Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Eh, nejde to nějak shrnout třeba do dvou vět?

Od toho jsou novináři .

Jan Werich

http://www.vskuniverzitabrno.cz/atletika/sponzori
http://www.asics.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktuálně JE Fukushima:

Japonské úřady i IAEA potvrdili, že bloky JE č.5 a č.6 jsou bezpečně odstaveny, chladící systémy jsou stabilní a pod kontrolou, zajišťují v primárním okruhu reaktoru nízkou teplotu a tlak.

Všechny operace pro obnovení stability chlazení se nyní soustředí na bloky 1 - 3.

zdroj: IAEA
http://www.iaea.org

Jan Werich

http://www.vskuniverzitabrno.cz/atletika/sponzori
http://www.asics.com
ygg

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...jo...a takových případů je víc - pitomí amíci a rusové...co se do toho Hitlera srali, když okupoval území po kterým jim nic nebylo ?

Tedy blbější příklad tu snad ještě nebyl .... čistě pro rozšíření obzorů doporučuji trochu nastudovat, KDY obě tebou zmíněné velmoci vstoupily do války s Německem.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yggu ...že se vůbec divím.

btw - historie je můj koníček což mimo jiné dokazuje to, že jsem 7 let dělal průvodce na hradě, který za 2. sv.v. vlastnilo Německo - tedy přímo Himler. O druhé světové válce si troufám říct toho vím víc než třeba člověk - co tu postoval nademnou ....příklade.
ygg

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlifte, na hradě se procházej kdy chceš. Ale když jsi takový skvělý znalec historie II.sv.v. (já se budu klidně tvářit, že ti to věřím:-), tak prostě napiš KDY a za jaké situace a okolností vstoupily USA a SSSR do války s Německem, a nedělej tu ramena ... průvodče .
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yggu - proč bych Ti tu postoval znalosti žáka osmé třídy? Takže se klidně tvař, že jsem Ti to tu postnul
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/228295-syn-pavla-bema-nicil-v-praze-kasnu-a-vazne-se-zranil.html

někdy melou docela rychle

Sochu rozeberou pro nepřiměřenou obranu. Ale má mé sympatie.
ygg

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
yggu - proč bych Ti tu postoval znalosti žáka osmé třídy? Takže se klidně tvař, že jsem Ti to tu postnul

Pravdu máš v tom, že není proč. Protože i když si to najdeš a postneš, tak to nic nezmění na tom, že to, na co jsem původně reagoval, je blábol, který by i u toho osmáka byl na pováženou
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Deadlift napsal:

Pravdu máš v tom, že není proč. Protože i když si to najdeš a postneš, tak to nic nezmění na tom, že to, na co jsem původně reagoval, je blábol, který by i u toho osmáka byl na pováženou
Nepotřebuji nic hledat - nic jsem neztratil yggu.

Končím s Tebou tuhle debatu - nějak se to cyklí - každý příspěvek od Tebe končí tím, že bych měl něco hledat a postovat - tj. odkazuji Tě na můj post z ne březen 20, 2011 21:56.

Nebudu to dokola opakovat.
Přeji hezký den a příjemnou zábavu
cz.petab

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Yggu, nebuď na Deadlifta tak přísnej, on se tu historii učil ještě z předlistopadovejch učebnic a tam se o paktu Molotov-Ribbentrop a o tom jak si Hitler se Stalinem dělili Evropu nepsalo. Fanda historie asi ještě věří, že SSSR mohl přijít Československu na pomoc, stejně jako přišel na pomoc Polsku. Podobně se asi domnivá, že USA vstoupilo do války s Německem kvůli jeho okupaci Francie či dalších zemí.

Tak či onak, tohle je věta do zlatého fondu podpisů:
Deadlift napsal:
historie je můj koníček což mimo jiné dokazuje to, že jsem 7 let dělal průvodce na hradě, který za 2. sv.v. vlastnilo Německo
drlift_

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A je to tady, kruh se uzavrel
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To cz.petab ...
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
citrone - líbí se mi jak máš na vše svůj "světonázor"...jedinec, který si z Lybije udělal " soukromou firmu" a kde lidi i přes obrovské nerostné bohatství žijou v bídě ...kdy tento jedinec se rozhodne pro udržení moci nasadit vojenskou techniku proti vlastním lidem - jen to...to že je "hlavou státu" ho k těmto krokům opravňuje?...mluvil bys stejně být teď lybijec v Benghází?

ad 1) Pokud vím, tak základem Kaddáfího politiky po svržení monarchie bylo znárodnění ropnýho průmyslu, díky čemuž se mu podařilo udělat z dříve chudý Lybie prosperující stát..čímž se dostáváme k bodu dva..
ad 2)
http://www.outsidermedia.cz/Dzamahirija-v-cislech-a-faktech-1.aspx
Ono to s tím žitím v bídě asi nebude tak horký..spíš naopak, Lybie je svým způsobem taková arabská verze sociálního státu..
Bombay

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Původně jsem to chtěl dát do vtipů, ale na oživení tématu mi to přijde vhodnější sem

Fronta na pracáku: ☺☺☺☺☺☺☺☺☻☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺­☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Fronta na sociálce: ☺☻☻☻☺☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻­☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: