Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 320, 321, 322 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Korny

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 7:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ve fáčku to bylo ještě o něčem jiným, taky si pamatuju jak měl otec ve starým služebním autě v kufru obrovskej hasící přístroj:) ty nový jsou v pohodě...a rezervu nepotřebuješ, koupíš pěnu na vyplnění pneumatiky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MiKra

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
ve fáčku to bylo ještě o něčem jiným, taky si pamatuju jak měl otec ve starým služebním autě v kufru obrovskej hasící přístroj:) ty nový jsou v pohodě...a rezervu nepotřebuješ, koupíš pěnu na vyplnění pneumatiky.

No já mám pocit, že tu pěnu povolili a teď ji u náš zase zakázali,nebo ne zakázali, ale musíš mít povinně rezervu ne? Musím se juknout, každopádně si myslím, že se to vyplatí do toho investovat ty prachy..Hlavně když jezdíš denně károu..
Frozz.

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
Korny napsal:

No já mám pocit, že tu pěnu povolili a teď ji u náš zase zakázali,nebo ne zakázali, ale musíš mít povinně rezervu ne ? Musím se juknout, každopádně si myslím, že se to vyplatí do toho investovat ty prachy..Hlavně když jezdíš denně károu..

...a nebo sadu pro opravu pneu. Ale ta rezerva je lepší.
Korny

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já myslím, že rezerva není povinná, viděl jsem o tom nedávno reportáž v autosalonu a tam říkali, že absenci rezervy vyřešíš tou pěnou, takže ji asi mít nemusíš. Jo ten plyn je super, hlavně je u něj výhoda, že ty ceny furt tak debilně neskáčou...já si pamatuju jak jsme s kámošem tankovali oba plnou před cca 2-3 rokama za 25kč/l a on si ze mě dělal prdel, když se mi do fáčka nevlezl benzín za 1000 dneska tam je 1300 a furt to jede dál...
Hanis

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jezdím Fabii 1,2 HTP (motor ne moc oblíbený, ale já jsem spokojený), montáž mě stálá 29 000kč, nádrž je místo rezervy o objemu 48l. Systém tam je BRC sekvenční vstřikování. Jezdí to pořád stejně, na výkonu to nejde poznat. Rezerva je v kufru... Na benzín jsem jezdil za 5,9-6,1 l/100km, na plyn jezdím kolem 6,5l/100km. Na nádrž plynu najedu 600-620km, to samé co na benzín. S tím, že za plnou plynu zaplatím necelých 700kč, za benzín bych dal 1300-1400kč Trošku benzínu si to veme na startování, na plyn to přepne přibližne po 1,5- 2km jízdy. Benzínu tankuju za 200kč na měsíc. Jinak zbytek vše na plyn Jo a měsíční nájezd je 2000-2500 km...

Naposledy upravil Hanis dne po duben 11, 2011 8:08 am, celkově upraveno 1 krát
MiKra

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://auto.idnes.cz/vyhodit-z-kufru-rezervu-na-to-zapomente-fd2-/pneu.aspx?c=A090902_193353_pneu_fdv

Nevím třeba kam zařadit mitsubishi..O Japončících nic nepíší..Chtěl bych si později koupit tu 4 řadu colta a ten má tak velký kufr, že tam dáš tašku do fitka a víc už nic.. Proto je třeba rezervu vyhodit, kdybych tam instaloval LPG...
Korny

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hanis napsal:
No jezdím Fabii 1,2 HTP (motor ne moc oblíbený, ale já jsem spokojený), montáž mě stálá 29 000kč, nádrž je místo rezervy o objemu 48l. Systém tam je BRC sekvenční vstřikování. Jezdí to pořád stejně, na výkonu to nejde poznat. Rezerva je v kufru... Na benzín jsem jezdil za 5,9-6,1 l/100km, na plyn jezdím kolem 6,5l/100km. Na nádrž plynu najedu 600-620km, to samé co na benzín. S tím, že za plnou plynu zaplatím necelých 700kč, za benzín bych dal 1300-1400kč Trošku benzínu si to veme na startování, na plyn to přepne přibližne po 1,5- 2km jízdy. Benzínu tankuju za 200kč na měsíc. Jinak zbytek vše na plyn Jo a měsíční nájezd je 2000-2500 km...

fakt to nemá vliv na výkon?já tomu pořád nějak nechtěl věřit:) a taky těch 48l nádrže mě celkem překvapuje, myslel jsem, že je menší...mám nájezd podobnej a až si budu pořizovat další auto, tak mám jasno - LPG forever
redis

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hanis napsal:
rostoucí ceny PHM jsem vyřešil montáží LPG systému, teď čepuju za 16kč a jsem spokojený

na ctyrkolku LPG asi nenainstaluju :D
MiKra

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No kámoš měl po domácku udělaný LPG ve fáčku a nejen že jezdil z Teplic do Duchcova a zpět za posraných 8kč, ještě mu to jezdilo relativně rychle, takže moje ex kára fiat tipo 1.4 si ani neprd..
Hanis

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se to dobře naladí, tak rozdíl ve výkonu pozná málokdo. Kdysi jak byly podtlakové systémy, tak to na výkonu poznat šlo, dnes je vstřikování, u kterého to opravdu pozná jen málokdo. Velikost té nádrže záleží podle toho kolik je místa na rezervu a taky na výrobci nádrže.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... zima... už jsem doufal, že budou 20ky pravidelně.... za*ranej Al Gore, fakoval global warming = (
Bombay

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak teď byl u mě známý a popisoval opravdu smutný zážitek. Byl na poště, před ním řada. U okýnka skupina cikánů došla vybrat nějaké peníze. Poštačka počítá, když tu jedna cikánka řekla:" Nezdržuj ty pi*o bílá a dělej, nemáme celý den čas." Cikáni propukli v řehot, poštačka zrudla, zbělela, zatla zuby a odevzdala milé paní požadovanou částku.

Nikdo nic neřekl, vše ok. Věřím tomu, že pošŤačka je po dnešku opravdu silně motivovaná dělat tuto práci dál.
kubaz

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

klasika , jak sem byl naposledy na poste ja tak tam nabehla cikanska rodinka citajici asi 10 smradlavych clenu , ktere zivim ze svych dani a jeste se me ta holota zkousela predbehnout v rade , jejich hlavni guru mel tak 160cm ale v pase taky tak , 10lidi se za mnou predbehnout nechalo , bohudik ze nemam 50kilo a muzu si na takove sasky otevrit hubu
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal: Nikdo to řešit dále nebude, Tys dostal na mainwebu ban, bohužel uživatelé se stejnou IP pykají spolu s Tebou.

dunnoWayne: Opravdu přátelské gesto , tak já se Maxpointovi omluvím za to že ho trestáte semnou i když mě nenaváděl ani spolu nechrápeme. Bych čekal trošku spravedlnosti vůči němu ale jak je vidět tak se to nakonec vyřešilo politicky.

Škoda že nás nemá stejnou adresu aspoň 50 uživatelů, to by bylo facek na ty vaše hlavy a právem.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stve me, ze byla zablokovana diskuze u suziii

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 320, 321, 322 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: