Study - cvičení pro sílu a zdraví

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Study - cvičení pro sílu a zdraví  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Study - cvičení pro sílu a zdraví
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MiKra

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Ne ne, to bych si fakt nevymýšlel... Dřepy jezdím poctivé a hluboké, ale co se týče legpressu, tak nejezdím úplně dolů na doraz. Jinak já mám zřejmě od přírody docela silný triceps a stejně tak spodní prsa - v poměru k ostatním mím svalům a nebo je to tím, že jsem dříve docela dost klikoval.

Někdy to prostě musím natočit ;) Jen musím někomu říct až tam bude.

BTW: Používám jiný koutče na dřep i na leggpress. U dřepovacího stojanu jsou maximálně 20kg velké železné CCCP :D a u legpressu jsou zase gumové, ale nepříjde mi, že by 20kg gumové a ty železné 20kg vážily jinak když je držím.

Já ti věřím, že jedeš dřepy poctivě..:) Ale někde děláš u legpressu chybu, buď blbě počítáš, nebo máš blbou techniku, je nereálný aby někdo zvedal na legpressu 4x víc než to co dřepuje..
Jinak těm zádům a bicepsu..Tak nějaké cviky na záda jedeš špatně..:) protože by jsi po zádech neměl mít utahané bicepsy.. A nebo máš dost naložíno a nesoustředíš se na záda a taháš to hodně rukama, blbě se to vysvětluje..
A ty kotouče neřeš, je to jak kdyby si řešil co je těžší, jestli kilo peří nebo železa..:)
Study

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, tím nechci říct, že je mám utahané ty bicepsy, ale tím, že pří cvicích na záda se v menší míře zapojí. Co se týče techniky, tak musím říct, že u techniky mých shybů jsi nejsem 100% jistý - musím ještě dopilovat a ten legpress... nevím jak bych to mohl dělat blbě, je snad v pořádku je hýbu jenom nohama a na lavičce jsem zbytkem těla jak přilepený.

Dodatek: Kámoš endomorf (asi 165cm, cca 70g myslim), co tam chodí se mnou dává taky na dřep jako já a na legpress dává 180kg. Akorát je pravda, že je dost viditelný rozdíl mezi mím dřepem a jeho dřepem ;) Já se snažím opravdu jet prva kyčlema dozadu a s koleny ani nehnout, zatímco jemu lezou kolena daleko před špičky a primární pohyb rozhodně nevychází z kyčlí.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MiKra

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
No, tím nechci říct, že je mám utahané ty bicepsy, ale tím, že pří cvicích na záda se v menší míře zapojí. Co se týče techniky, tak musím říct, že u techniky mých shybů jsi nejsem 100% jistý - musím ještě dopilovat a ten legpress... nevím jak bych to mohl dělat blbě, je snad v pořádku je hýbu jenom nohama a na lavičce jsem zbytkem těla jak přilepený.

Shyby to asi nebude, hele co koukám, na to kolik svedáš a tak, máš 40kg na přitahování T osy..Což je dost a pochybuji, že při tom cítíš záda..:) U toho asi i drtíš ty bicepsy..Já třeba tohle nahradil, protože mi nezabíraly tolik záda na úkor rukou..
A ten legpress natoč, protože bych řekl že děláš malý rozsah, něco děláš zřejmě špatně a jsou tu lidi co ti poradí..Lepší si dát míň a pořádně to protáhnout než si naložit na úkor techniky, to ti řekne každý a hlavně jsem to poznal na sobě.. Pak rostlo leda ho*no..
Study

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě u T-osy cítím záda ze všeho nejvíc To fakt tahám zádama. Navíc 40kg mi nepřipadá moc. Ten legpress zkusím možná už ted v sobotu, případně v pondělí snad. Ted posledně jsem měl z něj poprvé svalovku.

Study

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.4. Odpočinek

- dnes se nestalo nic převratného, snad na mě nedojde nějaká ta blbá nemoc at můžu jít zítra cvičit. Viděl bych to na dřepy, good mornings, přítahy T-osy bench a nějaké doplnky, snad to výjde

vlk#

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opravdu se zájmem jsem si prolítnul Tvůj log, protože těch 12x 170 kg na legpressu mi hlava opravdu nebere :). a přitom bych Ti to při váze 65 kg opravdu přál - parádní výkon! jen ty váhy u ostatních cviků k tomu nesedí. není ta váha na tom leg pressu náhodou na volné kladce? pokud ne - klobouk dolů.
Study

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to fakt skutečné, v podstatě je to zatím můj nejlepší výkon na legpressu. Já bych v tom nic extra nehledal:
Dřep=osa (cca 20g) + já + 45kg kotouče + hloubka

Legpress: 170kg závaží - nahoře propnu a jedu zase dolů, ale né úplně na doraz (to už bych ohýbal pánev) a zase nahoru

vlk#

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo ten dřep byl bez tyče... lepší je asi uvádět to komplet. ty kotouče 45 kg jsou už doufám dohromady, ne pouze jedna strana ;). celkem tedy 65 kg? i tak si myslím, že při tomhle legpressu by tam mohlo být o 20 kg více. ale je fakt, že s volnou váhou je to těžší. a ten legpress máš vleže nebo to vytlačuješ šikmo nahoru?
Study

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednou jsem zkoušel maxko, bylo to s 65kg pod paralér. Jinak já neříkám, že prostě nedám víc, jenže ta regenerace poslední dobou jaksi vázne, proto nechci jet opravdu těžké váhy.

Orbb

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sice si nepočítal u dřepu tyč, ale i ta konstrukce na legpressu něco váží, takže kdyby si započítal i ji, tak seš na stejnym poměru :). Osobně jsem zvědav na to video.
Study

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.4. Trénink

Dřepy:
8x20

6x40
6x45
5x50
5x50
5x50
5x50

- mám radost! Konečně se to trochu hnulo. Sice to bylo více na krev než jindy, ale i tak paráda. Hloubka taky super - už mám jaksi ve zvyku jít dost hluboko.

Zakopávání ve stoje - střídání nohou:
3x15x10 - na každou nohu

- prováděl jsem to na stroji na předkopávání - kámoš něco zkoušel a mně pak došlože takhle by se to cvičit dalo

Přítahy T-osy:
12x40
3x12x42,5

- dalo se, jen nevím jestli tam nebylo i víc, u těch zelených kotoučů typuji váhu cca 10 ale je možné že mají i víc

Veslování:
12x50
12x55
12x60
12x65

- taky se dalo, akorát poslední dobou necítím, že bych ně těch zádech vůbec něco měl

Benchpress:
10x20
4x6x25

- no aspon jsem se to snažil jet poctivě, myslel jsem že to bude horší

Tlaky na ramena s JČ:
12x12
12x14
12x14
10x14
10x14

- fuj , tady síla jaksi nebyla

Upažování ve stoje:

4x10x4

- pěkně pomalu, s menší stopkou nahoře, bez cheating

Zhodnocení:

- mám celkem radost, že síla nešla moc doháje a na dřepech jsem se konečně trochu posunul

- taky mám strach abych to uregeneroval do pondělí Snad nebudu mít nohy na sr*čky jak je u mě zvykem.

- přidal jsem na objemu potréninkového jídla - odted 150g těstovin + 140g masa + asi 5-10g másla

- celkem jsem do sebe dostal 30 tabletek BCAA, 50mg zinku, 3 t. B-komlexu + vitamíny A-C-E čast během a čast po tréninku

- pokud bude potřeba (svalovka), jsem ochoten se donutit jít zítra po obědě spát

vlk#

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi bys to měl psát fakt i s tou tyčí, takhle to vypadá divně ;). zvláště ten bench - taky očekávám, že je to bez tyče.

ale jinak gratulace - dřepování se 70 kg už je slušný začátek, od kterého se dá odpíchnout :). a co se týče regenerace - osobně bych už těžké dřepy častěji než jednou za cca pět dní nedal.
Study

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Píši to bez tyče, přece jenom ostatní tu tyč taky nepíší. ;) Jo dřepy pojedu asi až v pátek lehce, ted pondělí a středu bych rád jel legpress.

vlk#

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jak myslíš, je to Tvůj log ;), ale jsi první, koho znám, aby si u disciplín silového trojboje (bench, dřep, mrtvý tah) nezapočítával tyč :). přece jenom když udřepnu 70 kg, tak to znamená, že mi leží na zádech 70 kg :).
MiKra

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně jak píše vlk, měl by si započítávat i osu..Na soutěžím se taky počítá vše co máš v ruce a nebo na zádech..
Jak tu někdo nedávno psal, i kdyby ti na tu činku sedl holub, tak i s tím holubem to musíš spočítat.. Ale každý si vede log pro sebe..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Study - cvičení pro sílu a zdraví Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: