Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 311, 312, 313 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bombay

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě ten krypl kouzelnická, co je teď v reklamě na T-mobile. Sral mě už v talentech, to jsem doufal, že ho nikdy víc neuvidím. Bohužel mě pronásleduje v reklamě stále.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Sere mě ten krypl kouzelnická, co je teď v reklamě na T-mobile. Sral mě už v talentech, to jsem doufal, že ho nikdy víc neuvidím. Bohužel mě pronásleduje v reklamě stále.

lol, taková kudlanka :D:D:D
CIZO

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Idioti v autech, mám pocit že jich je čim dál tim víc

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Idioti v autech, mám pocit že jich je čim dál tim víc

Tys mě někde potkal?
CIZO

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:

Tys mě někde potkal?

Tebe bych poznal, slyšel jsem že při jízdě v autě vždycky vystavuješ z okýnka ten velkej triceps co ti narostl z dotlaků

Nejdřív jsem potkal závodníka ve fabii, lítal z pruhu do pruhu ve špičce, kdy se stejně nikam dostat nedá, samozřejmě bez blinkru a když podruhý vletěl asi metr přede mě, tak jsem přemejšlel jak a kde ho zastavit, abych si s ním mohl v klidu popovídat. Pak jsem sjížděl z jižní spojky a do pruhu mi vjel další, co mu zjevně nevadilo že jeho pruh dávno skončil a těch vyšrafovanejch 15 metrů po kterejch jede tam neni pro srandu králíkům.

Derek Poundstone
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne ne, z okýnka občas vystavuju něco úplně jinýho... určitě to teda bude lež, protože já si to nepamatuju

a ta fotka prdele čumící z okýnka je určitě fotomontáž

jo tohle taky nesnáším... nejlepší jsou právě ti ve fábiích 1.2 HTP a jim podobní... ve městě lítá jak idiot a sotva vyjede ven, je z něj největší brzda

ale co, v osobáku to ještě jde, ale když Ti to hodí pod kamion se 40 tunama... to jsou teprve nervíky, to bych Ti přál zažít
Wasabi

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Serou mě pičusové co si hrajou na kámoše a pak vám vrazej kudlu do zad.
badevil

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak, ve meste se holt clovek musi starat o vsecko co se deje pred nim, tihle kreteni k tomu patri, ale pokud davate pozor a jedete max tech 50 ubrzdite vzdycky. Aspon moje zkusenost.
Horsi na dalnici kdyz si jedete 180 v levym a v pravym se kamion rozhodne predjet jiny, hodi blinkr a proste odboci, takovy brzdeni pak na 80 na plno je zazitek. Na mokru ste v hajzlu v cemkoliv.
danny1744

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, tak nesmíš jet 180 pak se nerozbiješ ani na mokrym nemluvě o tom, že pokud máš dálnici s dvěma pruhy tak levej slouží jenom pro předjíždění.
cipinek

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wasabi napsal:

co se stalo přesně? ať se poučíme...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne ani tak nasralo, ale spíš udivilo, že rozchod, o kterém jsem se tu zmiňoval, moji vlastní rodiče nechápou a bývalá "tchýně" po tom samém vysvětlení ano.
To je tak, když vaše bývalá příteklyně přiroste k srdci vaším rodičům, to jste potom samozřejmě vy ten špatnej. Jak potěšující
Poman

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Ne ani tak nasralo, ale spíš udivilo, že rozchod, o kterém jsem se tu zmiňoval, moji vlastní rodiče nechápou a bývalá "tchýně" po tom samém vysvětlení ano.
To je tak, když vaše bývalá příteklyně přiroste k srdci vaším rodičům, to jste potom samozřejmě vy ten špatnej. Jak potěšující

ygg

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Tak já holčinu chápu ... to je prostě sebeobrana organismu, nenechat vinu na sobě ... napiš ji, že ji pozdravuju a obdivuji, jak s takový sebestředným ...... vůbec mohla tak dlouho vydržet!!! Beztak ti šlo jen o to jedno! Jsi stejný, jako všichni chlapi!!!

A ty si zvykej ... čím dřív, tím snadnější budeš mít život. Nervy má člověk nakonec jen jedny, a ty si šetři pro děti...s těma se rozchází dost blbě
Wasabi

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Wasabi napsal:

co se stalo přesně? ať se poučíme...

No neni to nic extra, ale mě to nasralo.

Byly jsme domluveni, že si s kámošema koupíme vypracovaný mat. otázky, ještě včera jsem psal kámošovi a on, že se na tom domluvíme ve škole a dneska z něj vypadlo, že on už je má takže na nás sere a samožřejmě to řekl, po tom až co jsem mu nadiktoval test z ekonomie.

Takže teď musim naposlední chvíli schánět MO.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takovým lidem bych kámoš přestal říkat.............typickej zkurvysyn kterej využije každého prospěchu...aby prošel klidně se i nechá sprznit ředitelem školy, kopni ho do huby a nejdy si fér hru...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 311, 312, 313 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: