|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st duben 13, 2011 12:15 pm Předmět: |
|
|
Peter, devetnastrocnej napisat ze ma upraveny ksicht ,to chce uz velku fantaziu. Doma vsetko v poriadku? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: st duben 13, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | Peter, devetnastrocnej napisat ze ma upraveny ksicht ,to chce uz velku fantaziu. Doma vsetko v poriadku? |
nebyla by asi ani první, ani poslední... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st duben 13, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | Peter, devetnastrocnej napisat ze ma upraveny ksicht ,to chce uz velku fantaziu. Doma vsetko v poriadku? |
dekuju za optani, krece plave a rybicky behaji
k cemu jinemu by mela byt diskuze, nez k vyjadreni nazoru?
kdyz nechce slyset kritiku, tak at nepovoluje diskuzi
a pokud ma snahu a chut reagovat, proc by pro ni mela platit jina pravidla slusnoti nez pro kohokoliv jineho? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st duben 13, 2011 1:47 pm Předmět: |
|
|
Spíš bych řekl, máš ty máš malou představivost. Dneska má spousta mladic upravené i kozy, tak proč ne xicht? Hlavně když je to rychle a bezpracně, ne? Je to jen o IQ a o penězích. Tahle IQ evidentně moc vysoké nemá, slovník 4-, schopnost přijmout jiný názor = 0. Pak se těžko divit, že ta diskuse vypadala, jak vypadala.
V poslední době se tyhle existence tady nějak množí - řekl bych, že to znamená, že Ronnieho snaha vybudovat tady seznamku typu Líbim se ti se úspěšně blíží svému naplnění.
Naposledy upravil I.N.G. dne st duben 13, 2011 1:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st duben 13, 2011 1:48 pm Předmět: |
|
|
videli ste vy uz vobec botox na zivo?
edit: a keby aj ma (co nema), tak co koho do toho? Pride mi to divne taky utok len preto ze si myslite ze ma upraveny xicht (co nema). Ze je teraz strasane v mode robit duck face na fotky je druha vec a pride mi to tiez vtipne. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st duben 13, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | videli ste vy uz vobec botox na zivo? |
Ono je úplně jedno, jestli ta nána má nebo nemá napíchané rty (osobně bych řekl, že má), ale o to, jak reagovala. Místo aby napsala "nic tam nemám,nepište mě sem blbosti", tak spustí něco o kokotech a čurácích. Chudák Dunno pak na srážku s takovým kanálem doplatí banem, přitom jenom vracel stejnou mincí.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: st duben 13, 2011 2:03 pm Předmět: |
|
|
Dunno se obětoval za čest.. Stojím za ním, není na místě podporovat růst hoven... _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st duben 13, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
no ked jej napisu desiati odbornici na plasticku chirurgiu (ironia), ze ma upraveny ksicht (pritom nechapem na co jej to pisu? keby ten upraveny ksicht ma tak o tom asi vie a nepotrebuje to od nikoho pocut. A keby ho upraveny nema tak ju to akurat nasere) tak sa ani necudujem ze ich posle do <>. Niekto ma ten limit co znesie nizko, niekto vysoko.
Proste snaha zarypat si vysla a teraz sa tu potlapkavate po ramenach jaky ste borci.  Jo jo dobra prace, chudak dunno. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 13, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st duben 13, 2011 2:48 pm Předmět: |
|
|
g_dgrim: Četl jsi vůbec tu diskusi? Například já se jí o ten přifouklej rypáček vůbec neotřel, tak mě tady netituluj do borečků.
Tenhle topic se jmenuje "Co mi leze na nervy", a mě na nervy lezou typy jako suziiii (božíčku, čím víc Í, tím víc jsem božíííí). A jak tady bylo správně napsáno - když publikujou fotky, tak by měly být schopné přijmout i kritiku (to je pro ně ovšem naprosto nemožné). Já se z nějaké nafrněné devatenáctky s prázdnou hlavou a přifouklým ksichtem na prdel neposadím a vůbec se nedivím, že schytala tolik bláta do ksichtu. Svojema reakcema si o to vysloveně řekla. No nic, tohle je marná debata, blbek jsou na světě tuny, na Facebooku už jich je moc a tak přetíkaj i jinam.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st duben 13, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
Chlapci zlatí, no naštěstí mám ban jen na main webu což mi až zase tak nevadí. Ta mě teda vytočila fest...a docela dlouho měla volnej slovník cenzura necenzura což přikládám tomu že je za tím samozřejmě její prdel, díra i držka a v roce 2011 se někdo pořád snaží hrát na gentlemantství ale po tom co zjistilo že je to vážně asi oběť dědečkových akcí s jeho kamarády kdy kolem datumu vyzvednutí důchodu byla malá voňavá Sjuzn Ronnie určil že je lepší ji netrápit a raději zamknout diskuzi. Vyýchovné to nakonec bylo akorát pro mě
Teda to bych bral i uznal že nemám nejlepší slovník ale potom co mi Ronnie odepsal že bude pykat každý kdo má stejnou IP adresu jako já/viz Maxpoint/ a nebude to řešit tak mám chuť mu docela ostře napsat co si o jeho Banech myslím já protože je to z jeho strany drzost ať má na webu hlavní slovo nebo nemá.
Jestli je tak férovej i v realitě tak ať ho bůh ochraňuje, mě tím opravdu nasral protože to se nedělá a tak arogantně to ještě napsat...
Vubec nejlepší by bylo mě odříznout i tady v jeho stylu to i očekávám ale teď se peru za práva jiných který poškodil nesmyslně on.
..takže ho podruhé slušně žádám ať to dá do pořádku.díky
|
|
| nahoru |
|
 |
total-magor

|
Zaslal: st duben 13, 2011 3:17 pm Předmět: ? |
|
|
Ja tedy pořád nějak nechápu, jak mohou ze dvou různých uzlů, dvou různých NAT, behat 2 stejné IP adresy a přitom nebýt v kolizi?? :-D
Nevím no... administraci by měl mít někdo zde v malíku, si myslím...
a když jsme tady... nelíbí se mi ta komunistická cenzura zde! _________________ Winner, winner, chicken dinner ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 13, 2011 3:19 pm Předmět: Re: ? |
|
|
Já se nestačím divit :-D _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 13, 2011 3:22 pm Předmět: |
|
|
To jsme dva _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st duben 13, 2011 3:41 pm Předmět: Re: ? |
|
|
| total-magor napsal: | Ja tedy pořád nějak nechápu, jak mohou ze dvou různých uzlů, dvou různých NAT, behat 2 stejné IP adresy a přitom nebýt v kolizi?? :-D
Nevím no... administraci by měl mít někdo zde v malíku, si myslím...
a když jsme tady... nelíbí se mi ta komunistická cenzura zde! |
Interní IP a externí IP. Naprosto normální věc když se jedná o připojení domu v rámci jednoho poskytovatele.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|