|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: út březen 22, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
Sere mě ten krypl kouzelnická, co je teď v reklamě na T-mobile. Sral mě už v talentech, to jsem doufal, že ho nikdy víc neuvidím. Bohužel mě pronásleduje v reklamě stále. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 22, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Sere mě ten krypl kouzelnická, co je teď v reklamě na T-mobile. Sral mě už v talentech, to jsem doufal, že ho nikdy víc neuvidím. Bohužel mě pronásleduje v reklamě stále. |
lol, taková kudlanka :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út březen 22, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
Idioti v autech, mám pocit že jich je čim dál tim víc _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út březen 22, 2011 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: |
Tys mě někde potkal? |
Tebe bych poznal, slyšel jsem že při jízdě v autě vždycky vystavuješ z okýnka ten velkej triceps co ti narostl z dotlaků
Nejdřív jsem potkal závodníka ve fabii, lítal z pruhu do pruhu ve špičce, kdy se stejně nikam dostat nedá, samozřejmě bez blinkru a když podruhý vletěl asi metr přede mě, tak jsem přemejšlel jak a kde ho zastavit, abych si s ním mohl v klidu popovídat. Pak jsem sjížděl z jižní spojky a do pruhu mi vjel další, co mu zjevně nevadilo že jeho pruh dávno skončil a těch vyšrafovanejch 15 metrů po kterejch jede tam neni pro srandu králíkům. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Wasabi

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
Serou mě pičusové co si hrajou na kámoše a pak vám vrazej kudlu do zad.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:13 pm Předmět: |
|
|
Presne tak, ve meste se holt clovek musi starat o vsecko co se deje pred nim, tihle kreteni k tomu patri, ale pokud davate pozor a jedete max tech 50 ubrzdite vzdycky. Aspon moje zkusenost.
Horsi na dalnici kdyz si jedete 180 v levym a v pravym se kamion rozhodne predjet jiny, hodi blinkr a proste odboci, takovy brzdeni pak na 80 na plno je zazitek. Na mokru ste v hajzlu v cemkoliv.
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:50 pm Předmět: |
|
|
No jo, tak nesmíš jet 180 pak se nerozbiješ ani na mokrym nemluvě o tom, že pokud máš dálnici s dvěma pruhy tak levej slouží jenom pro předjíždění.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út březen 22, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Wasabi napsal: | | Serou mě pičusové co si hrajou na kámoše a pak vám vrazej kudlu do zad. |
co se stalo přesně? ať se poučíme... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 22, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
Ne ani tak nasralo, ale spíš udivilo, že rozchod, o kterém jsem se tu zmiňoval, moji vlastní rodiče nechápou a bývalá "tchýně" po tom samém vysvětlení ano.
To je tak, když vaše bývalá příteklyně přiroste k srdci vaším rodičům, to jste potom samozřejmě vy ten špatnej. Jak potěšující _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út březen 22, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út březen 22, 2011 2:37 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Ne ani tak nasralo, ale spíš udivilo, že rozchod, o kterém jsem se tu zmiňoval, moji vlastní rodiče nechápou a bývalá "tchýně" po tom samém vysvětlení ano.
To je tak, když vaše bývalá příteklyně přiroste k srdci vaším rodičům, to jste potom samozřejmě vy ten špatnej. Jak potěšující |
Tak já holčinu chápu ... to je prostě sebeobrana organismu, nenechat vinu na sobě ... napiš ji, že ji pozdravuju a obdivuji, jak s takový sebestředným ...... vůbec mohla tak dlouho vydržet!!! Beztak ti šlo jen o to jedno! Jsi stejný, jako všichni chlapi!!!
A ty si zvykej ... čím dřív, tím snadnější budeš mít život. Nervy má člověk nakonec jen jedny, a ty si šetři pro děti...s těma se rozchází dost blbě _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wasabi

|
Zaslal: út březen 22, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Wasabi napsal: | | Serou mě pičusové co si hrajou na kámoše a pak vám vrazej kudlu do zad. |
co se stalo přesně? ať se poučíme... |
No neni to nic extra, ale mě to nasralo.
Byly jsme domluveni, že si s kámošema koupíme vypracovaný mat. otázky, ještě včera jsem psal kámošovi a on, že se na tom domluvíme ve škole a dneska z něj vypadlo, že on už je má takže na nás sere a samožřejmě to řekl, po tom až co jsem mu nadiktoval test z ekonomie.
Takže teď musim naposlední chvíli schánět MO.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út březen 22, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
Takovým lidem bych kámoš přestal říkat.............typickej zkurvysyn kterej využije každého prospěchu...aby prošel klidně se i nechá sprznit ředitelem školy, kopni ho do huby a nejdy si fér hru...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|