|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: pá březen 11, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
Takže všechny plány v prdeli...mám zápal plic, vůbec kurva nevím z čeho, před tou zasranou operací jsem si dával obzvlášť velkej pozor, ráno multivitamin, přes den dvě céčka 500mg, laktobacilky, kefíry, zelenina, ovoce, pomerančová šťáva, čaj s citronem, z posilky jedině v čepici i když svítilo slunko a stejně musím do prdele týden před operací onemocnět! Takže teď s antibiotikama 14 dní, pak najet do fitka, nabrat zas aspoň něco z toho co teď mizí jak pára nad hrncem, na to budou max 3 týdny a pak už snad operace...
Mrdám na to, už jsem vybíral kopačky, těšil se jak malej kluk a hecoval kluky, že se jim vrací špílmachr, trenér natěšenej, kluci nadšení a zas do piči toto...mrdám na plány, nebudu nic plánovat, prostě mám zápal plic a 17.4. jdu na operaci. hotovo...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: po březen 14, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
Průběh zápalu plic hodně mírnej, už jsem si vytrpěl minulej týden, teď už je to bez teplot, akorát nějakej kašel a problém se zadýcháváním. Strava taky hrozná, maximálně 3x denně něco...
Jelikož mě to teď dost vyčerpalo i finančně, rozhodl jsem se skončit s posilovnou...trénovat budu v terénu, doma nebo když pojedu na víkend k rodičům, na ty 2 týdny co mi zbydou po doléčení zápalu před operací stejně nemá smysl nic vymýšlet, takže zkusím jít běhat a pojedu hlavně kliky a budu využívat přírodních možností pro trénink:) pak operace, zkouškový a pak už snad fotbal...uvidím co bude v létě, snad brigáda...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 8:05 am Předmět: |
|
|
dnešní ranní váha 76kg: ( kde jsou ty časy kdy jsem v objemu měl krásných 85...a to je jen měsíc a půl: ( všechny svaly jsou v hajzlu...ach jo...: ( navíc ani po uzdravení nebudou peníze na posilku, takže veškerej trénink bude probíhat doma a v terénu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 11:00 am Předmět: |
|
|
Jako ja nevim, ale dat 3x tydne 50kc za posilku je v dnesni dobe fakt tak moc, abys kvuli tomu musel prestat cvicit? Chapu, ze do toho mozna pocitas i stravu, ktera v tomto sportu je trochu nakladnejsi, ale jist nejak budes vzdy a porad lepsi cvicit a jist normalne nez necvicit vubec. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá březen 18, 2011 7:44 am Předmět: |
|
|
není to moc, ale financovat to ze studentskýho rozpočtu, ještě navíc s tím jídlem není zrovna jednoduchý...vždycky jsem si to nějak udělal, ale šli do toho všechny prachy...v kině, na večeři s přítelkyní nebo jen tak posedět jsem nebyl už tak půl roku, protože jsem všechno investoval do toho...ale tím neříkám, že přestanu cvičit...mám doma pružinovku se kterou odcvičím záda, ramena, biceps, triceps, dám si kliky mezi židlema, najdu si někde nějakou hrazdu (větev  ) a už mám i místo kde se dají simulovat kliky na bradlech. On takovej trénink může být náročnější než celý fitko. Navíc se chci po té operaci hodně zaměřit na výbušnost a vytrvalost, takže když k tomu přidám hodně běhání, švihadlo, přeskoky, člunkovej běh, sprinty do kopce, tak myslím, že na posilovnu už nebude ani pomyšlení...a hlavně čas...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po březen 21, 2011 5:30 pm Předmět: |
|
|
Trénink č. 31
ranní váha: 75,8kg
Kliky mezi židlemi
5x10,10,10,8,6
Kliky
10x
Přítahy s pružinovkou
5x15,10,10,10,10
Zdvihy trupu a nohou zároveň
3x20
Přítahy pružinovky k bradě
4x10
Zdvihy s pružinovkou
4x10
Tricepsové kliky
4x10
Zdvihání ramen s pružinovkou
3x10
MT s nataženýma nohama s pružinovkou v supersérii se zkracovačkama s nohama na míči
4x10 + 4x20
První domácí trénink, slabej jsem jak čaj...od konce ledna 10 kg dole...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út březen 22, 2011 9:54 am Předmět: |
|
|
ranní váha: 75,3 kg
Dneska dám odpoledne asi jen pár kliků, zkracovaček, strečink a chvilku se protáhnu na balóně...jídelníčky sem teď psát nebudu, každopádně jsou teď hodně pestrý a baví mě. Jsou to spíš takový fitness  jídelníčky, což je po tom nabírání i dietě, kde bylo vesměs pořád jedno a to stejný krásná změna. Na nějaký vyvařování atd. stejně bohužel není čas.
Jinak nemoc už ustoupila, ale do běhání se ještě tento týden pouštět nebudu ať zas není problém...v klidu doberu prášky a pak do toho půjdu naplno.
Kliky 5x10 + zkracovačky 5x20 + zvedání nohou a trupu zároveň 5x20
po téhle sérii asi 30s pauza, jinak bez pauzy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 7:22 am Předmět: |
|
|
Tak doktorka mě opět musela nasrat...zápal plic je sice o 90% lepší, ale ještě to není v pořádku, takže na dobu minimálně 1 až 2 týdnů ještě klid...což znamená, že léčbu skončím 6.4. a 17.4. už mě čeká operace...po ní už se snad konečně naplno vrátím k tréninku silovýmu i kondičnímu. tu dobu mezi tím vyplním tady tím provizoriem co jsem jel teď a nějakým běháním.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 2:47 pm Předmět: |
|
|
musím se odreagovat od učení a tak si sem hodím momentální plán pro období po operaci, samozřejmě se může změnit, ale zatím to vidím tak:
17.4. operace
17.4.- 1.5. klid
1.5. - 15.5. kolo, nějaký kliky, lehsedy...
15.5. - ??? snad návrat do normálu, posilovna, běh, fotbal
do toho 15.5. bych chtěl mít většinu zkoušek a začít chodit po brigádách...pak by se trénink určitě odvíjel od toho, ale každopádně posilovnu a fotbal vynechávat nebudu a když nebude čas na běh, tak budu dávat po posilování kolo. Do posilovny bych chtěl chodit 3x týdně, fotbal min 2x týdně (trénink, zápas) a běh se uvidí podle času. Snad mi tohle vyjde, nic si v současné době nepřeju víc než se vrátit konečně naplno ke sportu. Rok jsem nehrál fotbal kvůli kolenu a posilování bylo poslední dobou jen přípravou na operaci, kterou jsem musel o měsíc odložit, takže po ní už snad všechno bude, jak má...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so březen 26, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
Nový tréninkový plán
Není to ještě úplně dogma, že to přesně takhle bude, ale asi mi to bude v současné době vyhovovat nejvíc.
Protože během zápalu plic šlo 5-6kg dolů, budu se snažit hned jak to půjde aspoň něco nabrat zpět nebo aspoň udržet současnou hmotnost, která mi vyhovuje a pokud bych nabral zpátky ztracený svaly a díky spoustě kardia dostal pryč nějakej tuk, těch 75kg je pro mě ideálních.
Nevím ještě jak to přesně bude v kterej den, ale jak jsem psal minule, posilovna bude 3x týdně.
1. den (pondělí) - STEHNA, RAMENA, HAMSTRINGY - to proto, že až budu moct hrát fotbal, odtrénuju si nohy hned v pondělí, abych mohl uprostřed týdne dát nějaký sprinty, překážky, švihadlo a něco dynamičtějšího.
2. den (asi středa) - ZÁDA, TRICEPS, LÝTKA - přece jen při tréninku zad se zapojují i nohy třeba u MT, proto tohle dám uprostřed týdne, abych už na konci týdne před fotbalovým tréninkem a zápasem nechal nohy odpočinout.
3. den (asi pátek ráno) - PRSA, BICEPS, BŘICHO - v pátek bude ráno trénink v posilovně a odpoledne fotbal, vzhledem k tomu jsem zvolil ty partie tak, aby mi v pátek vyšly ty, který nebudu na odpoledním tréninku potřebovat.
úterý - vytrvalostní běh, cca 30 minut (ze začátku)
čtvrtek - výbušnost, odrazová síla, starty, člunkový běh, švihadlo (po operaci, před operací vytrvalostní běh 30 minut
pátek odpoledne - fotbalový trénink
sobota (neděle) - zápas
neděle (sobota) - volno
Split volím proto, že jet fullbody s tím dalším tréninkem by nebylo úplně ideální a nic jinýho vymýšlet nebudu, v posilovně dám vždycky po tréninku ještě aspoň 20 minut kolo nebo nějaký kardio. Trénovat budu denně, až na ten jeden den o víkendu, kterej si udělám volnej a nebudu řešit ani stravu. Časově to bude dost náročný, ale čemu jinýmu bych měl věnovat čas než tomu co mě baví...?
Všechno samozřejmě podpořím kvalitní stravou, protože bez té bych to asi neuregeneroval. Bílkoviny budu držet někde kolem těch 150 - 180g, sacharidy na 300g a tuky nějak nepočítám, samozřejmě je přijímám v mléčných výrobcích, když dělám maso na oleji, v pečivu, z vajec, ale myslím, že denně jich je tak kolem 50-70g, víc určitě ne. Sacharidy rozložím tak, aby mi vyšlo 100 k snídani, 50 k svačině, 100 k obědu, 50 k druhé svačině a k večeři už dám jen zeleninu. Suplementace bude vypadat asi tak, že koupím poprvé v životě gainer, kterej budu dávat jen po tréninku a k němu nějakej "pomalej" protein, abych ho mohl používat na noc, popř přes den, když nebude čas. Jinak multivitamin po ránu už je u mě samozřejmostí.
Pokud všechno dobře dopadne, od středy bych na to mohl najet, ale ještě tam budou nějaký provizoria. Všechno si sem budu podrobně psát, chystám se udělat i nějaký testy (12 minutovka, leh-sedy/min, max kliky, max shyby) abych mohl porovnávat. Jinak od toho 17.4. to tak 2 týdny budu muset nechat být, budu jen druhej týden šlapat na kole, po těch dvou týdnech už začnu cvičit, ale na nohu tak maximálně nějaký předkopy. Za další 2 týdny bych už měl jet naplno. Těším se jak malej kluk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st březen 30, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
zápal plic z krku, pomalu začínám "trénovat"...nepíšu to sem, protože jsou to zatím jen procházky nebo 10ti minutovky na rotopedu...a bojuju s těžkou únavou  tento i příští týden to ještě tak nechám, postupně budu protahovat rotoped, někdy možná kousek popoběhnu a pak bych chtěl aspoň týden trénovat poctivě už asi jen kardio,abych dostal zpět do formy nejdřív srdce a plíce, protože 17.4. je ta operace...po ní najedu na plán z minula...takže před operací už mi bohužel síla nevyjde, musím se dát dohromady, abych na ni vůbec mohl...ale nevadí, pomalu se smiřuju s tím, že tohle jaro je promaroděný a říkám si, že aspoň teď zas nebudu 5 let nemocnej:) přece jen to člověk vidí optimističtěji, když už se může aspoň trošku hýbat...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 7:14 am Předmět: |
|
|
jídelníček pro vyhrabání se z únavy:)
dlouho jsem to konzultoval s bráchou, kterej se zápalem plic má dost zkušeností...
snídaně: cornflakes (müsli) + mléko (malý bílý jogurt) + banán + džus + multivitamin
svačina: Bebe sušenky (tmavé pečivo, flora, šunka) + ovoce + čokoláda (hodně % kakaa)
oběd: maso (sója) + rýže nebo zeleninový salát s masem nebo těstovinový salát
svačina: palačinky z 3 vajec, sypaného müsli, mléka, namazané džemem
večeře: viz oběd.
2. večeře: ovoce
tohle by mě z toho mělo tak během týdne, v kombinaci s lehkým pohybem a dostatkem spánku dostat...aspoň z toho abych nepadal na hubu po hodinové procházce. celkem tomu věřím, brácha cvičil cca 10 let a zažil hodně takových situací, tak doufám, že to pomůže i mě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 4:43 pm Předmět: |
|
|
Trénink č. 1
rotoped 15 min, 5,85 km
poprvé po zápalu trochu tempo i když nijak převratné, pohodička, zítra to natáhnu asi na 20. Jde mi hlavně o to, abych do toho nevlítl rovnou, takže spíš podle pocitu, ale jelikož těch 15 minut mi přišlo jako nic, myslím, že si 20 zítra můžu dovolit...
Jídelníček:
snídaně: cornflakes, mléko, multivitamín, káva
svačina: 4 plátky tmavého toustového chleba, perla, šunka
oběd: cca 150g krůtích prsou, 50g rýže
svačina: 2 vejce + 3 bílky, 2 bílé rohlíky
večeře: kousek domácí vánočky, perla, čaj - musel jsem to dojíst no
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 7:44 am Předmět: |
|
|
Trénink č. 2
ranní váha: 75,2kg
rotoped 20 minut, 8,25km
tempo lepší než včera, tímhle tempem jsem zhruba jezdil i předtím, akorát, že 45 minut místo 20  ale kdybych se vydal, tak tu půlhoďku bych dal, což je super. Cítím se dobře, dokonce bych řekl, že ten jídelníček včera pomohl hrozně moc, takže dneska něco podobného.
Jídelníček
snídaně: cornflakes, mléko, zdobení (takový ty myší hovínka, jen tak na ochucení:)
oběd: 200g krůtího, 50g rýže
svačina: 2 sójové suky, ledová káva
večeře: hemenex (ham ang eggs  ) asi ze 3 vajec a 100g šunky, 2 bílé rohlíky
2. večeře: jogurt, bílý rohlík
jídlo není úplně podle představ, bohužel toho teď mám dost do školy, kvůli tomu, že jsem dlouho chyběl a tak jím většinou za letu...příští týden se zkusím polepšit
Naposledy upravil Korny dne pá duben 01, 2011 6:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 7:59 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | Trénink č. 1
rotoped 15 min, 5,85 km
poprvé po zápalu trochu tempo i když nijak převratné, pohodička, zítra to natáhnu asi na 20. Jde mi hlavně o to, abych do toho nevlítl rovnou, takže spíš podle pocitu, ale jelikož těch 15 minut mi přišlo jako nic, myslím, že si 20 zítra můžu dovolit...
Jídelníček:
snídaně: cornflakes, mléko, multivitamín, káva
svačina: 4 plátky tmavého toustového chleba, perla, šunka
oběd: cca 150g krůtích prsou, 50g rýže
svačina: 2 vejce + 3 bílky, 2 bílé rohlíky
večeře: kousek domácí vánočky, perla, čaj - musel jsem to dojíst no |
Tak tenhle jídelníček by mi nestačil, z toho bych se nenajedl a to mám jen 60 kg i s postelí _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|