|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: út březen 22, 2011 3:07 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Majesty napsal: | | grogy napsal: | | Majesty napsal: | | Pokud mu jde o silovou vykonnost tak bandy samozrejme zbytecne nejsou, ze, meles picoviny |
pokud si cvičí pro sebe, a nedřepuje nějakej balík, tak nevidím důvod, poč by mě používat bandáže....takže nemel píčoviny ty.... |
mozna te to prekvapi, ale bandy se pouzivaji taky proto aby sis na ten balik na zadech zvykl
tzn. pokud drepuje malicko a nechce zvedat vic, tak je samozrejme picovina aby bandy pouzival, ALE - pokud uz neco zveda, pokud mu jde o silu [coz rekl] tak je vic nez zadouci aby pomucky pouzival, protoze ty ho muzou posunout dopredu vic nez kdyby je nepouzival |
Ale bandáže mu sílu nezvednou... dřepne s bandážema víc než bez bandáží, ale to je jen kvůli těm bandážím...jeho síla zůstává stejná.. |
Ale kdyz mas na zadech vic tak tim zaroven trenujes nervovou soustavu, zvykas si na tu tezsi vahu, stresujes telo a proste obecne je dobre bandy zarazovat, je hloupost rikat ze ne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: út březen 22, 2011 3:14 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | grogy napsal: | | Majesty napsal: | | grogy napsal: | | Majesty napsal: | | Pokud mu jde o silovou vykonnost tak bandy samozrejme zbytecne nejsou, ze, meles picoviny |
pokud si cvičí pro sebe, a nedřepuje nějakej balík, tak nevidím důvod, poč by mě používat bandáže....takže nemel píčoviny ty.... |
mozna te to prekvapi, ale bandy se pouzivaji taky proto aby sis na ten balik na zadech zvykl
tzn. pokud drepuje malicko a nechce zvedat vic, tak je samozrejme picovina aby bandy pouzival, ALE - pokud uz neco zveda, pokud mu jde o silu [coz rekl] tak je vic nez zadouci aby pomucky pouzival, protoze ty ho muzou posunout dopredu vic nez kdyby je nepouzival |
Ale bandáže mu sílu nezvednou... dřepne s bandážema víc než bez bandáží, ale to je jen kvůli těm bandážím...jeho síla zůstává stejná.. |
Ale kdyz mas na zadech vic tak tim zaroven trenujes nervovou soustavu, zvykas si na tu tezsi vahu, stresujes telo a proste obecne je dobre bandy zarazovat, je hloupost rikat ze ne |
takže chceš říct, že pokud bude někdo v seriích dřepovat 80kg tak je vhodný aby si bral bandáže?
Pokud někdo zvedá alspoň nějakou váhu, mě nějaký měkčí bandáže, a použije je občas na ty nejtěžší serie, tak prosím, ale jinak ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: út březen 22, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
A jeje to je zase debata :) Tak pro ujasnění....nesoutěžim, balík nedřepuju (90 - 100kg v sériích) a kolena mam naprosto v pořádku. Bandy jsem si koupil jen proto, že jsem si chtěl zkusit jak se v nich dřepuje, žádnej jinej důvod neni a vypadá to asi tak, že je budu používat jen na maximálku.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út březen 22, 2011 3:30 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | | A jeje to je zase debata :) Tak pro ujasnění....nesoutěžim, balík nedřepuju ( 90 - 100kg v sériích ) a kolena mam naprosto v pořádku. Bandy jsem si koupil jen proto, že jsem si chtěl zkusit jak se v nich dřepuje, žádnej jinej důvod neni a vypadá to asi tak, že je budu používat jen na maximálku. |
Pokud dřepuješ kolik dřepuješ, tak to radím je rozhodně nepoužívat. Na vyzkoušení si je raději raději od někoho pujč. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út březen 22, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Majesty napsal: | | grogy napsal: | | Majesty napsal: | | grogy napsal: | | Majesty napsal: | | Pokud mu jde o silovou vykonnost tak bandy samozrejme zbytecne nejsou, ze, meles picoviny |
Ale kdyz mas na zadech vic tak tim zaroven trenujes nervovou soustavu, zvykas si na tu tezsi vahu, stresujes telo a proste obecne je dobre bandy zarazovat, je hloupost rikat ze ne |
takže chceš říct, že pokud bude někdo v seriích dřepovat 80kg tak je vhodný aby si bral bandáže?
Pokud někdo zvedá alspoň nějakou váhu, mě nějaký měkčí bandáže, a použije je občas na ty nejtěžší serie, tak prosím, ale jinak ne... |
Nevkladej mi do huby neco, kdyz jsem o post vejs napsal ulnej opak, ano ? oznacil jsem ti to, kdybys byl krom debility jeste i slepej
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út březen 22, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | grogy napsal: | | Majesty napsal: | | grogy napsal: | | Majesty napsal: | | grogy napsal: | | Majesty napsal: | | Pokud mu jde o silovou vykonnost tak bandy samozrejme zbytecne nejsou, ze, meles picoviny |
Pokud někdo zvedá alspoň nějakou váhu, mě nějaký měkčí bandáže, a použije je občas na ty nejtěžší serie, tak prosím, ale jinak ne... |
Nevkladej mi do huby neco, kdyz jsem o post vejs napsal ulnej opak, ano ? oznacil jsem ti to, kdybys byl krom debility jeste i slepej |
Tak v tom případě si protiřečíš, že seš to ty taky ti to označím...takže co z toho je pravda?
a pak stejně to cos napsal je blbost...protože každej chce zvedat víc...
