Vidis...ses lepsi jak ja ...jo holt neni nic lepsiho nez 70kg na mrtvole zvedat od 3tiho kola po 2 opakovanich a od 5tyho bejt rad, ze vubec clovek stoji....snad v tom tretim cviceni budou nejaky shyby a tezky premisteni
ted se jeste nic nedeje, kdyz zapomenes na burpees...to se da dohnat...pruser je, kdyz na ne zapomenes kolem 90 tyho dnu, jako ja ...a nejlepsi je, kdyz si na to vzpomenes treba v 1 po pulnoci
No prave...Khalipa tam ma video a navic je to clovek, kterymu muzes verit. Jenze pak tam jsou nejaky "noname" atleti a tam proste nevis....jasny ze muzou udelat vic kol, ale jde o to provedeni....kdyz ten drep neni dost hlubokej nebo, kdyz ty lokty nahore nepropnes, tak se to jede hnedka rychleji...
9 kol v prvni minute...to je sileny
sám jsem byl překvapenej, jak dobře to ze začátku šlo, s přemístěním se většinou peru, ale do toho dřepu to padalo dobře.. jenže pak mě začalo bolet rameno a bylo po dynamice.. prostě to levý po x-vykloubeních stojí za prd
navíc s tím nemůžu u nás ve fitku třískat, takže jsem to musel brzdit i dolů a to zpomaluje a bere síly..
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
Ja to tedka hazel poprvy v zivote a byl to hroznej nezvyk ...dneska to jdu delat znovu, tak uvidime...ja zase nemam nejmensi problem to dostat na ramena...ale nad hlavu...mam slabej stred tela
To mi problém nedělá, jezdím už dlouho pushpressy nebo military, a před bouračkou jsem trénoval hodně silově (DL 195kg), takže záda mám silný, u mě jsou slabinou nohy, já benčuju víc než dřepnu :))
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru