Koklyaev by trhnul metrák na velký čince a druhou rukou by pil kafe :) Pokud dá někdo kolem těch 100 tak to už si myslim sakra dobrej výkon
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Kafe by pít moh,ale už by to bylo tak tak.Neříkejte mi,že nadhoz není lehčí než trh.55 kilo jsem nadhodil na střední škole při 72kilech a trhnout to bych měl problém teď.
me trh prijde lehci. Samozrejme ze clovek neutrhne vic nez nadhodi (kvuli tomu jak vysoko to musi vytahnout aby se pod to vesel celej), ale v trhu se s tim pak zase lip vstava :D
Na zavodech jsem casto zacinala nadhoz s tou vahou na ktere jsem v trhu koncila, jen s tim rozdilem, ze nadhazovala jsem s bandazema, trhala bez nich.
_________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru