Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
AniCitronAniBanan: Nechápu jak jim to může být stále tolerováno!

muze, netolerance se nesmi, to je rasismus a xenofobni chovani
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud tady všechno půjde nadále tak "dobře", tak jim to bude tolerováno i u nás v budoucnu
ShawnRay

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:
http://mediaoislamu.cz/2011/video-z-francie-muslimove-se-v-autobuse-modli-za-smrt-nemuslimu/

Stará dobrá Francie

Tak to je masakr, za tohle by měli být trestně stíhani, když už je např. u nás trestná ''jen'' svastika.
Zeleny Jëlen

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oni Francouzi (puvodni) to zohledni ve volbach, nacionalisticka strana bude mit brzy plno novych priznivcu, jak se do lesa vola....az se ucho utrhne.

Ono zvlast Frantici si na hlavu sra_t dlouho nenechaji. Je jde o to,aby se tak stalo co nejdrive, cim dele to bude trvat, nez se konecne karta obrati, tim to bude krvavejsi.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zatím tomu ale moc nenasvědčuje a není daleko doba, kdy vznikne první přistěhovalecká strana, která stáhne tuhle muslimskou verbež pod sebe.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zatím tomu ale moc nenasvědčuje a není daleko doba, kdy vznikne první přistěhovalecká strana, která stáhne tuhle muslimskou verbež pod sebe.
myslíš něco jako přistěhovalecká strana co mají maďaři na Slovensku ?
ygg

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslíš Rumla, co dostal čestnou maturitu, neboli ministr bez středoškolskýho vzdělání ?

Ale co, tyhle roky porevolučního nadšení ... to ještě klidně beru (navíc je nutno přiznat, že s otcem fuck hardcore disidenti byli, a Honzíka by na nějakou rozumnou školu nevzali ani kdyby mu to myslelo na 3 Mensy). Ale pokud mi něco neuniklo, tak si nikde na žádné velké prachy nepřišel, a že byly chvíle, kdy mohl být těžce za vodou.
ygg

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://mediaoislamu.cz/2011/video-z-francie-muslimove-se-v-autobuse-modli-za-smrt-nemuslimu/

Stará dobrá Francie

Jsem zvědavej, co by dělali, kdyby jim to fakt vyšlo ... spíš kdo by zrovna na tyhle xindly dělal . To je tak, když víra zatemní rozum .
Na druhou stranu, mít za každýho, který fakt věří, že mu to žblebtání k něčemu bude, litr ... tak nemám ani životní minimum .
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

jen s několikamilionovou, v budoucnu desitkymilionovou, zakladnou. Cili pro Francii naprosto legitimni politicky ohrozeni. Ve vlastni zemi utiskovanou vetsinou. Neber to, za tu cenu humanistickyho multikulti populismu.

Stat se tohle v puvodni ze i tech privandrovalych uterek, obracene, vyvedou krestany z autobusu a vykuchaji je na ulici...
cz.petab

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Kdypak se Maďaři se houfně stěhovali na Slovensko či snad do Československa? Vsadil bych se že tam, kde jich dnes na území dnešního Slovenska většina žije bylo maďarské osídlení staletí předtím než si Slováci svůj stát vyprosili na Hitlerovi. O nějakém přistěhovalectví se nedá mluvit ani s velkou nadsázkou - Maďaři se na rozdíl od dnešních přistěhovalců do Evropy na Slovensko dostali čistě administrativně a proti své vůli . Trianonská dohoda nebrala ohled na historii a demografii - stačilo pár podpisů a najednou byla skoro třetina etnických Maďarů mimo Maďarsko. Maďarsko bylo na straně poražených, tak se prostě udělala umělá hranice po Dunaji.

Ty máš na Slovensko nějaké osobní vazby, že produkuješ takovéhle nesmysly (a píšeš Maďary s malým "m" zatímco Slovensko s velkým S)? Vypadá to skoro přesně jako demonstrace typického slovenského mindráku, se kterými jsme si my (kteří jsme už tenkrát nebyli děti) Češi dost užili začátkem 90. let minulého století. Některé Slováky to snad nepřešlo dodnes. Já obecně proti Slovákům nic nemám a Maďaři jsou mi ukradení, ale nedalo mi to nenapsat.

ACABE, píšu my Češi a přitom su Moravák.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cz.petab napsal:
Deadlift napsal:

Kdypak se Maďaři se houfně stěhovali na Slovensko či snad do Československa? Vsadil bych se že tam, kde jich dnes na území dnešního Slovenska většina žije bylo maďarské osídlení staletí předtím než si Slováci svůj stát vyprosili na Hitlerovi. O nějakém přistěhovalectví se nedá mluvit ani s velkou nadsázkou - Maďaři se na rozdíl od dnešních přistěhovalců do Evropy na Slovensko dostali čistě administrativně a proti své vůli . Trianonská dohoda nebrala ohled na historii a demografii - stačilo pár podpisů a najednou byla skoro třetina etnických Maďarů mimo Maďarsko. Maďarsko bylo na straně poražených, tak se prostě udělala umělá hranice po Dunaji.

Ty máš na Slovensko nějaké osobní vazby, že produkuješ takovéhle nesmysly (a píšeš Maďary s malým "m" zatímco Slovensko s velkým S)? Vypadá to skoro přesně jako demonstrace typického slovenského mindráku, se kterými jsme si my (kteří jsme už tenkrát nebyli děti) Češi dost užili začátkem 90. let minulého století. Některé Slováky to snad nepřešlo dodnes. Já obecně proti Slovákům nic nemám a Maďaři jsou mi ukradení, ale nedalo mi to nenapsat.

Mám na Slovensko osobní vazby...taky na Polsko, Rakousko, Německo ? Proč ?...je to důležité ?

Děkuji za opravu - vidím, že se Tě Maďarsko s malým m dotklo...to už je lehce paranoia, ne? Sorry, ale skoro 70 let po válce není rodilých Maďarů na jižním Slovensku většina. Většina mých kolegů jsou potomky původních Maďarů a proti Ma%darům nemám jedinou výtku.

Ještě nějaký dotaz ?

P.S. nepíše se su, ale jsem :o)))....tak tohle je na mě moc.

AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kazdopadne problem Uheraku na Slovaci je 0000nic proti problemu co teprve ceka zabozrouty....
ygg

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To cz.petab ....

... tak jsem si rozšířil zase obzor o finesy gramatiky své mateřštiny ... člověk se fur uči .

Jinak souhlas s tím, že situace skutečných přistěhovalců je se situací občanů jednoho státu, kteří se ryze administrativním zásahem "vyšší moci" stali rázem občany státu jiného, zcela odlišná. Průser to může být doknce větší (viz utopie by TGM ), ale je v principu odlišný.
Takže převážně maďarské strany na Slovensku jsou asi stejně tak "přistěhovalecké", jako Slotova SNS.
frode

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A tohle napsal Paul Marek uz na zacatku roku 2006 a stejne se ta nekonecna tolerance a pochopeni vetsin riti stejnym smerem .... do riti!

Why the Peaceful Majority is Irrelevant + preklad do cz Proč na mírumilovné většině nezáleží
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 18, 2011 1:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cz.petab napsal:
Deadlift napsal:

Pekne kokotiny, to si kolko vymyslal?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: