|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 10:27 am Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | | 140 tun údajně |
zepry by s jeho zasobou moh sve zoldaky platit nekolik let a to mu jeste zmrdi zmrzily ucty v bankach v ruznych zemich. Jenze zlato sice ma, ale mel by taky o to co nakoupi pecovat, na co mu je takove mnozstvi starych letadel kdyz je necha roky hnit v hangarech. Navic ta jeho armada jsou pry celkem lamy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
nekde sem to našel, zajímavý
Do minulého týdne jsem to netušil, ale romové nemusí platit za léky.
Byl jsem v lékárně na Národní koupit dětem kapky na kašel a do nosu atd .Přede mnou byla menšina, vybrali si léky a pak vytáhli papír ze sociálky,
lékárnice ho potvrdila a odešli. Ptal jsem se, co to bylo a ona mi sdělila,
že jsou sociálně slabí,tak jim stát platí léky. Málem to se mnou seklo, zaplatil jsem 400,- Kč a naštvaný šel domů. Pracuji, platím SP, ZP,daně - a to všechno na ně a jim podobné !
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | nekde sem to našel, zajímavý
Byl jsem v lékárně na Národní koupit dětem kapky na kašel a do nosu atd .Přede mnou byla menšina, vybrali si léky a pak vytáhli papír ze sociálky,
že jsou sociálně slabí,tak jim stát platí léky. Málem to se mnou seklo, zaplatil jsem 400,- Kč a naštvaný šel domů. Pracuji, platím SP, ZP,daně - a to všechno na ně a jim podobné ! |
jj u nás se mají dobře pouze nemakačenka, podvodníci a zloději. Platím soc, zdrav, ale jako živnostník mám placenou nemocenskou až 21 den. _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 8:13 pm Předmět: |
|
|
Počkat...počkat - ty si bereš nemocenskou ? Já si vždy beru dovolenou - jinak bych to neutáhnul - asi na tom dvojím metru něco bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: čt březen 31, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
To už jsem někde četl " ještě chvíli budeme diskriminováni, tak budeme emigrovat!! " Bohužel, sliby, chyby......
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 6:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 6:46 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/229582-dav-afghancu-kvuli-spalenemu-koranu-zabil-11-uredniku-osn-dvema-urizli-hlavu.html
|
To je přesně ono o čem mluvím, jsou zfanatizovaný a dělají kktiny.. Tohle asi nikdy nepochopím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Guli

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
dorazil ten radioaktivny mrak...
Zevraj si mam davat tabletku jodu denne. Moze mat konzumacia samotneho jodu nejako poskodit (teoreticky) alebo je jod nejako dolezity aj pre svalstvo? _________________ genetiku treba zlomit
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Guli

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/229582-dav-afghancu-kvuli-spalenemu-koranu-zabil-11-uredniku-osn-dvema-urizli-hlavu.html
|
Haha, novináři jdou jen po titulcích, zbytek jim je asi jedno.
Dav Afghánců kvůli spálenému koránu zabil 11 úředníků OSN.
Rozlícený dav zaútočil v pátek na sídlo OSN na severu Afghánistánu. Při útoku zemřelo 11 pracovníků organizace . Lidi rozzuřila zpráva, že pastor v USA měl minulý týden spálit výtisk Koránu, uvedla BBC.
...níže v textu...
Mezi mrtvými pracovníky je pět nepálských příslušníků ostrahy komplexu, tři další pracovníci OSN - podle zdrojů Reuters Nor, Rumun a Švéd - a tři demonstranti , řekl agentuře AFP šéf policie v severních provinciích Muhammad Dáud Dáud.
Takže z 11 úředníků jsou najednou úředníci tři. A do toho si ještě připočítejte tři demonstranty, kteří vlastně asi byli zárověň kromě útočníků i úředníci OSN _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri733
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | nekde sem to našel, zajímavý
že jsou sociálně slabí,tak jim stát platí léky. Málem to se mnou seklo, zaplatil jsem 400,- Kč a naštvaný šel domů. Pracuji, platím SP, ZP,daně - a to všechno na ně a jim podobné ! |
Není tohle bílá diskriminace???
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|