|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Orbb

|
Zaslal: so březen 26, 2011 11:03 am Předmět: ... |
|
|
26.3. FB2 C
číslo: 30 (8)
čas: hoodně velkej
tak, jsem skoro v půlce, dneska to bylo super, hlavně čelní dřepy, ale vzal jsem si tu nejtlustší osu (s tou benchuju) a šel sní dřepovat a málem jsem se udusil  + je tam horší a nejistější úchop (jedu vzpěračskym), takže příště sáhnu po té klasické olympijské. Jinak mám radost z Farmer´s Walk, jelikož u pětadvacítek jsem minule skončil a dneska to nebylo až tak strašné, takže když zaberu tak bych na těch 32,5ky mohl dosáhnout. Jo a vyhodim z tréninku rev-peck-deck, je to na prd
Workout:
Front Squat - 4x6x45kg
Bench Press - 4x8x45kg
Shyby (r) - 4x4xJá
Farmer´s Walk - 4x25mx25kg
Rev. Peck-Deck - 3x12x24kg
Zkracovačky - 4x9xJá _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Orbb

|
Zaslal: út březen 29, 2011 6:49 pm Předmět: ... |
|
|
29.3. FB2 A
číslo: 31 (9)
čas: 35 minut
zase super, fáákt mě tenhle plán baví... na každej trénink, na každej cvik, na každou sérii se těším jako malé dítě. Konečně taky nějak začínám vypadat  . Hlavně ty nožky, už tam ty hlavičky se derou na povrch  . Ani mě neštve že necvičim paže, stejnak necvičíte předloktí pač ho používáte furt, tak já necvičim paže, pač je taky používám furt (bench, shyby...)  . Jo a budu si objednávat fat gripz, takže to je taky supr no (chci mít větší předloktí než paži  ). Jo a asi vyměnim kubánský tlak za normální tlaky na ramena. Problémy s manžetou už nemám a řekl bych že mi delty zaostávaj, no ještě uvidím.
Workout:
Front Squat - 4x8x40kg
Přítahy VC (n,r) - 4x8x40kg
INC Bench Press - 4x8x40kg
Kubánský Tlak - 4x8x12,5kg
Rev. Zkracovačky - 4x9xJá _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 4:20 pm Předmět: ... |
|
|
31.3. FB2 B
číslo: 32 (10)
čas: 30 minut
zase skvělej trénink, sice mi nešly Chin-Upy, ale zase mi šli přítahy a břicho (miluju když dělám poslední opakování, pomalu si ho vychutnávám, překonávám bolest a po dotknutí nohou země se převalim na bok a málem se pozvracim bolestí).
Workout:
Přítahy VC (p,r) - 4x8x42,5
Dřepy - 1x70xJá , 1x30xJá
Kliky na Bradlech - 4x10xJá
Chin-Ups - 4x5xJá
Sklapovačky - 4x10xJá _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 4:23 pm Předmět: |
|
|
"miluju když dělám poslední opakování, pomalu si ho vychutnávám, překonávám bolest a po dotknutí nohou země se převalim na bok a málem se pozvracim bolestí"
Co je na tom tak hezkýho ? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: pá duben 01, 2011 4:50 pm Předmět: ... |
|
|
prostě mám rád když mě to bolí, když cítim to, co chci posilovat a pak vim, že to nebyla odfláklá série. Takže asi tak no  . Spousta lidí nechápe jak se tam můžu svíjet po 10ti opakováních, ale oni neuměj cvičit břicho, švihaj tam jen nohama a divěj se že je bolej nohy a že těch 100 opakování nefunguje _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: so duben 02, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
2.4. FB2 C
číslo: 33 (11)
čas: 40 minut (dřep a bench to vždy natáhne no)
zase supr  , jen mi nevyšla poslední série benche a odpálil jsem si ramena a u Farmer´s Walk jsem se už zapotil, ale jinak zase supr. Shyby jsem nepřidal opakování, jelikož mi už minule dělaly problémy, tak jsem to nechal ale odjel jsem je líp a asi je dám i místo Chin-Upů ve čtvrtek ať se zlepšim. Jo a ve čtvrtek jsem zapomněl napsat že jsem se naučil skákat přes švihadlo  , takže si to teď dávám jako Warm-Up nebo Cool-Down.
Warm-Up:
Švihadlo
Workout:
Front Squat - 4x8x40kg
Bench Press - 4x8x47,5kg
Shyby - 4x4xJá
Farmer´s Walk - 4x25mx27,5kg
Zkracovačky - 4x10xJá _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: so duben 02, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
Zkus si shyby dát jako první cvik. Uvidíš, že to půjde líp.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: so duben 02, 2011 7:33 pm Předmět: Shyby |
|
|
Určitě vyzkouším, díky moc. _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: út duben 05, 2011 5:15 pm Předmět: ... |
|
|
5.4. FB2 A
číslo: 34 (12)
čas: 35 minut
supr jako obvykle. Trvalo ale 2 série než mi sedly přítahy. Dřepy super, teď budu přidávat 5 kg tejdně, abych zvládl dřepnout 90%-100% sebe, jedu je pořád dynamicky, takže ok. Co se týče švihadla tak mám novej rekord - 35 opakování, takže jsem rád hodně.
Warm Up:
Dynamický střečink
Dřepy s osou
Wotkout:
Front Squat - 4x8x42,5kg
Přítahy VC (n,r) - 4x8x42,5kg
INC Bench Press - 4x8x42,5kg
Cuban Press - 4x8x12,5kg
Rev. Crunches - 4x10xJá
Cool Down:
Strečink - 10 min
Švihadlo - PR 35 opakování (dohromady asi 150) _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
7.4. FB2 B
číslo: 35 (13)
čas: 25 minut
dneska super, přítahy mi sedly dobře, shyby hůře (zapomněl jsem je dát hned ze začátku) a po těch 100 dřepech a 44 klikách jsem jich udělal 12 a byl rád. Jinak přemejšlim že si tréning o týden prodloužím, potom zkusim maxko na bench a následně deload. Byl bych rád za 70-72,5 kg (70 vypadá reálně, 72,5 podle toho jak se to teď vyvine a jakej problém budu mít s 55kg v sérii), vzhledem k mé váze která je po ránu 60kg, po vyprázdnění všech dutin  . Jinak dneska jsme hráli před tréningem florbal a odpoledne teeball, takže takovej sportovní den
Warm Up:
Dynamický strečink
Přítahy VC (p,r) - 30kg
Workout:
Přítahy VC (p,r) - 4x8x45kg
Dřepy - 1x80xJá , 1x20xJá
Kliky na Bradlech - 4x11xJá
Shyby (n) - 4x3xJá
Sklapovačky - 4x11xJá
Cool Down:
Strečink - 10 min
Švihadlo (asi 100 opakování) _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: so duben 09, 2011 10:14 am Předmět: ... |
|
|
9.4. FB2 C
číslo: 36 (14)
čas: 50 minut (bench a dřep to táhne)
dneska mám takové smíšené pocity takže začnu od začátku: Shyby jsem dal jako první cvik, jak mi tady poradil 8Shade a za radu mu děkuju, šli mi mnohem lépe. Dřep šel taky hezky, je tam furt rezerva tak 10kg do série. U Benche ale nastal problém... 52kg (kotouče, osa, uzávěry) mi udělalo psychickej blok + nevim z čeho, ale začala mě bolet kyčel, takže jsem se nedokázal úplně nejlíp naskládat pod tu činku... první dvě série strašně dřely a třetí mi zůstala na hrudníku. Dal jsem si 2 minuty pauzu a říkal si: Máš tam 30 kilo, Máš tam 30 kilo... a blok byl pryč. Poslední série úplně úchvatná, dynamická, nedrhla. Blok jsem měl taky u Farmer´s Walk, kde jsem nesl svojí váhu a při poslední sérii mi to před koncem vypadlo z ruky. Zkracovačky sedly ale super, takže imho to byl dobrý tréning. A abych nezapomněl, švihadlo nové PR
Warm Up:
Dynamický Strečink
Workout:
Shyby - 2x6xJá , 2x4xJá
Front Squat - 4x8x45kg
Bench Press - 4x8x52kg
Farmer´s Walk - 4x25mx30kg (2x)
Zkracovačky - 4x11xJá
Cool Down:
Strečink 15 min
Švihadlo (asi 100 opak) - PR 38 op. _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: po duben 11, 2011 7:17 pm Předmět: focení |
|
|
10.4.2011 Focení
včera bylo focení z nudy  , tak tady pár fotek - váha 61kg
Půlka zad (nejsou celé, pač jsem se fotil druhou rukou)
Předek z hora
Noha (je to zatim bída, ale makám na nich a jsou pěkně tvrdé)
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: út duben 12, 2011 5:04 pm Předmět: ... |
|
|
12.4. FB2 A
číslo:37 (15 - 5. týden)
čas: 45 minut
dřepy v pohodě, přítahy horší... bench skvělej, kubánský tlak už nebudu dělat a zkracovačky zase peklo, ale příjemné peklo. Jinak teď na poslední 1-2 týdny budu trénovat klasickej bench i v úterý a intenzita bude 70%-80%. Poté nahodim deload kde budu týden cvičit s poloviční intenzitou a poté zkusim maximálku na bench press. Doufám že se mi podaří vytlačit 72,5. Dnes mi ta padesátka sedla perfektně... v sobotu to třelo a dneska to šlo dynamicky odzačátku, technika zkontrolovaná, takže teď jen držet palečky  . Mimochodem, bude video  + abych nezapomněl, pr u švihadla (+ 18 reps)
Workout:
Front Squat - 4x8x47.5kg
Přítahy VC (n,r) - 4x8x45kg
Bench Press - 4x8x50kg
Rev. Crunches - 4x11xJá
Cool Down:
Strečink - 10 min
Švihadlo (asi 150 reps) - PR 56 OPAKOVÁNÍ _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: so duben 16, 2011 2:42 pm Předmět: ... |
|
|
16.4. Park
číslo: 38
čas: 12 minut
tak já si v šestém týdnu tréninkového plánu, v den narozenin hezky onemocněl a 3 dny byl marod. Jsem již poučen že se nevyplácí vycházet z posilovny v tričku  . Trénink posunu, to mě netrápí, ani jsem neschodil kila což mě jako ektomorfa fascinuje a chuť k jídlu jsem vážně neměl. Dnes mi bylo po obědě líp, tak jsem si šel do parku udělat pár shybů (nakonec se to "pár" vynásobilo dvaceti  ). Imho jsem si pěkně zacvičil a výkon to byl super když vemu v potaz že před dvěma měsící jsem udělal první shyb a nemoc se mnou furt ještě trochu cloumá (ale dalo se to přežít).
Workout:
40 Shybů - 1x7 (PR) 1x6 1x3 1x5 2x4 1x5 1x3 1x1 1x2 _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: so duben 16, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
Jakej způsob shybů děláš? nadhmat, podhmat, úzkej, širokej, nejširší úchop? Jsem rád že ti moje rada pomohla, většinou radim o věcech, který se mi osvědčili :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|