|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: út březen 22, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
Tak ono určitě vstupování do stejné řeky a celkově rozchody souvisí s věkem. Jiné priority máte na střední, jiné když spolu bydlíte, jiné když studujete a jiné když oba vyděláváte.
Osobně jsem se nikdy k partnerce po rozchodu nevrátil, byť to chápu a nemám nic proti tomu. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: út březen 22, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Je tu někdo, komu se podařilo 2x vstoupit do stejné řeky s jednou ženskou a napodruhé mu to vyšlo a je s ní doteď šťastnej? Já to udělal 3x a velký kulový hovno, takže na stejný řeky už pěkně seru. |
Ano,a je to láska mého života.Sešli jsme se po 6 letech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st březen 23, 2011 9:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st březen 23, 2011 11:35 am Předmět: |
|
|
Ono to pověstné dvakrát nevstoupíš do stejné řeky bylo původně myšleno, že i když vstoupíš do stejné řeky podruhé už to není ta stejná řeka jako dřív (voda v tu naznačuje čas, který uplynul) Já vstoupil už třikrát a teď je to super, už šest let _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st březen 23, 2011 11:55 am Předmět: |
|
|
Serou mě ti mladí parfémzmrdi, kteří opruzujou na ulicích. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: st březen 23, 2011 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Serou mě ti mladí parfémzmrdi, kteří opruzujou na ulicích. |
Myslis new collection group ? Ti me pokazde otravuji v tescu a pokazde se pekne urazi kdyz je odmitnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st březen 23, 2011 1:15 pm Předmět: |
|
|
Je to možné. Věkový průměr je 18-25 let. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út březen 29, 2011 1:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st březen 30, 2011 6:29 pm Předmět: |
|
|
Curacek ze dneska co me dneska predebhel ve fronte na stojan, pak si drepal svoje strasne tezky padesatikilovy ctvrtdrepy a mel schvalne petiminutovy pauzy ve kterych se vykecaval s kamaradem a pritom na me dulezite koukal jak cekam. Priste ho sejmu, blbecka
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 30, 2011 6:31 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Curacek ze dneska co me dneska predebhel ve fronte na stojan, pak si drepal svoje strasne tezky padesatikilovy ctvrtdrepy a mel schvalne petiminutovy pauzy ve kterych se vykecaval s kamaradem a pritom na me dulezite koukal jak cekam. Priste ho sejmu, blbecka |
A to se neslo nejak domluvit? Vzdyt zase nedrepujes o tolik vic _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st březen 30, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
Mlc prosimte  dneska jsem dal nahodou 3x120 s koulema na zemi!!!
A krom toho s nejakym ucurknutym filipincem se stridat nebudu, nemam rad filipince  a po dnesku jeste vic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|