|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Já kupuju od českých výrobců, myslím že kvalita je už u některých srovnatelná nebo i lepší než v zahraničí. A radši podporuju českou ekonomiku než cizí. |
S tymto sa da plne suhlasit. Okrem slovenskeho hydra tiez radsej kupim cesky produkt ako napr. madarsky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 11, 2011 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Já kupuju od českých výrobců, myslím že kvalita je už u některých srovnatelná nebo i lepší než v zahraničí . A radši podporuju českou ekonomiku než cizí. |
do nedavna bych nesouhlasil, ale ted se k tomu vicemene take prikladnim jen je dulezite to sluvko u nekterych _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 12, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
tak sem právě zkusil ten vzorek k Whey Core 100.. malinu
sem zvyklej se 30g dávat tak do 300-500ml, takže těch 140g mi přišlo jako moc sladký ... porovnávám-li to s promilem jahodou, tak to voní podobně... prašnost je tak 30% ... rozpustnost no problemo... no ale krom toho, že tj sladký, tak mi to prostě jen nechutná - což je můj problém, protože kromě čokoládových příchutí mám s proteiny fakt problém
Čokoládu, na kterou se těším, zkusím asi až zítra, ale podle olíznutých prstů bych řekl, že bude dobrá
Ale vypadá to na návrat k Pharmě
|
|
| nahoru |
|
 |
Gato
|
Zaslal: so březen 12, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
Btw. Ronnie ako je to s postovnym na Slovensko?
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: so březen 12, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 10:10 am Předmět: |
|
|
Jeste k tomu Whey core, vcera jsem to zkusil znovu, s ledovym mlekem krasne nacechranej respektive napenenej a takova jemna konzistence, ovsem chut by mohla byt opravdu o neco vyraznejsi treba ve srovnani s Pharmou, ktera je pro me stale bezkonkurencni. Jeste zkusim tu malinu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jeste k tomu Whey core, vcera jsem to zkusil znovu, s ledovym mlekem krasne nacechranej respektive napenenej a takova jemna konzistence, ovsem chut by mohla byt opravdu o neco vyraznejsi treba ve srovnani s Pharmou, ktera je pro me stale bezkonkurencni. Jeste zkusim tu malinu. | ...a jakou příchuť jsi měl? Uvažuju, že koupím něco jako rychlou náhradu stravy...a tohle mě zaujalo. Který z protein. doplňků Ti chutnal nejvíc ? ) ...a příchuť?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 3:43 pm Předmět: |
|
|
ted jsem dostal tohle:https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
prichut vanilka
nedivim ze, ze je deklamovanym vitezem chuti, vazne dobrej
a pet gramu BCAA v kazde davce je docela narez
mam jedinou vyhradu, strasne moc peni
me to ani neva, delam si protejnak dopredu, ale kdyby mel nekdo radsi cerstvej, tak se bude certit _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Draper napsal: | | Jeste k tomu Whey core, vcera jsem to zkusil znovu, s ledovym mlekem krasne nacechranej respektive napenenej a takova jemna konzistence, ovsem chut by mohla byt opravdu o neco vyraznejsi treba ve srovnani s Pharmou, ktera je pro me stale bezkonkurencni. Jeste zkusim tu malinu. | ...a jakou příchuť jsi měl? Uvažuju, že koupím něco jako rychlou náhradu stravy...a tohle mě zaujalo. Který z protein. doplňků Ti chutnal nejvíc ? ) ...a příchuť? |
Pokud se ptas na Whey core, tak samozrejme cokoladu :) a jako vzorek mam jeste malinu, pokud jde o Pharmu, tak coko-cookies, pro me nej prichut ever (krome te posledni sarze) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:13 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Mel nekdo tu pharmu whey HT+? Zajima me jestli je tak dobra, jako jeji predchudce |
Taky ti chutnala ta stara? :)
v tydnu si ji musim zajistit, tak pak napisu rozdily. Co jsem ale zatim cetl kritiku na zahranicnim foru, tak to bylo na jahodu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
vanilku sem dal bratrovi a po tréningu si jí dával.... chutná uplně stejně jako promil ... a pro mě fakt hrůza
a jelikož sem nestíhal, tak sem sido vlaku vzal shake s čokoládou... a z tý sem nadšenej (asi jako z Pharmy) ... chutná přesně jako jeden gainer od Nutrendu, kterej sem chválil už dřív... absolutně luxusní
Rozpustnost super, pění tak akorád - příjemně, ... sračku po tom nemám (ale sem z ní posranej) =) ... a chuť prostě skvělá, takže čokoládu doporučuju sice jako jedinou, ale... je famozní ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | cocman napsal: | Mel nekdo tu pharmu whey HT+? Zajima me jestli je tak dobra, jako jeji predchudce |
Taky ti chutnala ta stara? :)
v tydnu si ji musim zajistit, tak pak napisu rozdily. Co jsem ale zatim cetl kritiku na zahranicnim foru, tak to bylo na jahodu |
Ta stara byla naprosto famozni
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: |
Ta stara byla naprosto famozni |
Mimochodem mel jsi i tu posledni sarzi tzn. kupovanou nekdy rijen/ listopad az doted do vyprodani zasob? (i kdyz nekde samozrejme mohli mit jeste stare). A nemyslim v tech 10 lbs pytlich, ktere byly jeste z leta, ale v normalnich 5 lbs pixlich. Ten rozdil byl hodne velky, i kdyz slo porad o stejny vyrobek a vyrobci se moc nemeli k tomu, ze by konkretne priznali nejakou chybu pri vyrobe. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|