Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 295, 296, 297 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MiKra

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Kua. Dřív jsem valil jen bench a sral na jednoručky tlaky. Ted jsem najel na jednoručky, začalo mě to bavit a sral jsem měsíc na bench. A hopla, brutálně jsem klesnul na výkonu. Ale zase jsem zlepšil hrudník, jednoručky fachaj pěkně

Jojo jednoručky mám taky daleko radši jak bench..Přijde mi že výsledky jsou lepší..A je to "lehčí" pro mě,s benchem bojuji..

Jinak k té pokutě..Možná se ani nedivím, že prohledal auto, dokud něco nenašel..Někde jsem slyšel, že musejí za měsíc dát určitý počet pokud a když ne, přijdou o ty jejich bonusy..Takže si myslím, že to byl hlavní důvod tý "šikany"..Je to jen názor, ale připadá mi to tak a odvozuju to z infa co jsem slyšel..
A máte pravdu, jsou lidi co dělají přestupky stále dokola a fízlům se smějí do ksichtu za prd pokuty a pak někdo udělá jednou za uherák nějakou malou blbost a platí jak kretén.. Celí je to tady postavený na hlavu, ale vždyť všichni víte.......
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U státních nevím, ale v jednom nejmenovaném tajuplném městě mám známého u měšťáků.
Denně by měli dát pokuty za litr. Samozřejmě to okecat, že máš sazbu třeba 200kč až 2000kč, no a on ti uděluje pokutu jen za 300kč, takže řidič je vlastně ještě rád, že dostal tak málo.
Holt si nějak město musí na ten tunel Blanka vydělat...snad jsem se neprořekl
Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
U státních nevím, ale v jednom nejmenovaném tajuplném městě mám známého u měšťáků.
Denně by měli dát pokuty za litr. Samozřejmě to okecat, že máš sazbu třeba 200kč až 2000kč, no a on ti uděluje pokutu jen za 300kč, takže řidič je vlastně ještě rád, že dostal tak málo.
Holt si nějak město musí na ten tunel Blanka vydělat...snad jsem se neprořekl

Zatimco u statnich fizlu je procento debilu jen lehce nad prumerem, u mestskych je vetsinou jen odpad ktery nemuze delat nic jineho.
A co se srazkou s debilama tyce, s tim se proste musi pocitat. Jak na silnici, tak na tomhle foru
blazen

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teď jsem přišel z tréninku a slyšel něco ve zprávách, nevim jestli jsem to slyšel správně doufám že ne..
protože se tam mluvilo po sobě o 2 případech:
1. chlap měl firmu, za zálohu lidem slíbil, že jim sežene a nainstaluje solární panely na baráky.. lidi se samozřejmě chytli, chytlo se jich dost, ukradl řádově miliony, možná desítky milionů..chlapa teď shánějí a nemůžou ho sehnat :) trest? 8 let
2. 18letej borec přepadl s pistolí 2 sázkovky a tuším poštu, odnesl si řádově tisíce.. část lupu už policie našla a zabavila.. borec se hned po chycení přiznal.. trest? 10 let (možná 12, nevim, vnímal jsem tak napůl)...

jasně, mladej borec měl pistoli, ale nepoužil ji (ani to zřejmě neměl v úmyslu), a odnesl si sotva pár tisíc.. zatímco šulda co krade ve velkým si půjde sednout na max. 8 let?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
teď jsem přišel z tréninku a slyšel něco ve zprávách, nevim jestli jsem to slyšel správně doufám že ne..
protože se tam mluvilo po sobě o 2 případech:
1. chlap měl firmu, za zálohu lidem slíbil, že jim sežene a nainstaluje solární panely na baráky.. lidi se samozřejmě chytli, chytlo se jich dost, ukradl řádově miliony, možná desítky milionů..chlapa teď shánějí a nemůžou ho sehnat :) trest? 8 let
2. 18letej borec přepadl s pistolí 2 sázkovky a tuším poštu, odnesl si řádově tisíce.. část lupu už policie našla a zabavila.. borec se hned po chycení přiznal.. trest? 10 let (možná 12, nevim, vnímal jsem tak napůl)...

jasně, mladej borec měl pistoli, ale nepoužil ji (ani to zřejmě neměl v úmyslu), a odnesl si sotva pár tisíc.. zatímco šulda co krade ve velkým si půjde sednout na max. 8 let?

ale nikoho neohrožoval na zdraví.... až na výši trestu to je v pořádku....
já bych celkově ty tresty dal výš..

mě dostává to, že alkohol a drogy sou polehčující okolnost apod.
blazen

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vida jak jsme v debatě o PČR pokročili :)
měšťáci jsou samozřejmě (nic proti) taková "spodina", musí dělat ty špinavý práce ala vyhánět feťáky z parků a z obchoďáků, kde somrujou, řešit pořádky (pokud má město vlastní městkskou policii; v opačném případě to řeší ten, kdo je nejblíž, tedy klidně dopravka)...
u dopraváků mám člena rodiny a přesně, jak píše dunnoWayne - vedení po nich šlape, práci mají na pytel, lidi jenom békají, ale přitom.. oni můžou dávat pokuty za x tisíc, ale nemají důvod dávat tak vysoký pokuty, oni z toho prostě nic nemají (kromě těch šuldů, co to dělají pro osobní pocit)..
no a pak je tu třeba ještě celní správa, ale o těch bych radši pomlčel
blazen

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
ale nikoho neohrožoval na zdraví.... až na výši trestu to je v pořádku....
já bych celkově ty tresty dal výš..

mě dostává to, že alkohol a drogy sou polehčující okolnost apod.

neohrožoval to je jasný, ale teď ho ještě nahánějí bůhví kde a pochybuju, že lidi ty deseti- a statisícový zálohy, co mu dali, ještě někdy uvidí.. chlápek si za ně koupí super advokáta a ten to ukecá na psychickou poruchu nebo že chtěl chlap prachy na drogy protože je závislej a trest bude poloviční :D
U.B0B

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me napr. neni jasny, kdyz to beru svym selskym rozumem, jak se u nas tanovuje vyse trestu. posledni pripad co jsem napr. zaregistroval - Cizinec vydíral desítky dívek, musely se on-line svlékat před kamerou

Dívkám hrozil, že upraví jejich fotky na erotické. Vyhrožoval jim i únosem, znásilněním a zabitím . Kromě toho, že je nutil, aby se svlékaly a uspokojovaly před webovou kamerou, vedly s ním zvrhlé sexuální hovory.
Muž může za své skutky skončit na jeden rok až pět let ve vězení .

to bych pochopil. vyhrozoval nasilim, zabitim i nezletilym - ano sazba 1-5 let, ale:
....po internetu vyhrožoval a vydíral osmdesát dívek ...

takze tech 1-5 let se bude nasobit kolika?? 80ti?? nebo v tomto state je jedno kolik lidi ohrozuji? proste kdyz to udelam 5x, tak uz vlastne vic nemuzu dostat, tak to udelam jeste 100x??

proste me takovydle pripady nejdou do hlavy. pokud okradu banku o 10 milionu korun, preci neni to stejny jako kdyz okradu 100 lidi o 100 000 korun. pokud znicim zivot 100 lidem, tak to neni rovno jedny kradezi v pojisteny bance.

a pokud okradu nejméně 1095 lidí o minimálně 980 milionů korun, tak jaky trest by mel nasledovat? nebo sazba je stale stejna pri okradeni jednoho subektu nebo 1095 lidi??
U.B0B

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mladí komunisté chtěli velebit Stalina v sídle Středočeského kraje - zpravy.idnes.cz
telesny tresty jsou u nas zakazany? stacilo by naplacat na zadek a poslat domu ....
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
To je hnus...
http://www.novinky.cz/krimi/227319-mama-chtela-abych-umrela-zaznelo-u-soudu-od-sestilete-divky.html

Ženská je zjevně psychicky nemocná. Pokud neskončí v base, tak doufám, že na doživotí v léčebně.
Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
mirio napsal:
To je hnus...
http://www.novinky.cz/krimi/227319-mama-chtela-abych-umrela-zaznelo-u-soudu-od-sestilete-divky.html

Ženská je zjevně psychicky nemocná. Pokud neskončí v base, tak doufám, že na doživotí v léčebně.

JJ, tahle do basy nepatri. Ta to v hlave nema v poradku urcite. Nicmene, izolovana by mela byt az do vyleceni.
cipinek

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

piča epic fail sportka II. tah

moje čísla 2,4,9,15,27,34

losovali 2,4,10,15,28,33

piča vyjebaná, vymrdaná, vykurvená..., fakt nemám slov
haino

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budeš mít aspoň štěstí v lásce.
Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
piča epic fail sportka II. tah

moje čísla 2,4,9,15,27,34

losovali 2,4,10,15,28,33

piča vyjebaná, vymrdaná, vykurvená..., fakt nemám slov

Ja pred par lety vyhral treti. Asi 10 000. Jedno pitome cislo a byl bych za vodou ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 295, 296, 297 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: