|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 2:24 am Předmět: |
|
|
Haino, ty máčo vypatlané, přestaň tu ze sebe dělat debila a běž trollovat na jiné forum.
Dal jsi tady vestu k souboru nebo složce v TVOJEM počítači. Tento soubor/složka se v našich (ani ve tvém imaginárním) nevyskytuje, takže tak.
Opravdu tady přestaň dělat blbosti a běž trávit čas nějak užitečněji, třeba skoč z mostu na cestu nebo tak něco.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jewix

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 9:33 am Předmět: |
|
|
To jsem z toho blázen,píše to přenos úspěšný,ale 4Mb fotky jsou evidentně moc.No nic,tak to jenom vytisknu,nahážu do krabice a pošlu Gohanovi domů,když dodá adresu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 1:57 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | To jsem z toho blázen,píše to přenos úspěšný,ale 4Mb fotky jsou evidentně moc.No nic,tak to jenom vytisknu,nahážu do krabice a pošlu Gohanovi domů,když dodá adresu. |
Jasně. Už jsi průhledný jak igelitový sáček, tak běž zase otravovat na jiné forum, pápá
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Citrone zkus naklepat toto C:\Documents and Settings\Já\Dokumenty\Obrázky\2011_04_14 |
tak tohle opravdu pobavilo
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | To jsem z toho blázen,píše to přenos úspěšný,ale 4Mb fotky jsou evidentně moc.No nic,tak to jenom vytisknu,nahážu do krabice a pošlu Gohanovi domů,když dodá adresu. |
Myslíš si, že tohle je důstojné dospělého člověka ?
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá duben 15, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | haino napsal: | | To jsem z toho blázen,píše to přenos úspěšný,ale 4Mb fotky jsou evidentně moc.No nic,tak to jenom vytisknu,nahážu do krabice a pošlu Gohanovi domů,když dodá adresu. |
Myslíš si, že tohle je důstojné dospělého člověka ? | To víš přizpůsobuju se úrovni diskuze.Když něco napíšu česky nikdo tomu nevěří,tak to zkouším mongolsky ať je aspoň veselo.Kozlovice nejsou Nový Zéland,aby se někdo z Třince musel strašně divit,že se dá něco uhrát.Já se zas divím,že někdo může sázet na internetu se všemi jeho výhodami a nevydělávat na tom.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá duben 15, 2011 6:21 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Deadlift napsal: | | haino napsal: | | To jsem z toho blázen,píše to přenos úspěšný,ale 4Mb fotky jsou evidentně moc.No nic,tak to jenom vytisknu,nahážu do krabice a pošlu Gohanovi domů,když dodá adresu. |
Myslíš si, že tohle je důstojné dospělého člověka ? | To víš přizpůsobuju se úrovni diskuze.Když něco napíšu česky nikdo tomu nevěří,tak to zkouším mongolsky ať je aspoň veselo.Kozlovice nejsou Nový Zéland,aby se někdo z Třince musel strašně divit,že se dá něco uhrát.Já se zas divím,že někdo může sázet na internetu se všemi jeho výhodami a nevydělávat na tom. |
Jasně že e dá něco uhrát. Ale problém je v tom že to neuhráváš ty a všem tady lžeš a očividně tě to strašně baví
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so duben 16, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Deadlift napsal: | | haino napsal: | | To jsem z toho blázen,píše to přenos úspěšný,ale 4Mb fotky jsou evidentně moc.No nic,tak to jenom vytisknu,nahážu do krabice a pošlu Gohanovi domů,když dodá adresu. |
Myslíš si, že tohle je důstojné dospělého člověka ? | To víš přizpůsobuju se úrovni diskuze.Když něco napíšu česky nikdo tomu nevěří,tak to zkouším mongolsky ať je aspoň veselo.Kozlovice nejsou Nový Zéland,aby se někdo z Třince musel strašně divit,že se dá něco uhrát.Já se zas divím,že někdo může sázet na internetu se všemi jeho výhodami a nevydělávat na tom. |
Tak každej už tady snad pochopil, ze ses jen lhar a sazis leda na zahradu cibulu a cesnek a o nejakym vydelavani penez si nechavas jen znat, Haino z kozlovicke pily.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: so duben 16, 2011 11:39 pm Předmět: |
|
|
To je dobře,aspoň nebudu muset zas někomu půjčovat prachy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 12:47 am Předmět: |
|
|
Vy jste pacienti, to snad neni mozny.
--------------
jewix: Baseball vubec, to je snad nejhorsi sport na sazeni. Jinak sazim skoro vsechno, co se naskytne. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: ne duben 17, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | To je dobře,aspoň nebudu muset zas někomu půjčovat prachy. |
Ale můžeš, imaginárních peněz budeš mít vždycky dost, už teď seš největší lichvář v Kozlovicích
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne duben 17, 2011 2:09 pm Předmět: |
|
|
Lichvář nemá úrok mínus 100%,jinak jo zákazníků mám hodně v Kozlovicích,F-M i okolí,včetně Romů.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|