Teda nechci rýpat, ale: Trénovat s rýmou se dá, ale jakmile je horečka, tak je opravdu lepší se nejdřív vyléčit. Co takovým tréninkem v horečce naženeš nebo vylepšíš?
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
musím souhlasit.. takovým tréninkem si akorát uškodíš než naopak . Dej si pár dní voraz a uvidíš, že potom budeš mít zase plno sil na rozdávání .
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Teda nechci rýpat, ale: Trénovat s rýmou se dá, ale jakmile je horečka, tak je opravdu lepší se nejdřív vyléčit. Co takovým tréninkem v horečce naženeš nebo vylepšíš?
že mám horečku jsem zjistil až po tréninku, trénovalo se mi docela dobře.. ale od neděle dávám oraz, protože má rýma je gigantická
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru