|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po duben 11, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
A co tak dat si k tomu hrncek kavy?  Mne osobne ale na beznom pecive, resp. na toustoch nechuti. Zvycajne ho kombinujem s raciami. Aj ked v podvedomi mam stale jednu Kidovu odpoved ohladom racii: na raciach je racionalny len nazov
Ja na arasidove maslo nedam dopustit...ale s mierou, samozrejme.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
elrubio

|
Zaslal: po duben 11, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
dobrý burákový i jiný ořechový másla má Country Life
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po duben 11, 2011 10:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 11, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
burákový máslo a javorovej sirup... to jsou poklady Severní Ameriky... =) už pěkně dlouho sem to ale nepapal
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 11, 2011 11:52 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Také jsem zkoušel jedno z Lidlu a abych pravdu řekl, obdivuju ty, kterým to chutná, protože mi trvalo asi 15 minut než jsem snědl jeden toust. Fakt lepidlo a chuťově na mě moc výrazné. Chuť by byla možná jen o zvyku, ale mít zalepenou držku a jíst sváču půl hodiny, to fakt ne. |
Koupit si burakovy maslo z Lidlu a usuzovat zo toho, ze nechutna dobre je jako kdyz si clovek koupi Renaulta nebo Peugota a pak z toho usuzuje, ze vsechny auta jsou k nicemu ...vyborny maslo dela Skippy
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po duben 11, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | eSko napsal: | Také jsem zkoušel jedno z Lidlu a abych pravdu řekl, obdivuju ty, kterým to chutná, protože mi trvalo asi 15 minut než jsem snědl jeden toust. Fakt lepidlo a chuťově na mě moc výrazné. Chuť by byla možná jen o zvyku, ale mít zalepenou držku a jíst sváču půl hodiny, to fakt ne. |
Koupit si burakovy maslo z Lidlu a usuzovat zo toho, ze nechutna dobre je jako kdyz si clovek koupi Renaulta nebo Peugota a pak z toho usuzuje, ze vsechny auta jsou k nicemu ...vyborny maslo dela Skippy |
Měli tam zrovna americkej týden víš _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: po duben 11, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
presne tak, tie z americkeho tyzdna, a hlavne tie jemne su chutne. Chcem opat taku akciu, lebo zasoby sa minuly : ( ( akurat do konca tyzdna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: po duben 11, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
Co je z Lidlu, není k jídlu:P
Jo a já si nedávnos přítelem udělala českou klasiku neklasicky
Bramborák v troubě s celozrnnou žitnou moukou
fotka nic moc, ale chutná to jako originál bez oleje:D
a po tomhle se zapráší jenom co se to objeví u nás v lednici, vážně bych se toho užrala...a jakéhokoliv uzeného sýru/tvarohu
http://www.dietninakup.cz/Portals/0/productimages/tofu_uzene_sunfood.jpg
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po duben 11, 2011 3:54 pm Předmět: |
|
|
me pritelkyne dovezla z vystavy nejaky chipsy ..je to prakticky susene ovoce,zelenina...mrkvo paprikove..ty byly bajecny...rajcata ty byly hrozny...a jablko banan taky dobry...
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: út duben 12, 2011 7:14 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | me pritelkyne dovezla z vystavy nejaky chipsy ..je to prakticky susene ovoce,zelenina...mrkvo paprikove..ty byly bajecny...rajcata ty byly hrozny...a jablko banan taky dobry... |
dobrý jsou pastiňákový, celerový, mrkvový, z červený řepy jsou best.. má třeba Marks and Spencer, něco má i Globus
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 12, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
ještě k tomu burákovýmu máslu a třeba i maple sirupu.... v Kanadě sem vyzkoušel kvalitní produkty a i nekvalitní, chutnaly parádně... když sem to na zkoušku kupoval u nás, tak totální katastrofa... chuť jiná, pocit žádnej z toho...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út duben 12, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | ještě k tomu burákovýmu máslu a třeba i maple sirupu.... v Kanadě sem vyzkoušel kvalitní produkty a i nekvalitní, chutnaly parádně... když sem to na zkoušku kupoval u nás, tak totální katastrofa... chuť jiná, pocit žádnej z toho... |
tak je to i v německu, sýry, ryby atd atd všechno jiná kvalita, nedá se ani porovnat s našima _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
goldinka

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 6:14 pm Předmět: Re: Ovesná kaše s banánem |
|
|
| quaovar napsal: | | Proč si ji dělat takhle s pytlíku, když jde udělat čerstvá, s ČERSTVÝM banánem. To je obrovský rozdíl chuti. |
Souhlas... cerstva s kakaem a bananem.. mnam mnam. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
goldinka

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Vcera jsem koupil v Lidlu uzene kruti filety (80% krutiho masa, 2% tuku), mam toho tri kila, tak doufam, ze to bude dobry :) |
jak to vypada? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|