|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Tak já jsem taky z moravy, ale považuju se za čecha. Tohle moraváctví mě moc nebere. Holt jsme česká republika. To spíš než moravák říkám, že jsem valach. |
Tak to sory, ale ty nemas na Morave co delat. Moravak se historicky povazovat za cecha proste nemuze a Moravak ktere o sobe rekne ze je cech, je u me pan P.CA
Pro Moravu je jen nestesti byt s cechama v jedne republice, ktera se navic nazyva ceskou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
to třeba já netvrdím, ale přiznejme si, že nejvíc "sviní" je z Čech  čecháčci jsou prostě od přírody.. jiní než Moraváci..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:29 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Bombay napsal: | | Tak já jsem taky z moravy, ale považuju se za čecha. Tohle moraváctví mě moc nebere. Holt jsme česká republika. To spíš než moravák říkám, že jsem valach. |
Tak to sory, ale ty nemas na Morave co delat. Moravak se historicky povazovat za cecha proste nemuze a Moravak ktere o sobe rekne ze je cech, je u me pan P.CA
Pro Moravu je jen nestesti byt s cechama v jedne republice, ktera se navic nazyva ceskou. |
sorry ale tohle mohl napsat jenom dement
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:32 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | to třeba já netvrdím, ale přiznejme si, že nejvíc "sviní" je z Čech čecháčci jsou prostě od přírody.. jiní než Moraváci.. |
Bože, o čem se to bavíte? Všechno je přece v lidech a ne národnostech. A když uvážíme, jak jsou Češi a Moraváci za ty staletí promíchaný, tak je tahle diskuse docela směšná. Já vlastně ani nevím, jestli jsem taky svině, když moje matka sudetská Němka je ze severních Čech a otec byl Moravák jako poleno ze Slovácka.
BTW nevím, jak se definuje a určuje svině a podle jakého kritéria je z Čech nejvíc sviní. To jako v absolutním počtu nebo na stotisíc obyvatel nebo jak to je? _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | ..a jak by se ta republika měla jmenovat ? Česko - Moravsko - Slezko - Chodsko - Valašsko etc. republika ? |
Historicky jenom Morava, Slezsko, čechy ....Chodsko a Valašsko už jsou jen části zemí.
Samospráva a autonomie Moravy je věc stará přz tisíc let, od deváteho století, fakticky od 1182 až do doby židozednáře TGM 1918 , kdy Morava přišla o parlament a totální zánik 1948 kdy byla zrušena samospráva. A právě ta by měla zase fungovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | Bombay napsal: | | Tak já jsem taky z moravy, ale považuju se za čecha. Tohle moraváctví mě moc nebere. Holt jsme česká republika. To spíš než moravák říkám, že jsem valach. |
Pro Moravu je jen nestesti byt s cechama v jedne republice, ktera se navic nazyva ceskou. |
sorry ale tohle mohl napsat jenom dement |
jen dement v kšiltovce neví o historii své vlastní země ani hovno
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
za svou zemi považuju celou republiku a ne jenom moravu jako každý zakomplexovaný moravák
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | | za svou zemi považuju celou republiku a ne jenom moravu jako každý zakomplexovaný moravák |
ses jeste decko, takze tvoje zvasty o zakomplexovanosti prejdu, znovu opakuju, nevis ani hovno o historii samospravy Moravy, tak zalez k Countru a zdrz se psani.
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | tyboo napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | Bombay napsal: | | Tak já jsem taky z moravy, ale považuju se za čecha. Tohle moraváctví mě moc nebere. Holt jsme česká republika. To spíš než moravák říkám, že jsem valach. |
sorry ale tohle mohl napsat jenom dement |
jen dement v kšiltovce neví o historii své vlastní země ani hovno |
1. D.ment jsi očividně jen ty.
2. "v kšiltovce" : argument hodný dospělého člověka.
3. Tyto výplody snad ani nemůžeš myslet vážně. _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:42 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | tyboo napsal: | | za svou zemi považuju celou republiku a ne jenom moravu jako každý zakomplexovaný moravák |
ses jeste decko, takze tvoje zvasty o zakomplexovanosti prejdu, znovu opakuju, nevis ani hovno o historii samospravy Moravy, tak zalez k Countru a zdrz se psani. |
ty vis kolik mi je? a co hraju za hry? ale v jedny veci mas pravdu. moravska samosprava je mi uplne u prdele, pac by urcite stala za houby
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | Deadlift napsal: | ..a jak by se ta republika měla jmenovat ? Česko - Moravsko - Slezko - Chodsko - Valašsko etc. republika ? |
Historicky jenom Morava, Slezsko, čechy ....Chodsko a Valašsko už jsou jen části zemí.
Samospráva a autonomie Moravy je věc stará přz tisíc let, od deváteho století, fakticky od 1182 až do doby židozednáře TGM 1918 , kdy Morava přišla o parlament a totální zánik 1948 kdy byla zrušena samospráva. A právě ta by měla zase fungovat. | ...takže něco jako markrabství Moravské ?
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út březen 15, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | to třeba já netvrdím, ale přiznejme si, že nejvíc "sviní" je z Čech čecháčci jsou prostě od přírody.. jiní než Moraváci.. |
Promin, obvykle se takhle nevyjadruju, ale tohle muze napsat jen zakomplexovanej, tupej moravak (nastesti takovi nejsou vsichni). Ono je to totiz prast jako uhod. Je to o lidech a ne o tom, jestli se nekdo narodil u Brna nebo treba u Ase....
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út březen 15, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
Tobě dali vycházky nebo máte v ústavu volně net?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|