|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jadek

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
Aha, no to by nebylo nic pro mě (čas i regenerace)
3x do tydne to bude ted nejlepsi volba.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
| jadek napsal: | Aha, no to by nebylo nic pro mě (čas i regenerace)
3x do tydne to bude ted nejlepsi volba.
|
Kdybych mel cvicit 3x do tydne, tak bych si spil urcite nevybral asi proto, ze mam nebo si alespon myslim, ze mam, trochu jine regeneracni schopnosti , takze procvicit sval 1x tydne by se mne zdalo neefektivni (to bych ho musel fakt rozsekat do totalnich sracek, coz si ani neumim predstavit, jak bych to udelal :) ). To ale neznamena, ze cvicit split 3x tydne takto, jak jsi to napsal, nemuze byt efektivni pro tebe, takze s chuti do toho _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:40 pm Předmět: |
|
|
Nevim jestli si koukal na muj log, ale fullbody, ač bych rad cvicil, tak proste neuregeneruju, cvik na partii 3x do tydne a proste moje telo to nezvlada..
vzdy jedu trenink maximalne 14 dní a pak sem akorat zklamanej, tak uz bych konecne chtel najit neco co by mi vyhovovalo po vsech strankach.
Treninku typu
Prsa, triceps
Záda biceps
Nohy ramena
Mi nevyhovuje z duvodu toho, ze uz nemuzu konkretne bicak nebo tricak odjet na plno. Takze to co jsem postoval by mohlo byt fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:54 pm Předmět: |
|
|
Triceps po prsach a biceps po zadech bych nikdy nejel, protoze presne jak pises, nebyl bych schopnej odjet ho naplno, leda ze jedu prsa, biceps a triceps v jednom treninku, takze si mezi prsa a triceps dam biceps a tim si tricepsy po prsach odpocnou a na jejich treninku se to nijak negativne neprojevi. Takto to jezdim ve splitu skoro vzdy.
Tak si dej:
prsa, biceps
volno
zada, triceps
volno
nohy, ramena
volno
volno
a nebo to, co jsi psal puvodne, je ok, jen treba mozna dat nohy do B a zada a triceps do C, ale zkus si sam, jak budes regenerovat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 7:37 pm Předmět: |
|
|
Jojo to by mohla byt bomba :)
Snad to poroste, když to pojedu jen 1x tydne partii..
Aspon tomu svalu muzu dat vic naprdět..
Tak uz ti to nebudu spamovat, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 14, 2011 9:57 am Předmět: |
|
|
14/3 KARDIO
kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 41,41km
rychlost: 41,41km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 944kcal
RPM 110-111
tepova frekvence: ****
-dnes jeste volno od posilovny, zitra pravdepodobne taky, protoze se mne to jednak moc nehodi casove a jednak jsem i rad, protoze mne to prospeje a novy trenink zacnu nejdrive az ve stredu. Mel bych dat ale i volno od kardia a trochu nacukrovat, protoze si diky te aerobce a omezeni sacharidu pripadam cimdal mensi a splasklejsi a tusim, ze sila bude pekne v haji  no to je fuk... :D
-kardio dnes naprosto super, ani to nebudu nejak komentovat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 15, 2011 10:16 am Předmět: |
|
|
15/3 KARDIO
kolo
vzdalenost: 41,54km
rychlost: 41,54km/h
spalena energie: 947kcal
RPM 110-112
-at zijou kortizoly
-PR nebo tesne PR, kazdopadne ale parada, tohle me strasne bavi, jen ty litry potu, tohle by me ve fitku asi tezko trpeli  a i kdyz pak piju behem dne hodne a pravidelne, trva hrozne dlouho, nez telo zacne s vodou zase normalne hospodarit. Vahal jsem, jestli se nazrat a jit spat nebo slapat, ale od 8 hodin v patre nad nama probihaji rekonstrukce a spat s vrtackou nad hlavou by asi nebylo to prave, takze bylo rozhodnuto. 4 dny jsem uz nebyl ve fitku, chtel jsem zacit zitra, no ale abych pravdu rekl, cim dele jsem tam nebyl, tim mene se mne chce zpet, takze pokud se mne nebude chtit ani zitra a predpokladam, ze nebude, jeste to o par dni protahnu, mozna ze to bude i dobre. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 16, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
16/3 PRSA, BICEPS, RAMENA, BRICHO
tlaky JR v leze
25kg x 12
27,5Kg x 12
30kg x 10
32,5kg x 10
35kg x 8,8,8,8
protismerky
25kg x 15
27,5kg x 15
30kg x 12,12,12
25kg x 20
sikmy bench na MP
60kg x 12
70kg x 10
80kg x 8
90kg x 6
80kg x 10
60kg x 20
rozpazky
15kg x 15,15,15,15
bicepsovy zdvih JR
15kg x 12
17,5kg x 10
20kg x 10
22,5kg x 8
25kg x 6
27,5kg x 5
20kg x 10 + 15kg x 10 + 10kg x 10
bicepsovy zdvih VC - skotovka
30kg x 12
35kg x 12
37,5kg x 10
40kg x 10
42,5kg x 8
32,5kg x 14
bicepsovy zdvih na kladce
40kg x 15
45kg x 15
50kg x 15
55kg x 15,15
tlaky JR v sede
17,5kg x 10
20kg x 10
22,5kg x 8
25kg x 7,7,7
20kg x 10
upazovani s JR ve stoje
12,5kg x 12 + 7,5Kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5Kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5Kg x 12
upazovani s JR v predklonu (kazda ruka zvlast)
12,5kg x 15,15,15,15,15
svicka
15,15,15,15,15
predklony na stroji
55kg x 20,20,20,20,20
zkracovacky na kladce ve stoje
20kg x 20,20,20,20,20
kolo
40 minut
-vrazedny tempo, tolhle proste miluju
-krome naprosto masakoidni jizdy na spinneru pocitove strasna flakarna oproti predchozimu charakteru treninku  .....vice dopisu pozdeji (mozna:) ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 9:37 am Předmět: |
|
|
17/3 KARDIO
kolo
vzdalenost: 41,32km
rychlost: 41,32km/h
spalena energie: 942kcal
RPM 110-111
-sice o 220m horsi nez minule, ale zkazil mne to zacatek, kdy jsem trochu dele chytal tu spravnou rychlost, pak uz jsem jel a nevnimal nic okolo  Dnes jsem mel celkove pocit, ze jsem ze sebe vydal vic nez kdy jindy a jelo se paradne
-po vcerejsku mam totalne nasracku prsa, takovou svalovku, ze nerozpazim ruce, jsem mel naposledy nekdy v dobach, kdy jsem zacinal cvicit, nezvykly ale prijemny pocit :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | Sem si rikal ze to ty kozy asi budou brecet, kdyz sem videl ten posledni log |
jj je to krute a pro me nezvykle, ale nerikam, ze to neni prijemne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
standa0080

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
Tak teda,jestli jsem si nekdy myslel,ze na tom nejsem spatne,tak po precteni tveho logu jsem se rychle vratil na zem.  Vazne super,jen tak dal. _________________ Za dávných časů jsem měl v pase míň,než v ramenou.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
DRAPER : jenom takovy dotaz bokem, ty jsi endomorf ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | DRAPER : jenom takovy dotaz bokem, ty jsi endomorf ? |
mezomorf _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
tak proc tolik te aerobky ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|