RIFT - novy mmo - mix WoW, Warhammera a dalsich .. nevypada to spatne, hral jsem 14dni betu, plna vychazi 1.3.
jediny co mi chybi jsou "wow health bary" nad mobama pres "V" - se hodne spatne targetuje
RIFT - novy mmo - mix WoW, Warhammera a dalsich .. nevypada to spatne, hral jsem 14dni betu, plna vychazi 1.3.
jediny co mi chybi jsou "wow health bary" nad mobama pres "V" - se hodne spatne targetuje
jestli to natestuješ, podej pak pořádně komplexní info, jsem zvědavej, jestli to nebude jen další klon wowka
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Poraďte mi nejakú dobru 1st person akciu niešo na štýl call of duty, teraz som prešiel CoD: Modern warfare a tak tak mi to NTB utiahol. Tak niečo s podobnými nárokmi a take viac do taktiky boja a stratégie. Vôbec sa v tom neorientujem tak neviem ani čo mám hľadať. Diky
Poraďte mi nejakú dobru 1st person akciu niešo na štýl call of duty, teraz som prešiel CoD: Modern warfare a tak tak mi to NTB utiahol. Tak niečo s podobnými nárokmi a take viac do taktiky boja a stratégie. Vôbec sa v tom neorientujem tak neviem ani čo mám hľadať. Diky
Sice to nie je ten styl, ale dobry takticky 1st person shooter je Bioshock. Alebo potom seria Battlefield.
operaci flashpoint si hral?
flashpoint je narez, sice vzhledove to neni jako treba CoD nebo MoH, ale je to realny jak prase a nejlepsi na tom je, ze tam neni zadna vytycena cesta po ktere jdes, proste sednes do skodovky a jedes kam chces :) fakt povedena hra...
operaci flashpoint si hral?
flashpoint je narez, sice vzhledove to neni jako treba CoD nebo MoH, ale je to realny jak prase a nejlepsi na tom je, ze tam neni zadna vytycena cesta po ktere jdes, proste sednes do skodovky a jedes kam chces :) fakt povedena hra...
Jojo. A hlavne par ran a ležíš. Takže žádné nebíhání doprostred a strileni kolem sebe.
Já na tom vidím dvě věci - blu ray (to už je v dnešní době spíš bonus, přehrávače už jsou laciné) a exkluzivní hry, které na PC nejsou. Na xboxu by mě zajímal asi jen Alan Wake
_________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru