|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: st duben 06, 2011 7:45 pm Předmět: Budu chlapisko |
|
|
Ahoj.
Zakládám si log, protože o posilování, zdá se, nic nevím :D.. Vždycky, když už si myslím, že ty hodiny pročítání článků a všeho možného stačí, někdo mě ujistí, že ne.. Tak jsem se uchýlil k logu, abych (díky Vaší ochotné spolupráci  ) nedělal při tom tréninku úplné voloviny..
Info:
Mám 16 let, vážím cca 75 kg, měřím 178cm. Posiluju asi rok a půl, z toho rok jsem si jen devastoval tělo.. Trénink typu (500kliků + půl hodiny zvedání jednoručky na každou ruku ... každý den... Mi nebyl cizí). Od září tohoto roku už posiluji podle nějakých pravidel a rozumu (dodržování odpočinku, trocha stravy) A hle, ze zářijových 63 kg mám 75, jsem za to šťastnej.. Protože posilování už pro tělo nebyla žádná novinka, tak to nešlo tak rychle jako u čerstvých začátečníků, ale furt dobrý :)
Posiluju v podstatě proto, že nedokážu přestat.. Týden bez posilování a nemůžu se na sebe ani podívat.
Svou stravu příliš neovlivním, ale každý den vypiji půl litru mlíka a sním 250g tvarohu.. Jinak přísun B mám skoro splněný (z čeho je mám, vám nepovím, byla by mi utrhnuta hlava  )
Jinak ze sportu dělam cyklistiku.. Miluju tu fázi po nabrání druhého dechu.. To je když si člověk sáhne na dno a pak se najednou rozjede jak blesk.. Nikdo jinej to tak prý nemá, asi jsem divnej
!CÍLE!
Chci být kus chlapa. Mám na břiše milana a zbavovat se ho !NEBUDU! , mám ho rád a je to můj kámoš. Takže hlavní cíle jsou nabrání objemu, výbušnosti a celkově síly. A v tomto duchu se budu snažit i cvičit.
Takže zítra první trénink a zápis v logu, těším se na Vaše připomínky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
refresh

|
Zaslal: st duben 06, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
Sice jsem tu absolutní amatér, neználek, antitalent...... a nechtěl jsem ti to tu zapráskat OT, ale po dlouhé době jsem se opravdu a nahlas zasmál, až to málem dospělo k válení se na zemi
Jak název "Budu chlapisko" , tak i odstaveček o kamarádovi milanovi super  ...určitě to tu budu sledovat, tak ať se daří!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dragoun
|
Zaslal: st duben 06, 2011 8:39 pm Předmět: Re: Budu chlapisko |
|
|
| Moocha napsal: | Mám na břiše milana a zbavovat se ho !NEBUDU! , mám ho rád a je to můj kámoš. | Tak tahle věta je smrtící
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 1:52 pm Předmět: Re: OT |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
Pokud ten tvaroh není něco, co děláš tam dole:D tak klidně budu taky zvědav.
Přeju hodně úspěchů a ať je z tebe pořádnej mamut :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 2:45 pm Předmět: |
|
|
Datum:7.4.2010..............................................................................................Trénink:Doma (55min)............................................................................................Váha:76,7kg (↑)
PRSA:
Kliky na adaptérech 5x10 [široký úchop] 3s↓ 1s↑
RAMENA:
Upažování s kotouči [5kg] 3s↓ 1s↑
2x10 zepředu
2x10 zestrany
1x10 zezadu
TRICEPS:
Tricepsové tlaky s jednoručkou obouruč za hlavou 3x10 [11kg] 3s↓ 1s↑
Kickback 2x10 [11kg] 3s↓ 1s↑
BICEPS:
Zdvihy EZ činky 5x8 [25kg] 4s↓ 2s↑
Koncentrovaný zdvih 1x10 [11kg] 3s↓ 2s↑
BŘICHO:
Sedy-lehy s nohama kolmo k zemi a vytáčením 2x30 2s↓ 1s↑
Zavěšení se na ribstole, zvedání nohou 2x10 2s↓ 1s↑
[Tak.. A do mě  ]
Naposledy upravil Moocha dne pá duben 22, 2011 7:00 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Dragoun
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 3:50 pm Předmět: |
|
|
Pokud autorovi otázky nevadí menší OT, rád bych to využil a zeptal se všech. Za jak dlouho je podle vás možny (zhruba) nabrat ze 70-ti Kg na 100 Kg, při výšce 185 cm.? samozřejmě nepočítám s čistou svalovinou. Při výšce 185 cm. A taky kolik kg tuku si myslíte že je třeba nabrat aby to začalo být vidět i na rukách. Nikdy jsem nenabíral rychle, takže z praxe to nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
crazym
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 4:07 pm Předmět: |
|
|
dragoun tak nabirej pomalu a dej to mu několik let a bude to dokonce i lepší :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zonaxxx

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
čo znamenajú tie šípky hore dole?
k tej tvojej otázke: určite nenaberaj rýchlo, nikam ti to neutečie..
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
| Dragoun napsal: | | Pokud autorovi otázky nevadí menší OT, rád bych to využil a zeptal se všech. Za jak dlouho je podle vás možny (zhruba) nabrat ze 70-ti Kg na 100 Kg, při výšce 185 cm.? samozřejmě nepočítám s čistou svalovinou. Při výšce 185 cm. A taky kolik kg tuku si myslíte že je třeba nabrat aby to začalo být vidět i na rukách. Nikdy jsem nenabíral rychle, takže z praxe to nevím. |
No.. Menší OT to neni.. Hele to se prostě říct nedá, za jak dlouho. Záleží na tom, jaký jsi tělní typ (ekto, mezo, endomorf), pak taky na tom, jak se stravuješ a jak trénuješ.. Prostě buď na svý tělo tvrdej a dávej mu všechno co potřebuje (živiny, spánek, trénink).. A usazování tuku je taky u každýho jiný.. Navíc mi věř, že postupem času změníš 1000x názor na to, jak budeš chtít jednou vypadat. Takže z tvýho 100kg špek snu bude 80kg čistých svalů.. Hodně zdaru a už mi sem nepiš
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | | Zonaxxx napsal: | | čo znamenajú tie šípky hore dole? |
Tak asi, ci pribral alebo schudol od posledneho vazenia |
spis casovani opakovani ne..o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
| Zonaxxx napsal: | | čo znamenajú tie šípky hore dole? |
↑ - pozitivní část + trvání
↓ - negativní část + trvání
EDIT: U těch kilogramů to je, jestli jsem přibral nebo shodil.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
Datum:8.4.2010.............................................................................................Trénink:Doma (55min)...........................................................................................Váha:75,6kg (↑)
PRSA:
Kliky na adaptérech
3x10 [široký úchop] 2s↓ 1s↑
2x10 [úzký úchop] 2s↓ 1s↑
RAMENA:
Upažování s kotouči [5kg] 2s↓ 1s↑
2x12 zepředu
2x12 zestrany
1x12 zezadu
Upažování s kotouči [2,5kg] 2s↓ 1s↑
1x15 zepředu
1x15 zestrany
1x15 zezadu
TRICEPS:
Tricepsové tlaky s jednoručkou obouruč za hlavou 2x12 [11kg] 3s↓ 1s↑
Modifikovaný kickback 2x10 [7,5kg]
BICEPS:
Zdvihy EZ činky 4x8 [25kg] 4s↓ 1s↑
STEHNA:
Dřepy s vlastní vahou 4x12 2s↓ 1s↑
[Dneska to byla vážně zabijačka.. Docela jsem se těšil, až to skončí  ]
Naposledy upravil Moocha dne so duben 23, 2011 1:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|