|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Andilek.Oli

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Takže, kdy bude ta fotka celýho těla?? |
Asi o vikendu....az prijede sestricka....ma pochopeni pro me ulitle akce, t.j. nebude se ani podivovat ani vyptavat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:53 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | Koho zajímá 18ti letá puberťačka? My chceme mamču třicítku (: Takže se připojuji k lobbingu pro další foto.
Pěkný zadeček (to prosím nebrat sexisticky, ale říct o ženě že má prdel nebo zadek?), pro více detailů navrhuji se pro příště otočit zády k foťáku! |
náctiletý kluky zajímá, takže mě
né, že by se nehodily i fotky dvacítek ;) no... a s mým výběrem seriálových hereček teda i ty třicátnice. ou...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 10:03 am Předmět: |
|
|
Podle nohou bych ti tipoval 20 let. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
|
| nahoru |
|
 |
crazym
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 10:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | Mne teda prijde,ze ma trosku delsi nehty |
tak ty nehty by mi u holky opravdu nehorázně vadily (ironie)
Andilek.Oli: pěkný nožky, na to, že jsi v "nejlepších letech"
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 4:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | Nemůžu si pomoct, ale souhlasím s Gohanem a LJ. Buď se ze mě stává gay, nebo na vás leze jaro a odkrvuje se vám hlava. Tady bych čekal jiné fotky, než prcku v plavkách z boku. |
Mě by zajímalo jak by to dopadlo kdyby sem hodil někdo opačného pohlaví stejnou fotku, to by ho hned z*ebali na 5 stránek
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 4:36 pm Předmět: |
|
|
chlapi, pokud čekáte jenom chlapy a jenom chlapský svaly, tak jste tu asi špatně.. to, že sem dá fotku nějaká holka/ženská je už tak docela rarita  a ještě tak, že má co ukázat.. a vy ji hned zjebete, že nemá svaly a proč to sem cpe a kdesi cosi, jste fakt borci.. jak vidim tak je to otázka vkusu, já osobně rád pochválím takovou nožku, zatímco vy ji jenom zkritizujete, že nemá svaly a není to pořádná chlupatá svalnatá vyrýsovaná hnáta..
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 4:40 pm Předmět: |
|
|
OK, tak příště bych prosil odhalené ramínko, ať to erotické dusno kapku opepříme...
Já přece nekritizuju její formu (co z té fotky taky chceš poznat?) a nožky jí klidně pochválím v galerii, pokud tam zabloudím, ale tady nee.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
no dobře, sama ale psala že se jí ostatní fotky nepovedly, tak nám poslala aspoň ochutnávku toho, co uvidíme až tu budou všechny fotky
/končím tu s OT
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
přesně tak, takovou fotku rád pochválím v jakýmkoliv tématu :)
/a fakt už končím s OT
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|