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: út březen 22, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | danny1744 napsal: | | A jeje to je zase debata :) Tak pro ujasnění....nesoutěžim, balík nedřepuju ( 90 - 100kg v sériích ) a kolena mam naprosto v pořádku. Bandy jsem si koupil jen proto, že jsem si chtěl zkusit jak se v nich dřepuje, žádnej jinej důvod neni a vypadá to asi tak, že je budu používat jen na maximálku. |
Pokud dřepuješ kolik dřepuješ, tak to radím je rozhodně nepoužívat. Na vyzkoušení si je raději raději od někoho pujč. |
ok, mě se to taky moc nelíbí bejt závislej při takovejch muších vahách na bandážích, radši pojedu hezky bez nich. Záměr byl jen to vyzkoušet ne trvale používat. Ale to už se opakuju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so březen 26, 2011 11:45 pm Předmět: |
|
|
Tak, dneska byl Den s velkým D
když to vezmu stručně, tak jsem všechno na prosto posral ale jinak to bylo nějak takhle
Dřep
1x 180
0x200, 200
Benč
1x 85
0x87,5, 87,5
Tah
1x205, 215
0x220
TOTAL- 485 kg
WILKS- 291 bodů
Dřep - průser největší...nastavil jsem si to moc vysoko...Potřebuju ještě pořádně zacvičit bandáže, protože vnich ještě nemám moc cit...1. pokus jsem jel strašně hluboko...2. jsem jel dolů strašně pomalu a dole se uplně zastavil....a 3. jsem jel dolů zase moc rychle, málem jsem přepadl...
Benč - nebyla síla..
Tah - bylo to hodně těžký...těch 215 bylo tak, tak... na 220 už nebyla síla....
když to takhle zhrnu, tak hůř to dopadnout nemohlo...fakt tohle jsem posral...
Zítra dodám ještě videa...
EDIT: našel jsem další fotky
Naposledy upravil grogy dne ne březen 27, 2011 10:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
LLLuke
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 12:26 am Předmět: |
|
|
Hele, pohoda, vyzkoušel jsi to, šel si do toho nemůžeš si nic vyčítat, to jsou zkušenosti  . Ještě máš před sebou spoustu závodů a bude to lepší a lepší  .
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 12:35 am Předmět: |
|
|
| LLLuke napsal: | Hele, pohoda, vyzkoušel jsi to, šel si do toho nemůžeš si nic vyčítat, to jsou zkušenosti . Ještě máš před sebou spoustu závodů a bude to lepší a lepší . |
Díky za útěchu, ale já sem prostě nasranej...nejvíc mě sere, že kdybych se víc (líp) připravil, tak to mohlo skončit daleko líp....
a pak 4 uznaný pokusy z 9ti, to nepovažuju za úspěch...
Ale jinak to bylo dobrý....těším se na příště
(ale te už to musí dopadnout líp...nebo se zabiju)
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 2:13 am Předmět: |
|
|
driv jsem tvuj blog sledoval, bylo fajn, ze ses odlisil od ostatnich a mel za cil co nejvetsi silu a ne objemy nebo celkove postavu, ale ted se z tebe stava trosku debilek
napr koment v aktualnich formach: DiamonD123- co to máš na tý čince? ty máš snad nějaký problémy se zádama???
proc by nemohl to polstrovani jako na te cince mit?muze ho to tlacit nebo muze mit x jinych duvodu, stava se z tebe akorat male tluste dite, ktere je namistrovane a hazi rozumy v ruznych sekcich, radsi se soustred na sebe a makej na silovych disciplinach, cus
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 7:31 am Předmět: |
|
|
Chlape zlepsi ten benc a nekam to dotahnes :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
Ghost- víš co, polib mi prdel.
On mi pak psal pm, tak jsme si to vysvětlily
protože tuhle tu sračku lidi používaj když nemaj zvyklý záda na činku, a po dřepech je bolej..ale tohle snad kurva není řešení, Dimond tam měl, myslím, 150kg. co bude dělat až tam bude mít 250kg? stejně si ty záda jednou musíjou zvyknout, ale bolí to, to je pravda.
pochopil bych, kdyby měl něco se zády, (což nemá) ale jinak ne.
"stava se z tebe akorat male tluste dite, ktere je namistrovane a hazi rozumy v ruznych sekcich"
Jo? tak mi řekni co konkrétně jsem kde psal.protože zase meleš sračky.
a argument "stava se z tebe akorat male tluste dite" je taky dobrej. jenže já byl tlustej ještě před tím, než jsem si založil log. takže zase meleš sračky.
Hele, když tě tak seru, tak už sem radši ani nelez...
A hlavně už zase neodpovídej jako jsi to udělal minule...
Kubaz-Díky  jinak benč je fakt průser největší...ten mě brzdí nevíc
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
chlape velká paráda  ..a ten benč půjde nahoru s věkem
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: ne březen 27, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
Moc pěkný ale je opravdu vidět že si od toho čekal víc
stejně ale u tebe nechápu že v benchi nestagnuješ ale dokonce se i zhoršuješ.. _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
aha já budu mít šišky s mákem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|