Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 277, 278, 279 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 2:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Haino, ty máčo vypatlané, přestaň tu ze sebe dělat debila a běž trollovat na jiné forum.
Dal jsi tady vestu k souboru nebo složce v TVOJEM počítači. Tento soubor/složka se v našich (ani ve tvém imaginárním) nevyskytuje, takže tak.
Opravdu tady přestaň dělat blbosti a běž trávit čas nějak užitečněji, třeba skoč z mostu na cestu nebo tak něco.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jewix

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

po delší době jsem si vsadil, sice to není 157 000,- čistá ruka, ale potěšilo a navíc mě to vylepšilo sledování zápasu v tv:

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTA5NTYxMTA0NTY5MjgwMDoTZ6jfhUs9oQqUhJ0%3D

Dneska to dám asi na zápas Reds - Pirates 1.....
Vsázíte někdo MLB?

Forza AEK FC:
http://hofyland.cz/?club&klub=31285
haino

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem z toho blázen,píše to přenos úspěšný,ale 4Mb fotky jsou evidentně moc.No nic,tak to jenom vytisknu,nahážu do krabice a pošlu Gohanovi domů,když dodá adresu.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
To jsem z toho blázen,píše to přenos úspěšný,ale 4Mb fotky jsou evidentně moc.No nic,tak to jenom vytisknu,nahážu do krabice a pošlu Gohanovi domů,když dodá adresu.

Jasně. Už jsi průhledný jak igelitový sáček, tak běž zase otravovat na jiné forum, pápá
jari

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
Citrone zkus naklepat toto C:\Documents and Settings\Já\Dokumenty\Obrázky\2011_04_14

tak tohle opravdu pobavilo
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:

Myslíš si, že tohle je důstojné dospělého člověka ?
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak on byl Haino vtipálek už od začátku, nikdo snad nečekal, že nějakej důkaz jeho statisícových výher a 800 000,- za 3 týdny z 3000,-
haino

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
haino napsal:

To víš přizpůsobuju se úrovni diskuze.Když něco napíšu česky nikdo tomu nevěří,tak to zkouším mongolsky ať je aspoň veselo.Kozlovice nejsou Nový Zéland,aby se někdo z Třince musel strašně divit,že se dá něco uhrát.Já se zas divím,že někdo může sázet na internetu se všemi jeho výhodami a nevydělávat na tom.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
Deadlift napsal:
haino napsal:

To víš přizpůsobuju se úrovni diskuze.Když něco napíšu česky nikdo tomu nevěří,tak to zkouším mongolsky ať je aspoň veselo.Kozlovice nejsou Nový Zéland,aby se někdo z Třince musel strašně divit,že se dá něco uhrát.Já se zas divím,že někdo může sázet na internetu se všemi jeho výhodami a nevydělávat na tom.

Jasně že e dá něco uhrát. Ale problém je v tom že to neuhráváš ty a všem tady lžeš a očividně tě to strašně baví
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
Deadlift napsal:
haino napsal:

Tak každej už tady snad pochopil, ze ses jen lhar a sazis leda na zahradu cibulu a cesnek a o nejakym vydelavani penez si nechavas jen znat, Haino z kozlovicke pily.
haino

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je dobře,aspoň nebudu muset zas někomu půjčovat prachy.
Tradewind

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 12:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy jste pacienti, to snad neni mozny.

--------------

jewix: Baseball vubec, to je snad nejhorsi sport na sazeni. Jinak sazim skoro vsechno, co se naskytne. :)
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
To je dobře,aspoň nebudu muset zas někomu půjčovat prachy.

Ale můžeš, imaginárních peněz budeš mít vždycky dost, už teď seš největší lichvář v Kozlovicích
haino

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lichvář nemá úrok mínus 100%,jinak jo zákazníků mám hodně v Kozlovicích,F-M i okolí,včetně Romů.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zákazníků na co, prodáváš jim pod rukou piliny, co kradeš v zaměstnání a vozíš na kole dom ? Tak bacha na to, aby tě nelapli čerti, víš, že nemáš několik let občanku a svůj stroj na milióny jménem Synot máš registrovanej na 5 let mrtvýho souseda.

Škoda, že se za ty tvoje hovna nedá banovat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 277, 278, 279 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: