělat jednoduchý.
Suplementace:
nic, za chvíli jídlo _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 03, 2011 5:35 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 578 - 3.3.2011
kondice
burpees 100x
kliky 10 minut
- cat/camel, Yoga twist, side twist, bent knee twist, birddog, side laying trunk twist
strečink
ČAS: 0:35 hod
Jestli jsem minule umíral, tak dnes jsem definitivně umřel :-) Takovou agonii po burpees jsem ještě nezažil. Chvíli jsem přemýšlel, jestli nepůjdu zvracet. Lepší se to, ale ještě to bude dlouhá cesta.
Suplementace:
nic _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt březen 03, 2011 7:22 pm Předmět: |
|
|
pěkný  , takovýhle trénink bych si taky mohl v nejbližší době zkusit. Trochu se ale bojím, že to neudejchám  . Těch 100 burpees je fakt dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 03, 2011 7:23 pm Předmět: |
|
|
Já začínal na 50 a každý trénink přidával 10. Není to zase tak těžký, když nejsi tak zhnilej jako já. Můj cíl je pod 7 minut a už jsem pod 10 :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 05, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 579 - 5.3.2011
zadní strana těla A
shyby na lanech 3x11
mrtvý tah jednonož 2x10x50kg
výrazy s JČ 3x3x50kg
swingy jednoruč 2x15xKB
windmill 2x8x13kg
výskoky 2x10x48kg
zapažování 2x10x13kg
ČAS: 1:04 hod
Dnes to byla taková pohodička. Žádný spěchání, v klidu si odpočinou mezi pauzama. Trénink byl i delší než minule a to jsem nedal ani břicho a protahování. Ovšem parádně mě to bavilo. V týdnu jsem měl záměrně poměrně málo sacharidů a dnes jsem jich měl naopak víc, takže se dobře cvičilo a svaly se tak trochu naplnily. Celkově byl trénink moc dobrý.
Suplementace:
trochu B a trochu S po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 06, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 580 - 6.3.2011
přední strana těla A
floor-press 24x24kg, 12x32kg, 4x10x40kg
tlaky vsedě s JČ 3x8x24kg
přední dřepy s KB 2x20
split dřep 3x10
bicepsový zdvih s JČ 13x24kg
kubánský tlak s JČ 2x10x6kg
upažování 2x13x13kg
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
ČAS: 0:59 hod
Dnes jsem to ve floor-pressu vzal trochu lehkovážně (rozuměj cvičil jsem s lehčí vahou :-). Pěkný to bylo, dřina docela. Hlavně u prostřední série poslední opakování. Jinak jsem to celkově nechal. Přidal jsem u bicepsu a upažování. Celkově to bylo moc dobrý.
Suplementace:
nic, za chvíli jídlo _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 07, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 581 - 7.3.2011
kondice
burpees 100x 8:50m
kliky 10 minut
strečink
ČAS: 0:26 hod
Trochu jsem změnil taktiku u burpees a dostal jsem se časem ještě o něco dolů. Už se za to nestydím a budu odteď uvádět časy. Cíl se blíží :-)
Celkově trénink fajn. Nemám výhrady, jsem teď velmi velmi spokojenej.
Suplementace:
nic _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út březen 08, 2011 6:18 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Trochu jsem změnil taktiku u burpees |
a muzes nam prozradit jak? jestli to teda neni tvoje tajemstvi ja to jel dneska po dvaceti s nakejma pauzama, ale asi bude lepsi to spis ze zacatku napalit, treba na 30-35 a pak ubirat..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 08, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
Já jsem to právě ze začátku rozjel pomalu, opravdu pomalu :-) Dvě pětky s asi 15 sekundovou pauzou. Pak 2 desítky s asi 30s pauzou. Potom 2 patnáctky s taky asi 30-35s pauzou a následně zase 2 desítky, a na úplný konec čtyři pětky s minimalními pauzami. Obdivuju tě, že dáš na první pokus dvacítky. I když ty jsi ten boxer, takže jsi trénovanej. Já to jel nejdřív po desítkách, ale ke konci jsou na mě moc dlouhý :-) Pak jsem zkoušel prvních pár sérií po patnácti, ale to zase byl moc velký šok zkraje. Takže nějak tak. Beru to jako cestu za co nejrychlejším dosáhnutím 100 opakování. I když vím, že ty pětky jsou srabácký _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 08, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 582 - 8.3.2011
zadní strana těla B
shyby podhmatem 12,13,14
trhy s JČ 6x32kg, 3x6x40kg
přemístění s JČ 6x40kg, 2x7x50kg
přítahy v předklonu s JČ obouruč ---
přítahy v předklonu s JČ ---
zapažování 2x10x13kg
supermany 2x10
russian twist s MB 2x15
ČAS: 1:10 hod
Dnes to bylo zase utahaný. Ani se vlastně nedivím. Čtvrtý trénink po sobě, navíc poslední dva dny v práci masakr nejmasakrovější. Zítra mám zasloužený odpočinek. Už se moc těším.
Z tréninku jsem dnes vyřadil přítahy a udělal jsem ho takový lehce dynamický. Pokud se to o tom mém tempu vůbec dá říct :-) Trhy pěkný, přemístění pravou rukou krásný, levou moc ne. Celkově výborný pocit a jsem fakt rád, že je to za mnou. Trénink perfektní.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út březen 08, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | I když vím, že ty pětky jsou srabácký |
to bych neresil.. cas mas lepsi a o ten ti de hlavne, takze dobra prace, sem zvedavej, jak moc to jeste dokazes stahnout
edit: a jeste jedna otazka, jak vracis tu JC z premisteni zpatky na zem? ja to delam jakoby do obourucniho swingu, protoze jednou rukou to nejak plynule neumim..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 08, 2011 7:47 pm Předmět: |
|
|
Musím to stáhnout pod 7 minut, to je cíl. Dokud to nebude, nepřestanu.
Dělám to stejně jako ty, nechám to zkývnout dolů. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st březen 09, 2011 9:36 am Předmět: |
|
|
Burpees jsou šílenej cvik, nesnáším ho :)
můj cíl je Warrior burpee test, tedy 300 za 20min, ale to je ještě daleko
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|