PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Já kupuju od českých výrobců, myslím že kvalita je už u některých srovnatelná nebo i lepší než v zahraničí. A radši podporuju českou ekonomiku než cizí.

S tymto sa da plne suhlasit. Okrem slovenskeho hydra tiez radsej kupim cesky produkt ako napr. madarsky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Já kupuju od českých výrobců, myslím že kvalita je už u některých srovnatelná nebo i lepší než v zahraničí . A radši podporuju českou ekonomiku než cizí.

do nedavna bych nesouhlasil, ale ted se k tomu vicemene take prikladnim jen je dulezite to sluvko u nekterych
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2011 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak sem právě zkusil ten vzorek k Whey Core 100.. malinu

sem zvyklej se 30g dávat tak do 300-500ml, takže těch 140g mi přišlo jako moc sladký ... porovnávám-li to s promilem jahodou, tak to voní podobně... prašnost je tak 30% ... rozpustnost no problemo... no ale krom toho, že tj sladký, tak mi to prostě jen nechutná - což je můj problém, protože kromě čokoládových příchutí mám s proteiny fakt problém

Čokoládu, na kterou se těším, zkusím asi až zítra, ale podle olíznutých prstů bych řekl, že bude dobrá

Ale vypadá to na návrat k Pharmě
Gato

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2011 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Btw. Ronnie ako je to s postovnym na Slovensko?
U.B0B

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

klikni na e-shop pre SR
bigflex

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zítra jdu do toho nového Whey Core, když slyším jaká chvála se zde na něj píše. Pak napíšu jak to dopadlo , doufám že to alespoň někoho zajímá
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste k tomu Whey core, vcera jsem to zkusil znovu, s ledovym mlekem krasne nacechranej respektive napenenej a takova jemna konzistence, ovsem chut by mohla byt opravdu o neco vyraznejsi treba ve srovnani s Pharmou, ktera je pro me stale bezkonkurencni. Jeste zkusim tu malinu.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jeste k tomu Whey core, vcera jsem to zkusil znovu, s ledovym mlekem krasne nacechranej respektive napenenej a takova jemna konzistence, ovsem chut by mohla byt opravdu o neco vyraznejsi treba ve srovnani s Pharmou, ktera je pro me stale bezkonkurencni. Jeste zkusim tu malinu.
...a jakou příchuť jsi měl? Uvažuju, že koupím něco jako rychlou náhradu stravy...a tohle mě zaujalo. Který z protein. doplňků Ti chutnal nejvíc ? ) ...a příchuť?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ted jsem dostal tohle:https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
prichut vanilka

nedivim ze, ze je deklamovanym vitezem chuti, vazne dobrej
a pet gramu BCAA v kazde davce je docela narez
mam jedinou vyhradu, strasne moc peni
me to ani neva, delam si protejnak dopredu, ale kdyby mel nekdo radsi cerstvej, tak se bude certit
cocman

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel nekdo tu pharmu whey HT+? Zajima me jestli je tak dobra, jako jeji predchudce
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Draper napsal:
...a jakou příchuť jsi měl? Uvažuju, že koupím něco jako rychlou náhradu stravy...a tohle mě zaujalo. Který z protein. doplňků Ti chutnal nejvíc ? ) ...a příchuť?

Pokud se ptas na Whey core, tak samozrejme cokoladu :) a jako vzorek mam jeste malinu, pokud jde o Pharmu, tak coko-cookies, pro me nej prichut ever (krome te posledni sarze)
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Mel nekdo tu pharmu whey HT+? Zajima me jestli je tak dobra, jako jeji predchudce

Taky ti chutnala ta stara? :)
v tydnu si ji musim zajistit, tak pak napisu rozdily. Co jsem ale zatim cetl kritiku na zahranicnim foru, tak to bylo na jahodu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vanilku sem dal bratrovi a po tréningu si jí dával.... chutná uplně stejně jako promil ... a pro mě fakt hrůza

a jelikož sem nestíhal, tak sem sido vlaku vzal shake s čokoládou... a z tý sem nadšenej (asi jako z Pharmy) ... chutná přesně jako jeden gainer od Nutrendu, kterej sem chválil už dřív... absolutně luxusní
Rozpustnost super, pění tak akorád - příjemně, ... sračku po tom nemám (ale sem z ní posranej) =) ... a chuť prostě skvělá, takže čokoládu doporučuju sice jako jedinou, ale... je famozní ;)
cocman

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
cocman napsal:

Taky ti chutnala ta stara? :)
v tydnu si ji musim zajistit, tak pak napisu rozdily. Co jsem ale zatim cetl kritiku na zahranicnim foru, tak to bylo na jahodu

Ta stara byla naprosto famozni
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:

Ta stara byla naprosto famozni

Mimochodem mel jsi i tu posledni sarzi tzn. kupovanou nekdy rijen/ listopad az doted do vyprodani zasob? (i kdyz nekde samozrejme mohli mit jeste stare). A nemyslim v tech 10 lbs pytlich, ktere byly jeste z leta, ale v normalnich 5 lbs pixlich. Ten rozdil byl hodne velky, i kdyz slo porad o stejny vyrobek a vyrobci se moc nemeli k tomu, ze by konkretne priznali nejakou chybu pri vyrobe.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 180, 181, 182 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: