Rímský má neskutečnej hlas. Tahle spjatost se Stallonovým vyjadřováním je geniální. Vždycky když Rímský dabuje někoho jiného, tak si říkám, že je to škoda. Bejt milionář tak mu platím, aby se věnoval jen Slyovi
Člověče je to možný, že je to dělaný znovu. Nevím. Jinak ale mi stačí kousek týhle scény a vím, že Stallona prostě žeru furt jak malej kluk. Rocky je legenda.
Já mám doma kompletní edici v angličtině. Ale předpokládám, že na uloz.to se najde klasickej dabing. Nebo se pletu? Jediné co si pamatuju, je že když šel po revoluci poprvé Rocky na ČT....daboval ho Štěpnička. Pak už snad jenom Rímský.
Já mám doma kompletní edici v angličtině. Ale předpokládám, že na uloz.to se najde klasickej dabing. Nebo se pletu? Jediné co si pamatuju, je že když šel po revoluci poprvé Rocky na ČT....daboval ho Štěpnička. Pak už snad jenom Rímský.
zkoušel jsem namátkou z uloz.to snad 10 možná 15 verzí stáhnout...a vždycky to daboval někdo jinej..Rímskýho tam nemůžu najít...
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Já mám nejraději Contiho "Rocky Reward"
Je to to poslední co na konci šestky uslyšíte.....skončí titulky a na těch slavných schodech stojí starý Rocky zády ke všem, dokud ho nezakryje čerň. Pustil jsem si to s originálním komentem Stalloneho...loučí se, děkuje všem kteří ho měli rádi a kvůli kterým to dělal...a pak řekne, že se tahle poslení scéna musela natočit rychle, a když jí natočili, cítil, že se na tohle místo již nikdy nesmí vrátit, jinak by to neunesl.......tak jsem byl dojatej k slzám. Fakt že jo. Hrdinu dětství má člověk jen jednoho a ikdyž se Sly vrátil znovu na výsluní, člověk ví, že už je starý pán..který tu nemusí být dlouho, minimálně jako akční představitel. Pro mě je jedinečný....od mých devíti let.
kto nevidel jednicku, je dobre si ju pozriet ... velmi dobry film. dvojka nad moje ocakavania. perfektne filmy. kam sa na to hrabu americke hovadiny...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru