|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
Majesty neber to zle, ale po tom co jsem si četl Tvoje posty o strongmanech jsem myslel, že jsi nějakej od fochu. Hovado s minimálně 130 kg a ono mezitím beach boy. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne duben 10, 2011 12:18 am Předmět: |
|
|
Příště dej ty obrázky menší, protože skoro tam je něco vidět.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne duben 10, 2011 8:48 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Ten V tvar trupu ti nikdo nevezme. To je tvoje zásadní plus. Dost mi připomínáš mladého Eltona Johna, v době kdy vyšel s pravdou o své sexualitě na světlo....taky vypadal takhle spokojeně |
Fotka musí být veselá a ne jak kdybych se tvářil smutně. To by vypadalo blbě. Možná to je tvoje zdání.
| citace: |
Příště dej ty obrázky menší, protože skoro tam je něco vidět. |
To jsem nějak nepochopil
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 9:16 am Předmět: |
|
|
no mě to přijde nic moc za takovou dobu, svalu pořád pramálo a tuku pořád hodně, měl by ses vykašlata na nějaké ckd a stravovat se jako trénující člověk, ne zkoušet na sobě nějaké experimenty
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne duben 10, 2011 9:38 am Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | no mě to přijde nic moc za takovou dobu, svalu pořád pramálo a tuku pořád hodně, měl by ses vykašlata na nějaké ckd a stravovat se jako trénující člověk, ne zkoušet na sobě nějaké experimenty |
No mě to taky hodně sere, tak jsem se snažil a výslkedek nahovno. Už asi nepůjdu do žádné diety, budu si držet normální jídelníček jak píšeš. Myslím si že to možná půjde i lépe. Ale člověk si musí zjistit co na něho platí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
elderdrak
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
Nechápu proč jet dietu před létem, na závody se zřejmě nepřipravuješ tak to mi to neni jasný. 77 dní si vytrpěl a teď jako co, budeš rdžet dietu další 4. měsíce nebo se hodláš sprasit přez léto
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
|
| nahoru |
|
 |
crazym
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: ne duben 10, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
| crazym napsal: | super hrudnik Vladik, akorat takovy zvlastni bricho, jinak super plazovka |
dik..jaky zvlastni..normalni spek..
|
|
| nahoru |
|
 |
crazym
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 1:41 pm Předmět: |
|
|
no to jsem prave myslel, vsechno pomerne vysekany a brisaky nikde :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: ne duben 10, 2011 1:51 pm Předmět: |
|
|
| crazym napsal: | | no to jsem prave myslel, vsechno pomerne vysekany a brisaky nikde :D :D |
vysekany bylo pri 60kg... to jsem ozelel a sel na 90..ono to vypadalo tak nejak lip to telo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne duben 10, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
Shooter myslel jsme to tak, že ty fotky jsou tak malé že tam je hovno vidět.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|