|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: st březen 09, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | cipinek napsal: | piča epic fail sportka II. tah
moje čísla 2,4,9,15,27,34
losovali 2,4,10,15,28,33
piča vyjebaná, vymrdaná, vykurvená..., fakt nemám slov |
Ja pred par lety vyhral treti. Asi 10 000. Jedno pitome cislo a byl bych za vodou ... |
už jsem začal věřit, že to jde trefit... , kdybych nevěřil, tak nesázím, někdo to vždycky vyhraje nakonec... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 09, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
Tři čísla, to už je nějaká stovečka, ne? Btw kdybys vyhrál nad půl milionu, museli by vyplacení výhry schválit noví Sazka-pání :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 09, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Tři čísla, to už je nějaká stovečka, ne? Btw kdybys vyhrál nad půl milionu, museli by vyplacení výhry schválit noví Sazka-pání :-) |
To jako že yvhraješ a nedostaneš to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st březen 09, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | daymoon napsal: | | Tři čísla, to už je nějaká stovečka, ne? Btw kdybys vyhrál nad půl milionu, museli by vyplacení výhry schválit noví Sazka-pání :-) |
To jako že yvhraješ a nedostaneš to? |
Teoreticky. Prakticky by si to spravce odsral, nebot by zpusobil obrovskou skodu
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
jednou v posilce sem s bývalým učitelem řešil, jako obvykle, různá témata ze světa.... a dostali sme se k tomu, že oba nechápem, proč komunisti nevymírají.... přecijen jejich voliči měli být hlavně ti staří "za komoušů tu bylo líp" ... ale oni tu furt jsou a objevují se noví voliči
Máte někdo v okolí nějaký mladý komouše?
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
ty ses narodil 91 a pises tu moudra o komousich ? Beru 40 letyho cloveka co picuje na ucet komousu, s tim nemam problem, ale takove decko? Za to tahle vlada je super co :) to je vysmech uplne vsem lidem ti dementi co tam sedijou, je to jak blbej vtip ty vv, topka, retardovanej dement Barta a dalsi idioti. Furt z hovna do bahna...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | ty ses narodil 91 a pises tu moudra o komousich ? Beru 40 letyho cloveka co picuje na ucet komousu, s tim nemam problem, ale takove decko? Za to tahle vlada je super co :) to je vysmech uplne vsem lidem ti dementi co tam sedijou, je to jak blbej vtip ty vv, topka, retardovanej dement Barta a dalsi idioti. Furt z hovna do bahna... |
... to, že sem komunismus nezažil znamená, že netuším, co to obnáší?... co znamená centrální plánování, cenzura, ... vykonstruovaný procesy? a další hnusy...?
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
jaky hnusy kolik si jich zazil ? :) Prinejmensim me to proste prijde jako dost usmevne, kdyz nekdo o necem haze moudra, kdyz v te dobe nebyl vubec na svete, to je proste lol. Urcite delali komousi plno hovadin, ale pro drtivou vetsinu normalnich lidi to byla doba, kdy neexistovala nezamestnanost a neprepadala je a neokradala je nejaka cernota. Tet muzes vycestovat, ale kolik lidi na to zase ma penize ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 11:54 am Předmět: |
|
|
Pro ty, co mají zájem :
Památník Vojna Lešetice
Muzeum obětí komunismu
http://www.muzeum-pribram.cz/exhmpb/expvp/expvp.html _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 11:57 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | jaky hnusy kolik si jich zazil ? :) Prinejmensim me to proste prijde jako dost usmevne, kdyz nekdo o necem haze moudra, kdyz v te dobe nebyl vubec na svete, to je proste lol. Urcite delali komousi plno hovadin, ale pro drtivou vetsinu normalnich lidi to byla doba, kdy neexistovala nezamestnanost a neprepadala je a neokradala je nejaka cernota. Tet muzes vycestovat, ale kolik lidi na to zase ma penize ... |
jasný, chápu... patříš mezi lidi, kterým individualismus vůbec nevyhovuje.
Já bohužel ne... podle mě každý má to, co chce.
Co je mě do toho, že neexistovala nezaměstnanost? Každej, kdo chce, tak si práci najde. Každej je zodpovědnej za svůj život a měl by mít nápady, jak s ním naložit. To, že je někdo blbej - neasertivní - bez fantazie - kreativity - je jen problém toho dotyčnýho. To, že stát něco uměle vytvoří a funguje to jen "jako" ti možná přijde fajn, ale mě to vadí.
Z mýho pohledu okrádal stát uplně stejně jako ted, s tím rozdílem, že tehdy si s tím nemohl nic dělat... teď můžeš. Můžeš bejt úspěšnej. Takže se můžeš mít líp, než jen "fajn, přežívám" ....
Kolik lidí má na to vycestovat? Podle mě každej, kdo maká, vzdělával se a snažil se najít si práci, která mu jde a baví ho.
Ale tady jde o jednu důležitou věc... možnosti (neboli svobodu) - pro dost lidí je tohle sama podstata života. Mít možnosti, dělat si se svým životem to, co chci... - ale tohle někdo, kdo nechápe individualismus asi nepobere.
Mimochodem, pravda... náš komunismus sem nezažil. Ale myslím, že má teď člověk dost možností se o tomhle dost dozvědět... internet, tv... chabý zdroje no... nebo přímo od emigrantů (jan kavalir interviews - vygoogli si to), který tenhle režim vyhnal pryč. Asi furt budeš říkat "jo, ale tys to nezažil" ... já bych zas řekl "nezažil, ale zajímám se o to a chápu svět, chápu souvislosti a dost věcí mi dojde" ... ale to je asi málo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
Jenom k té dovolené... Obyčejný český občan, na tu dovolenou v dnešní době sotva má, nebo spíše by se dalo říct, že i má, ale to by se musel fakt pořádně uskromnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
zijes ve stejnem svete ? honza ? To jako ma bejt kazdej vysokoskolak, co cestuje po americe ? Se spamatuj... V dnesni dobe DRTIVA vetsina rodin pocita kazdou korunu a je rada ze zije a ne tak jezdit nekam do zahranici. Kazdej neni meneger v obleku, nebo nejakej studen VS, co si cestuje po svete za penize ostatnich lidi a nema predstavu o tom, jak zije uplne bezna rodina, ktera ani zdaleka nedosahuje na prumernou mzdu... Prave kvuli takovejm jako ses ty, ktery nezajimaj normalni lidi sme tam kde sme. Cloveka co dela rukama a neco vytvari kopni do prdele a zlodej v obleku at si ukradne dalsi milion ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 12:31 pm Předmět: |
|
|
Hovnivál má pravdu, né všichni se mají tak jako lidi v Praze
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|