Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 312, 313, 314 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wasabi

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem ho bral jako nejlepšího kámoše, protože už snim sedim snad od půlky prváku..... vzdyčky je to ten od kterého bych to nejmín čekal.

A to ještě když onemocněl těsně před mat. plesem, tak já jsem mu naposlední chvíli sehnal kupce na lístky aby stoho měl nějaký prachy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
I.N.G.

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Nervy má člověk nakonec jen jedny, a ty si šetři pro děti...s těma se rozchází dost blbě

Tohle si snad vytisknu a někam nalepím, abych se uklidnil, až mě junioři zase vytočí nějakou ptákovinou.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je tu někdo, komu se podařilo 2x vstoupit do stejné řeky s jednou ženskou a napodruhé mu to vyšlo a je s ní doteď šťastnej? Já to udělal 3x a velký kulový hovno, takže na stejný řeky už pěkně seru.
kubaz

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Je tu někdo, komu se podařilo 2x vstoupit do stejné řeky s jednou ženskou a napodruhé mu to vyšlo a je s ní doteď šťastnej? Já to udělal 3x a velký kulový hovno, takže na stejný řeky už pěkně seru.

volal mě někdo ?
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wasabi napsal:
To jsem ho bral jako nejlepšího kámoše, protože už snim sedim snad od půlky prváku..... vzdyčky je to ten od kterého bych to nejmín čekal.

A to ještě když onemocněl těsně před mat. plesem, tak já jsem mu naposlední chvíli sehnal kupce na lístky aby stoho měl nějaký prachy.

..rozumím ale uvědom si že takhle "čestnej člověk" kdyby s tebou řešil balík peněz nebo ženskou tak sáhne do těch nejhnusnějších podpásovek.
Proto bych nečekal a neztrácel čas s někým komu se nedá věřit, zažil jsem.
I.N.G.

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Je tu někdo, komu se podařilo 2x vstoupit do stejné řeky s jednou ženskou a napodruhé mu to vyšlo a je s ní doteď šťastnej?

Tohle nefunguje.

kubaz napsal:
volal mě někdo ?

Jen dočasný stav.
cocman

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vazne by me zajimalo, kdo u Ronnieho bali zasilky...protoze i cvicenou opici by napadlo, ze kdyz si kupuju Whey Core v jedny urcity prichuti, tak asi nechci testovaci balicky v ty samy do*****e
cocman

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Uz 3 a pul roku a nemuzu si to vynachvalit
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Vazne by me zajimalo, kdo u Ronnieho bali zasilky...protoze i cvicenou opici by napadlo, ze kdyz si kupuju Whey Core v jedny urcity prichuti, tak asi nechci testovaci balicky v ty samy do*****e

A nebo že by testovací vzorky byly dodány jen v omezeném množství variant? Bohužel mnou popsaná situace je pravdivá... Časem se určitě změní.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kubaz

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
eSko napsal:

No , spis nechapu jak spolu nekdo muze byt treba pet let a za tu dobu se ani jednou nepohadaj tak ze si daj treba mesic pauzu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
eSko napsal:

A kdo byl ten, kdo to prvně ukončil a kdo byl ten, kdo to chtěl dát zpátky dohromady? Jedna a tatáž osoba?
U.B0B

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

to mas tezky. napr. moje manzelstvi, z myho pohledu, zacalo radne klapat, az po cca 13ti letech trvani. nez sem se zenil, tak sem myslel ze sem na zensky docela pripravenej - cca 4x 1/2-2rocni vztah s ruznymi divkami. ale vzdy je to jiny ...
a taky napr. kdyby manzelka podruhe (necekane) neotehotnela, tak sme byly rozvedeni a dnes po cca 8 letech bych nevedel, ze jsem prisel o hodne...
nikdy nevis. clovek se meni.... vztah je o toleranci a kompromisech ....
cocman

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
cocman napsal:
eSko napsal:

A kdo byl ten, kdo to prvně ukončil a kdo byl ten, kdo to chtěl dát zpátky dohromady? Jedna a tatáž osoba?

presne tak....ona
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
eSko napsal:

to mas tezky. napr. moje manzelstvi, z myho pohledu, zacalo radne klapat, az po cca 13ti letech trvani. nez sem se zenil, tak sem myslel ze sem na zensky docela pripravenej - cca 4x 1/2-2rocni vztah s ruznymi divkami. ale vzdy je to jiny ...
a taky napr. kdyby manzelka podruhe (necekane) neotehotnela, tak sme byly rozvedeni a dnes po cca 8 letech bych nevedel, ze jsem prisel o hodne...
nikdy nevis. clovek se meni.... vztah je o toleranci a kompromisech ....

Je to fakt, člověk má jiné priority ve 20 letech a jiné zase ve 30. Kdyby mi bylo 30, tak se s ní v životě nerozejdu, pokud by se samozřejmě neudál nějaký šíleně velký průser. Byla to fakt skvělá holka a vrátka nechávám tomuhle otevřený, ona teď zřejmě ne, ale to ji časem přejde. Člověk fakt nikdy neví co se v budoucnu stane a nedá se říct, že bych k ní vůbec nic necítil, jen na vztah ve 20 letech je to málo. Na spokojené manželství si myslím právě absolutně v pohodě, tam už člověk hledá jistotu v manželce, hodnou ženskou, která se dokáže postarat o rodinu atd. a né megeru, která doma prd udělá a lítá si po večírcích, kde se otírá o každýho chlapa.

Naposledy upravil eSko dne út březen 22, 2011 4:41 pm, celkově upraveno 1 krát
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
eSko napsal:
cocman napsal:
eSko napsal:

presne tak....ona

Jo, tak to je klasický podlehnutí svým pocitům v posledních fázích "léčení se z rozchodu". Když to od té doby klape, jedině dobře a smekám. Já už mám spíše zkušenost, že když to nevyjde napoprvé a lidé si "nesednou" hned, nebo aspoň necítí k tomu druhému aspoň to samé, co ten druhý k němu, tak podruhé je jen otázka času, kdy se to zas podělá. Jsou vyjímky, přál bych vám, abyste byly jednou z nich, ale bohužel ty vyjímky potvrzují pravidlo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 312, 313, 314 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: