Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Tak já jsem taky z moravy, ale považuju se za čecha. Tohle moraváctví mě moc nebere. Holt jsme česká republika. To spíš než moravák říkám, že jsem valach.

Tak to sory, ale ty nemas na Morave co delat. Moravak se historicky povazovat za cecha proste nemuze a Moravak ktere o sobe rekne ze je cech, je u me pan P.CA
Pro Moravu je jen nestesti byt s cechama v jedne republice, ktera se navic nazyva ceskou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..a jak by se ta republika měla jmenovat ? Česko - Moravsko - Slezko - Chodsko - Valašsko etc. republika ?
blazen

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to třeba já netvrdím, ale přiznejme si, že nejvíc "sviní" je z Čech čecháčci jsou prostě od přírody.. jiní než Moraváci..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
Bombay napsal:
Tak já jsem taky z moravy, ale považuju se za čecha. Tohle moraváctví mě moc nebere. Holt jsme česká republika. To spíš než moravák říkám, že jsem valach.

Tak to sory, ale ty nemas na Morave co delat. Moravak se historicky povazovat za cecha proste nemuze a Moravak ktere o sobe rekne ze je cech, je u me pan P.CA
Pro Moravu je jen nestesti byt s cechama v jedne republice, ktera se navic nazyva ceskou.

sorry ale tohle mohl napsat jenom dement
Marky V.

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
to třeba já netvrdím, ale přiznejme si, že nejvíc "sviní" je z Čech čecháčci jsou prostě od přírody.. jiní než Moraváci..

Bože, o čem se to bavíte? Všechno je přece v lidech a ne národnostech. A když uvážíme, jak jsou Češi a Moraváci za ty staletí promíchaný, tak je tahle diskuse docela směšná. Já vlastně ani nevím, jestli jsem taky svině, když moje matka sudetská Němka je ze severních Čech a otec byl Moravák jako poleno ze Slovácka.
BTW nevím, jak se definuje a určuje svině a podle jakého kritéria je z Čech nejvíc sviní. To jako v absolutním počtu nebo na stotisíc obyvatel nebo jak to je?
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
..a jak by se ta republika měla jmenovat ? Česko - Moravsko - Slezko - Chodsko - Valašsko etc. republika ?

Historicky jenom Morava, Slezsko, čechy ....Chodsko a Valašsko už jsou jen části zemí.
Samospráva a autonomie Moravy je věc stará přz tisíc let, od deváteho století, fakticky od 1182 až do doby židozednáře TGM 1918 , kdy Morava přišla o parlament a totální zánik 1948 kdy byla zrušena samospráva. A právě ta by měla zase fungovat.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Bombay napsal:

jen dement v kšiltovce neví o historii své vlastní země ani hovno
tyboo

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za svou zemi považuju celou republiku a ne jenom moravu jako každý zakomplexovaný moravák
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
za svou zemi považuju celou republiku a ne jenom moravu jako každý zakomplexovaný moravák

ses jeste decko, takze tvoje zvasty o zakomplexovanosti prejdu, znovu opakuju, nevis ani hovno o historii samospravy Moravy, tak zalez k Countru a zdrz se psani.
Partridge

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Bombay napsal:

jen dement v kšiltovce neví o historii své vlastní země ani hovno

1. D.ment jsi očividně jen ty.
2. "v kšiltovce" : argument hodný dospělého člověka.
3. Tyto výplody snad ani nemůžeš myslet vážně.
tyboo

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:

ses jeste decko, takze tvoje zvasty o zakomplexovanosti prejdu, znovu opakuju, nevis ani hovno o historii samospravy Moravy, tak zalez k Countru a zdrz se psani.

ty vis kolik mi je? a co hraju za hry? ale v jedny veci mas pravdu. moravska samosprava je mi uplne u prdele, pac by urcite stala za houby
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Historicky jenom Morava, Slezsko, čechy ....Chodsko a Valašsko už jsou jen části zemí.
Samospráva a autonomie Moravy je věc stará přz tisíc let, od deváteho století, fakticky od 1182 až do doby židozednáře TGM 1918 , kdy Morava přišla o parlament a totální zánik 1948 kdy byla zrušena samospráva. A právě ta by měla zase fungovat.
...takže něco jako markrabství Moravské ?
drlift_

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:

Promin, obvykle se takhle nevyjadruju, ale tohle muze napsat jen zakomplexovanej, tupej moravak (nastesti takovi nejsou vsichni). Ono je to totiz prast jako uhod. Je to o lidech a ne o tom, jestli se nekdo narodil u Brna nebo treba u Ase....
kid

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2011 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:

Tobě dali vycházky nebo máte v ústavu volně net?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: