Divnej Drejprd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 225, 226, 227  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Divnej Drejprd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
trošku OT
...si tak hledám recepty na proteinovou buchtu:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5900-ronnie-s-training-day-7-reportaz.html

blbce, zrovna fotky, kde vypadam jak dikobraz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nejsem tvůj kaděřník
Co je vlastně s Ernandesem, že už si tady nevede log? Nedávno jsem si na něj vzpomněl, tady jsem ho zahlídl, tak se ptám...
Draper

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Já nejsem tvůj kaděřník
Co je vlastně s Ernandesem, že už si tady nevede log? Nedávno jsem si na něj vzpomněl, tady jsem ho zahlídl, tak se ptám...

ted uz jen na kratko, je to praktictejsi

O Ernym uz vubec nic par mesicu nevim, ptal jsem se par lidi, ale taky nic moc nevi.....asi se mu zmenily zivotni priority, nez chodit sem na forum, coz se mu nedivim :D
madball

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2011 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
asi se mu zmenily zivotni priority, nez chodit sem na forum, coz se mu nedivim

To je jen krok správným směrem a souhlasím v tom s tebou.
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3/4 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICEPS, BRICHO, KARDIO

tlaky JR v leze
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
35kg x 8
-dnes u vetsiny cviku 8ky jako minule, bralo to pekne, ale posledni serie dnes byly tezsi nez minule

mrtvy tah s JR
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 10
55kg x 12
-stale muj favorit cvik, minule sice byly 11ky, ktere by dnes sly s prehledem take, ale chtel jsem trochu zkratit pauzy, tak jsem jel radeji 10x10 na jistotu + 1 bonusovou 12ku. Silove by slo vic u vsech serii, jen uchop ke konci vzdy povoluje a bez poradneho uchopu to dal nema cenu. Jinak vse krsne napumpovane jako vzdy

tlaky JR v sede
22,5kg x 8
22,5kg x 8
22,5kg x 8
22,5kg x 8
22,5kg x 8
22,5kg x 8
22,5kg x 8
22,5kg x 8
22,5kg x 8
22,5kg x 8
-ze zacatku hodne kratke pauzy, protoze to bylo lehke, ale s kazdou dalsi serii to tezklo a musel jsem trochu natahovat. Jinak ramena to bere paradne, mnohem lepe nez s VC.

bicepsovy zdvih VC
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
-super, v bicakach je porad celkem sila a trochufam si rict, ze vetsina serii byla bez cheatingu a i pumping byl luxusni :D

kliky a bradlech
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
-tady to des bylo obracene jako minule, ze zacatku vse lehke, pak ty serie ku*evsky tezky, takze jsem radeji natahoval pauzy. Vse ale splneno bez nejakeho ojebavani

pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
-laty jsem procitil pekne, ale technicky to dnes sedlo o neco malo hure nez jindy, ale jinak jsem si to opet uzil paradne.

bench press hlavou dolu
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
-at je zmena a nedavam porad JR, tak jsem dal klasicky bench, vaha tak akorat pro 6x8

upazovani s JR ve stoje
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 12
12,5kg x 12 + 7,5kg x 20
-ty 12ky se mnou ke konci serie uz trochu tancovaly, ale snazil jsem se to brat ramenama a celkem jsme je i procitil

zdvihy nohou na lavicce
15
15
15
15
15
15
15
15
-bombastickej cvik :) S kazdou dalsi serii to bralo lepe a lepe

mohamedany ve stoje
20kg x 20
20kg x 20
20kg x 20
20kg x 20
20kg x 20
-rychovka, ale nasel jsem tu spravnou bricho-techniku, takze pekne dorazeni brisaku po predchozim cviku

rotana
25kg x 20 (2x)
25kg x 20 (2x)
25kg x 20 (2x)
25kg x 20 (2x)
25kg x 20 (2x)
-ani nevim, proc jsem tam lezl, byl to takovy lepsi prumer, bricho jsem sice procitil, ale zadny zazrak to nebyl a uz to byla tak trochu zdrzovacka, protoze cas letel a uz jsem se videl na spinneru :)

kolo (spinner)
60 minut
-tohle uz je asi fakt jen zavislost, protoze jinak nechapu, proc to delam :) Prvnich cca 5 minut rozjezd, kdy jsem byl jeste schopnej mluvit, pak jsem pridaval zatez, nabiral na intenzite a to prakticky az do konce, kdy uz to byl ovsem poradny masakr. Asi tak typuji od 15. minuty se me telo opet dostalo do jakehosi tranzu nebo jak to nazvat, kdy nic okolo nevnimam, prakticky nejsem schopnej ani nad necim premyslet, koukam do jednoho mista a jen se soustredim na jizdu Sice nechapu, co to je, ale vazne to funguje :). Jinak rekl bych, ze si neustale posunuji svuj aerobni prah, protoze intenzita (zatez + rychlost) je stale o neco vyssi, pritom fyzicky to zvladam lepe.Cas jsem dnes opet vubec nesledoval a naprosto perfektne jsem to trefil, protoze jsem se podival na displej presne v case 59:44 :D

-trenink mel byt sice az zitra, po tech 2 dnech volna se preci jen tyhle full body cvici o neco lepe, ale nevim, jak bych to stihal, tak jsem sel dnes. Pocitove to bylo (krome kardia) tak o 5% horsi, ale to pripisuji krome toho, ze jsem mel o jeden den volna mene i tomu, ze jsem na dnesek celkem malo spal, jinak vse super a trenink me paradne nabil energii a verte tomu nebo ne :D

-jinak jen takova odbocka, sice nevim, jestli dotycna osoba bude rada, za ze to pisu, ale to je jedno :) Ted se mnou obcas chodi cvicit guruhonza odsud z fora a musim velmi pochvalit jeho cviceni. Je ted v diete :), cvici split, treninky jsou relativne kratke, ale za to intenzivni s plnym nasazenim jak ma byt. Vahy celkem slusne, kratke pauzy mezi seriema, predevsim zakladni cviky a vyborna technika, alespon co jsem mohl videt. Obcas zarazuje i nejake veci jako shazovacky nebo superserie, takhle nejak by mel vypadat intenzivni trenink. Nakonce si da velmi dukladny stretching a dorazi se na kole nebo vesle.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu neuveritelne , ja bych to zabalil uz po tretim cviku XD
blazen

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere, ty dycky překvapíš nějakou koninou když už sem si myslel, že větší masakr ty tvoje tréninky být nemůžou, tak se stačí podívat na ten dnešní a na ty váhy, série, opakování a všecko kolem
a ten rotoped - já tipuju, že kdyby ses na displej podíval o chvíli později a bylo tam 60:25, tak by sis dal ještě jednu hodinu, abys to zaokrouhlil když tak rád zaokrouhluješ
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale jo, bude ráda =) ikdyž plánovala, jak si z tebe bude dělat srandu, že našla první draperovi "slabinu" ale i tak to napíšu

:D zkoušel sem s drapem kecat, když sme oba byli na rotopedu... asi to bylo tím, že jel takovým tempem (což fakt nechápu, jak 100kg kluk může vydržet), jako když já jel svoja"max úsilí po 30s" intervaly... ale prostě si nechtěl povídat :D Což byl průser, protože mě to pak tolik nebaví a nevydržím u toho..... a vůbec, když sem chodíval tak před dvouma rokama běhat, tak ani při tom si semnou lidi nepovídali :D nechápu.... kardio má bejt sranda

Jinak k tvému odstavci =) Asi v tomhle nejsem sám, ale v dietě (a jedu jí poprvé v životě) se mi cvičí fakt parádně a ohromně mě to baví... navíc ranní cvičení funguje jako nabuzení a hlad už taky nemívám ani při "tom pytlíku, dvouch rejže". Teď je to taky jiný, než když sem jezdil mrtvoly trojky, přemístění 5x5 apod ... teď nepotřebuju takový pauzy a navíc fakt potřebuju fyzičku (ikdyž nebude taková, jako při 180/63), takže se jí snažím budovat při cvičení, při kardiu a ještě ten doping v podobě protahování, kde ještě nemůžu posoudit, estli nějak funguje, ale aspon si nebudu vyčítat, že to nedělám (protahuju se teď měsíc, myslím, že každej tréning a snad mi to vydrží ještě dlouho - a objevím efektivní protahováky :D) .... stejně je hrozně fajn chodit cvičit, koukat na videa, číst fóra. a učit se z toho... a vždy se naučit něco dalšího, co posune nějak tréning... k výsledkm silovým, nebo k tomu, že člověka tréning prostě víc baví - teoreticky se mi protahováním zlepšila regenerace, kterou i přes low carbs mám momentálně asi lepší, než při dřívějíších 4 pytlích rejže :D...

a dík za tip s hákama ;) je fajn procítit záda při přízatích JC bez toho, aby mě limitoval úchop

(a spadl mi Firefox a já se bál, že tenhle text, co sem psal ze srdce, se smaže... ufff)
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Opravdu neuveritelne , ja bych to zabalil uz po tretim cviku XD

Samozrejme dik, ale pisete mne to tu porad dokola snad po kazdem treninku a nechci, aby to vypadalo, ze to neustale chci slyset a ze mne to dela kdovijak dobre, jak si mozna nekteri mysli.
Jinak jak uz psal Turakam, na tom treninku neni zase tak nic strasneho, je to proste jen trenink s vyssim objem, vahy taky nic extra, takze nevim, co porad mate. Je fakt, ze se to mozna trochu vymyka normalu, ale postupne jsem si na tento zpusob cviceni zvykl a opravdu mne to zadny problem nedela (spise mam pri tom anaerobnim treninku kolikrat pocit, ze by to chtelo jeste vice, proto se mozna "dorazim" tim kardiem pri kterem teprve vydam tu spravnou porci energie). Myslim, ze kdyby vetsina z vas chtela a nebali se tak toho, tak by si na to take sve tela vytrenovali, i kdyz je to samozrejme pro vetsinu lidi zbytecne. Pomatuji si, jak si tu jednu dobu psal Frozz sve 2-3fazove atleticko-silovo-vytrvalostne-a-nevim-co-jeste :) treninky (nevim, jak to lepe nazvat, ale proste naprosto komplexni cviceni,kde mel zaclenene vse pro silu, rychlost, vytrvalost) a to jsem tenkrat obdivoval, jak to muze zvladnout. Jedine, co mne samotnemu u me pripada mozna trochu neuveritelne, i kdyz to je asi spatne slovo :) jsou ty me aerobky, protoze za tu intenzitu (mysleno tempo + zatez), kterou navic jeste behem jizdy neustale zvysuji a hlavne to, ze to celou dobu vydrzim, za tu se vazne nestydim, takze tu nebudu psat ty falesne skormna slova, ze je to nic moc :) I kdyz mozna by me z toho meho dojmu probudilo, kdybych si vyzkousel crossfit, coz ale zatim nemuzu, ale verim, ze i tady, kdybych si nasel zalibeni, bych se mozna zacal vymykat :D

guruhonza napsal:
Jinak k tvému odstavci =) Asi v tomhle nejsem sám, ale v dietě (a jedu jí poprvé v životě) se mi cvičí fakt parádně a ohromně mě to baví... navíc ranní cvičení funguje jako nabuzení a hlad už taky nemívám ani při "tom pytlíku, dvouch rejže". Teď je to taky jiný, než když sem jezdil mrtvoly trojky, přemístění 5x5 apod ... teď nepotřebuju takový pauzy a navíc fakt potřebuju fyzičku (ikdyž nebude taková, jako při 180/63), takže se jí snažím budovat při cvičení, při kardiu a ještě ten doping v podobě protahování, kde ještě nemůžu posoudit, estli nějak funguje, ale aspon si nebudu vyčítat, že to nedělám (protahuju se teď měsíc, myslím, že každej tréning a snad mi to vydrží ještě dlouho - a objevím efektivní protahováky :D) .... stejně je hrozně fajn chodit cvičit, koukat na videa, číst fóra. a učit se z toho... a vždy se naučit něco dalšího, co posune nějak tréning... k výsledkm silovým, nebo k tomu, že člověka tréning prostě víc baví - teoreticky se mi protahováním zlepšila regenerace, kterou i přes low carbs mám momentálně asi lepší, než při dřívějíších 4 pytlích rejže :D...

a dík za tip s hákama ;) je fajn procítit záda při přízatích JC bez toho, aby mě limitoval úchop

Predtim jsem te nikdy cvicit nevidel, az ted co jsi v diete a jak jsem psal, takhle nejak si predstavuji idealni intenzivni trenink, ktery lze pouzit jak v diete tak v objemu. Na to ze "poradne" necvicis dlouho, alespon jsi to myslim rikal, tak mas svalove hmoty opravdu hodne, coz znaci, ze mas velmi dobre geneticke predpoklady, za coz muzes byt rad a muzes je pri cviceni pekne vyuzit. Jeste ti jen chybi vice praxe, ale tu ziskas casem sam. Na fyzicce jde take pekne zapracovat, staci jen tomu prizpusobit trenink a nejit cestou takove te v posilovnach casto vidane kulturisticke bedny , co sice ma hromadu svalu a mozna i silu, ale nevyjde 10 schodu, aniz by mu nevyletela tepovka na k maximalce :) Ja byl take takovy, ale nastesti jsem se z toho uz davno vylecil.
Jo ale moc nehubni, myslim, ze to fakt nepotrebujes. Musis ale vedet sam, co chces a jak se citis, to je hlavni. Kdyztak udelej aktualku :)

A k tem hakum, ja to tvrdim odjakziva, ze pouze u 2 cviku to ma smysl - u pritahu at uz JR nebo VC, protoze se tak mnohem lepe muzes soustredit na praci zad, protoze te nelimituje uchop a navic tim zrejme i omezis praci bicepsu a druhy cvik u krceni ramen, jinde bych je urcite nepouzival.

blazen napsal:

a ten rotoped - já tipuju, že kdyby ses na displej podíval o chvíli později a bylo tam 60:25, tak by sis dal ještě jednu hodinu, abys to zaokrouhlil když tak rád zaokrouhluješ

no neco na tom bude, takovych 63 minut, to by bylo hrozne cislo i kdyz na zaokrouhlovani tu mame jineho odbornika, ze? (mrk, mrk)
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne duben 03, 2011 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík, no jo to bylo ještě když jsem bývál pořád v rodném městě a času bylo daleko víc než teď v Pze na vejšce , ale snažím se furt o co nejvíc komplexní treningy zahrnující nejen sílu, ale i vytrvalost, kondičku atp.

Ale sory za offtopic klidně si to pak nech promazat, čus a makej dál (ne nebududu dávat toho debilního mrkajícího smajlíka )
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2011 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4/4 I. faze KARDIO

kolo
cas: 60 minut
vzdalenost: 42,21km
rychlost: 42,21km/h
zatez: 8-9/9 (54 minut na max 9)
spalena energie: 962kcal
RPM 110-114
tepova frekvence: ****

-dnes mne to malem podelal zacatek, protoze takovou krizi jsem dlouho nemel, nohy tezky a prvnich skoro 20 minut to byl boj drzet RPM na 110-111, dokonce jsem mel asi 3 cerne myslenky na to, ze to zabalim, ale ty mne vzdy tak po 3 sekundach presly :) , pak ale nastal jakysi zlom, dostal jsem se do toho sveho "tranzu" , kdy bych si nevsiml asi ani toho, kdyby vedle me vybouchl granat a jel jsem, ale abych to vytahl na 42km, na to jsem byl porad pozadu a vedel jsem, ze budu muset maknout uz drive nez poslednich 10-15 minut a to porade, takze jsem se do toho oprel uz v polovine, rychlost jsem celou dobu musel drzet nad 42km/h, obcas (nejake vykyvy dolu, obcas to slo i ke 43km/h), posledni 3 minuty a hlavne ta 60. byly total na krev, kdy jsem rychlost vytahl i ke 47km/h a diky te posledni pul hodine,kdy jsem se fakt makal, z toho byl paradni vysledek nad me ocekavani.

4/4 II. faze KARDIO

kolo
vzdalenost: 41,89km
rychlost: 41,89km/h
spalena energie: 955kcal
RPM 110-113

-tak teda jeste vyjmecne hodinka navic , fakt me to strasne bavi, tekze zadne premlouvani se. 42km sice uniklo o par metru, ale poslednich 15 minut uz byla opravdu obrovska krize a dojel jsem to jen silou vule, zatez jsem sice drzel, ale RPM uz trochu kolisala a bylo to jen o tom cisle na "60" na displeji (60 minut), kdybych vedel, ze to bude tak blizko 42, tak jsem to nekde nahnal, mozna by stacilo dat si posledni 2 minuty na krev, ale to uz by me u toho asi jeblo, protoze hypoglykemka zacala byt slusna. Kazdopadne ale spokojenost.
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

5/4 PRSA, ZADA, RAMENA, BICEPS, TRICPES, KARDIO

bench press
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 8
-at je zmena, tak po celkem dlouhe dobe bench, pla byl 10x8 jako u vseho, vahu jsem trefil na zacatek tak akorat, nic ultra heavy, ani nic lehkeho, pauzy mezi seriema tak akorat a pekne jsem procvicil prsa, takze ideal

mrtvy tah
140kg x 8
140kg x 8
140kg x 8
140kg x 8
140kg x 8
140kg x 8
140kg x 8
140kg x 8
140kg x 8
140kg x 10
-i tady zmena, sice me JR bavi hodne, ale mel jsem strasnou chut na klasiku. Dlouho jsem to nejel, takze jsem nedokazal odhadnout vahu, 140kg jsem si rikal, ze by mohlo byt tak akorat, preci jen je to 10 serii, prvni serie byly tezsi, pak to lehklo a zkracoval jsem pauzy. Technicky to sedlo naprosto fantasticky, vse jsem jel celkem pomalu, tahal to pekne na sebe po holenich a cinku pokladal, zadne odrazy. Opravdu jsem si to uzil. O tom, ze tam byla rezerva svedci i posledni serie, kdy jsem v pohode dal 10 opakovani.

tlaky VC v sede
57,5kg x 8
57,5kg x 8
57,5kg x 8
57,5kg x 8
57,5kg x 8
57,5kg x 8
57,5kg x 8
57,5kg x 8
57,5kg x 8
57,5kg x 8
-kdyz zmena, tak zmena. Vaha akorat, nektere serie tezsi, jine lehci s rezervou, coz se nejsise odvijelo od pauz mezi seriema. Ramena to bralo pekne, i kdyz u JR je to o neco lepsi

bicepsovy zdvih VC
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 8
47,5kg x 10
-tady zmena nebyla, ale tohle me fakt strasne bavi, protoze nic jineho mne ty bicaky momentalne lepe nebere

kliky na bradlech
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
Drejprd + 5kg x 8
-na triceps sice porad jezdim bradla, ale nic jineho praticky nemuzu. Sice bych mohl uzky bench, ale bench jsem jel klasiku na zacatku treninku a francie by mne na mesic rozsekala lokty a jsem rad, ze mne ted neboli, takze to nechci riskovat. Tohle me ale porad bavi, dnes jsem se mene predklanel a o to lepe to bralo tricepsy, pauzy ze zacatku celkem kratke, pak jsem natahoval a ke konci to zase nejak lehklo, tak jsem zkracoval :D

pritahy JR
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
-minule to uplne dokonale nesedlo jako jindy, ale dnes se to opet vratilo do normalu

tlaky JR hlavou dolu
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
30kg x 8
-vaha uple akorat pro 6x8, posledni 3 serie ke konci uz tak akorat, ale prsa dnes braly vyborne

pullover
37,5kg x 10
37,5kg x 10
37,5kg x 10
37,5kg x 10
37,5kg x 10
37,5kg x 10
-vahal jsem mezi ss protismerky a nejaky zado-stroj, ale nakonec jsem se rozhodl pro pullover, ktery jsem uz dlouho nejel. Nejhorsi jsou vzdy prvni 2-3 opakovani u prvni serie, kdy mam pocit, ze se mne rozpadne loket, pak uz ok. Vaha tak akorat pro dany pocet opakovani.

kolo (spinner)
60 minut
-rikal jsem si, ze dnes dam jen pul hodiny, coz po treninku staci, ale proste to neslo, kdyz uz jsem tam byl a jelo se tak krasne Prvni asi necela polovina trochu mensi intenzita, coz hadam jen na zaklade pocitu, protoze u spinneru nevim, jak to zjistit narozdil od rotopedu, ale pak to zacalo nabirat ty spravne grady a druha cast uz byla jak ma byt. Jen me stvalo, ze hrali debilni Kabaty, kteri maji moc kratke pisnicky a nejpomaleji mne to u nich utika, ale dlouho jsem vydrzel nedivat se na cas a kdyz jsem se podival, bylo na tachometru 54 a neco, coz uz bylo ok :)

-Dnes naprosto perfektni trenink, snad nic mu nechybelo. Trenink to byl tak trochu ve znameni obmeny cviku, ale porad se drzim rozsahu opakovani 8-10, coz mne naprosto vyhovuje, bavi a nejlepe u toho citim svaly.
Draper

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

6/4 KARDIO

kolo
vzdalenost: 42,12km
rychlost: 42,12km/h
spalena energie: 960kcal
RPM 110-114

Naposledy upravil Draper dne čt duben 07, 2011 8:10 am, celkově upraveno 2 krát
petr616

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc sem nepochopil proc uvadis hodnotu rychlost....asi nejdes konstante stejnou rychlosti ne ?
elnino

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dobré petře average speed

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Divnej Drejprd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 225, 226, 227  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: