Kdyz jsem jel kdysi zacinal drepovat a jel prvnich par treninku drepy na MP, tak jsem si na kazdou stranu dal 10kg kotouce a byl jsem rad, ze jsem s tim dal par opakovani a nezamacklo me to, takze rikat, ze je to spatne asi ne. Ono je to vse zcela individualni. Treba u benchu jsem take dloho benchoval okolo 50-60kg pro par op a jeste pak s dopomoci a hodne hodne dlouho trvalo, nez jsem se dostal na 1x100kg.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
na multipresu sem prasečí technikou (zkurveně záda, kolena totálně nekontrolovaný - ještě mě bolel trapéz z tyče) dal tak 10x50kg a byl sem rád... to je tak rok z5, od tý doby sem na MP nic krom lejtek nikdy nejel a asi ani nepojedu... chápu, že to někdo má rád, ale mě to totálně nevyhovuje a totálně netuším, jak se tam naskládat
si pamatuju, jak si sem daval nedavno ty fotky, ze chces jit na soutez v kulturistice a vypadals jak kuřátko :) No pekne si zmutoval, neprehanej to tak s tim Plutoniem :)
Dneska se mi povedl velkej osobák v kterej jsem ani moc nedoufal mrtvej tah 3x225kg mam radost BW kolem 102kg
Zrovna jsem to videl vedle na foru a chtel jsem ti neco napsat do logu :) Jsi neskutecny hovado, koukal jsem na tve stare logy tady z roku 2008 z pripravy na zavody, kdyz ti bylo 14 let a jake vahy jsi tenkrat zvedal, opravdu paradni progres a myslim, ze jsi tam mel za tu dobu i nejakou delsi pauzu ne?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Plutonium neberu jen hodně žeru měl jsem jedinou delší pauza když jsem měl sádru a to bylo asi 7 tejdnů bez benchů a tahů ale aspoň jsem dřepoval ale to už je rok
a co spodek zad ? To jedes docela hodne zadama ...
Myslis? Mne to pripada vzhledem k vaze celkem v pohode.
Docela hodněkrát jsem změnil techniku a tahle si myslim mi vyhovuje nejvíc spodek zad jsem prakticky necejtil do 3x215 ale po těch 3x225 musim říct mě už teď bolí jako prase :) ale je to jenom svalová bolest což si myslim že u výkonu na hranici možností je v pořádku jinak ještě si teď tak vzpomínam že jsem měl nedávno asi měsíční výpadek od dřepů a tahů kvůli nataženýmu hamstringu kterej mě bolí doteď ale dá se s tim už žít :)
Já bych se chtěl zeptat, jak to máte s přemístěním... já svojí váhu dostanu nahoru 3x (aka 88kg momentálně) ... co třeba ti borci s 100kg +, cvičíte to?
Já bych se chtěl zeptat, jak to máte s přemístěním... já svojí váhu dostanu nahoru 3x (aka 88kg momentálně) ... co třeba ti borci s 100kg +, cvičíte to?
Zrovna jsem přemýšlela, že sem napíšu můj týden a něco starý osobák 2+2 (2 přemístění a 2 výrazy) se 110 :) To mi udělalo fakt radost...
Max 3+3 mám 99, víc jsem nikdy nezkoušela... i u toho jsem málem umřela na překrvení mozečku...:-D
Jen tedy nejsem borec 100+
(No i když jestli budu furt papkat jako posledních pár dní, tak se k tomu brzo přiblížím... )
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
=) pfffff tohle bych asi nejradši ani nekomentoval... snad jen, že... nad hlavu radši nezkouším dávat víc, jak 75kg... se pak docela bojím (necvičím nikde, kde bych to mohl z vršku hodit na zem)
:D ale brutální výkon teda a nad 100ku chodit nemusíš
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru