|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jan_Marcell

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 7:24 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Eh, nejde to nějak shrnout třeba do dvou vět? |
Od toho jsou novináři .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jan_Marcell

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 7:36 pm Předmět: |
|
|
Aktuálně JE Fukushima:
Japonské úřady i IAEA potvrdili, že bloky JE č.5 a č.6 jsou bezpečně odstaveny, chladící systémy jsou stabilní a pod kontrolou, zajišťují v primárním okruhu reaktoru nízkou teplotu a tlak.
Všechny operace pro obnovení stability chlazení se nyní soustředí na bloky 1 - 3.
zdroj: IAEA
http://www.iaea.org
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | ...jo...a takových případů je víc - pitomí amíci a rusové...co se do toho Hitlera srali, když okupoval území po kterým jim nic nebylo ? |
Tedy blbější příklad tu snad ještě nebyl .... čistě pro rozšíření obzorů doporučuji trochu nastudovat, KDY obě tebou zmíněné velmoci vstoupily do války s Německem. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
yggu  ...že se vůbec divím.
btw - historie je můj koníček což mimo jiné dokazuje to, že jsem 7 let dělal průvodce na hradě, který za 2. sv.v. vlastnilo Německo - tedy přímo Himler. O druhé světové válce si troufám říct toho vím víc než třeba člověk - co tu postoval nademnou ....příklade.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
Deadlifte, na hradě se procházej kdy chceš. Ale když jsi takový skvělý znalec historie II.sv.v. (já se budu klidně tvářit, že ti to věřím:-), tak prostě napiš KDY a za jaké situace a okolností vstoupily USA a SSSR do války s Německem, a nedělej tu ramena ... průvodče  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 10:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 10:29 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | http://www.novinky.cz/krimi/228295-syn-pavla-bema-nicil-v-praze-kasnu-a-vazne-se-zranil.html
někdy melou docela rychle |
Sochu rozeberou pro nepřiměřenou obranu. Ale má mé sympatie.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 21, 2011 7:42 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Deadlift napsal: | yggu - proč bych Ti tu postoval znalosti žáka osmé třídy? Takže se klidně tvař, že jsem Ti to tu postnul |
Pravdu máš v tom, že není proč. Protože i když si to najdeš a postneš, tak to nic nezmění na tom, že to, na co jsem původně reagoval, je blábol, který by i u toho osmáka byl na pováženou | Nepotřebuji nic hledat - nic jsem neztratil yggu.
Končím s Tebou tuhle debatu - nějak se to cyklí - každý příspěvek od Tebe končí tím, že bych měl něco hledat a postovat - tj. odkazuji Tě na můj post z ne březen 20, 2011 21:56.
Nebudu to dokola opakovat.
Přeji hezký den a příjemnou zábavu
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: po březen 21, 2011 9:09 am Předmět: |
|
|
Yggu, nebuď na Deadlifta tak přísnej, on se tu historii učil ještě z předlistopadovejch učebnic a tam se o paktu Molotov-Ribbentrop a o tom jak si Hitler se Stalinem dělili Evropu nepsalo. Fanda historie asi ještě věří, že SSSR mohl přijít Československu na pomoc, stejně jako přišel na pomoc Polsku. Podobně se asi domnivá, že USA vstoupilo do války s Německem kvůli jeho okupaci Francie či dalších zemí.
Tak či onak, tohle je věta do zlatého fondu podpisů:
| Deadlift napsal: | | historie je můj koníček což mimo jiné dokazuje to, že jsem 7 let dělal průvodce na hradě, který za 2. sv.v. vlastnilo Německo |
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po březen 21, 2011 9:20 am Předmět: |
|
|
To cz.petab ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po březen 21, 2011 10:57 am Předmět: |
|
|
Původně jsem to chtěl dát do vtipů, ale na oživení tématu mi to přijde vhodnější sem
Fronta na pracáku: ☺☺☺☺☺☺☺☺☻☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Fronta na sociálce: ☺☻☻☻☺☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻ _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|