Společenská témata ll.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 426, 427, 428  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Společenská témata ll.  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Společenská témata ll.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jak to vnímáte vy, ale mě příjde, že od roku 1989 tu snad takový bordel ve vládě nebyl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sousedovic Toníček napsal:
http://www.novinky.cz/domaci/230982-cssd-se-zacala-pripravovat-na-svrzeni-vlady-poslanci-nesmi-cestovat.html

Doufám, že se jim to povede a budou volby. Pak by konečně modráci dostali pořádně přes p*ču, jak si zalouží

otazka je KDO BUDE POTOM , protoze dotedka byly vlady samych korytarskych zmrdu, korupce, rozkradani statu, neskutecny uniky financi - kdo to zlepsi?
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
to jakože ČSSD by byla výhra jo ?...no, mě je to koneckonců fuk - snad budu mít důchod na Slovensku
lalalu neber vážně, ten je tak do leva, že i hovna mu voní po růžích. :-)

A ano, vnímám to stejně a je to obrovská ostuda.
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no vím jistě, že John tam už nebude:)))) vytáhnul by jistojistě něco i na ČSSD
edit: neser, miriam
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybych to věděl v Brně, tak se s tebou o tu pizzu nepodělím...
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to já kdybych věděl, tak bych ti ani nenabízel to hulení
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg

PříspěvekZaslal: so duben 16, 2011 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/domaci/230982-cssd-se-zacala-pripravovat-na-svrzeni-vlady-poslanci-nesmi-cestovat.html

Doufám, že se jim to povede a budou volby. Pak by konečně modráci dostali pořádně přes p*ču, jak si zalouží

Už máte nastoupené nové Svobody, Lachnity, Schlingy, Palasy, Zgarby, Kavany, Tvrdíky ... a zvládnete to sami,nebo si zase vypomůžete nějakým Pavlíkem Němců?

Ale je vidět, že už je nová doba, dřív se cestovat smělo. pro radu. Do Mosky

Kníže to má právě podle mě na háku v tom směru, že nemá absolutně iluze o tom, s kým tam v tě vládě/PS sedí, ale také si současně uvědomuje, že voliči těmhle "kusum" prostě ty hlasy dali (a pokud budou předčasné volby tak jim je v 80% případů dají znovu), takže se prostě s nima bavit musí a bude muset. Jiní nejsou a nebudou ....
lurid

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 1:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Když se ti tady nelíbí nemusel ses registrovat a můžeš kdykoliv odejít.

Dekuji za info, ze muzu kdykoliv zmacknout CTRL+W, fakt jsem si myslel, ze to mam zakazany. Ne, ted vazne, ta rekce byla zbytecna... hlavne nic k tomu ciganskemu tematu neprinesla...

jiri733 napsal:
To lurid: pokud ti tohle fórum nevyhovuje, tak si nemusíš hrát na poučovatele co je dobře a co špatně a najít si fórum co vyhovuje lépe tvojí úrovni.
Nekde jsem na tema cigani a lekarna narazil a natolik me iritovala ta demagogie, ze jsem musel reagovat. Nehraji si na zadneho poucovatele (btw Jiri, povez mi jak se na to hraje). Z toho, ze jsem vyjadril svuj nazor a nesouhlas s tim, co sdeluje pribeh, snad plyne co je dobre a co je spatne? Takze i Tobe dekuji za Tvou snahu, co si do reakce vlozil. Na okraj, vim, co jsi chtel psat, ale chybi tam nejaka slova (sam pisu jako prase, prosim to neni zadny utok na Tvou osobu).

Mablung napsal:

Podívej se prosím na nadpis tohoto vlákna. Nevím co by se ve vláknu určenému k OT dalo nazvat OT.

... ok, ja mel jen pocit, ze OT katergorie s malymi moderovanymi vlakny by byla citelnesi. Zkratka semantika, bez ni je vse jen bordel. Modelova situace: po dlouhe dobe nekdo pride a chce docist tema, kde byl ucasten. Nebo castejsi: resim nejakou problematiku, google me odkaze, potrebuji najit reseni bez toho, abych prosel 1600+ prispevku. kdyz uz je pouzito phpBB, ktere ma spoustu nastroju pro moderatory, proc neni moderator? Je fakt, ze jsem teprve ted zjistil, ze tenhle server je primarne o buseni a zobani, takze asi chapu, ze je tohle chatovaci vlakno vsem vyhovuje... Snad si rozumime, kazdopadne ocenuji jedinou rozumnou reakci, dekuji a mej se hezky.

---

edit/neadresne (popr. k prvnim dvema): Co vas vlastne pobourilo? O co jde? Jestli to byl zpusob, jak rici "nesouhlasim s tebou, verim tomu puvodnimu pribehu", tak dodam nejaka oficialni vyjadreni uradu. Jestli jste se pobourili kvuli OT dovetku, tak to je opravdu skoda, protoze to bylo adresovano takovym, co placnou pribeh opreny o demagogii, nebo jinym, co pod to dopisuji dalsi bludy o bile diskriminaci. Utok na kritiku prosteho mysleni je samo proste smysleni. Kam teda mam zaradit ty reakce?
Gohan

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 2:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepobouřilo mě nic, jen sem ti řekl že když to tu je tak strašně OT a nemoderované, tak tady nemusíš být. Nikdo te nenutí tady být, tak když je to tak zlé, tak tu prostě nechoď a je to v pohodě ne?
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Už máte nastoupené nové Svobody, Lachnity, Schlingy, Palasy, Zgarby, Kavany, Tvrdíky ... a zvládnete to sami,nebo si zase vypomůžete nějakým Pavlíkem Němců?

Ale je vidět, že už je nová doba, dřív se cestovat smělo. pro radu. Do Mosky

Kníže to má právě podle mě na háku v tom směru, že nemá absolutně iluze o tom, s kým tam v tě vládě/PS sedí, ale také si současně uvědomuje, že voliči těmhle "kusum" prostě ty hlasy dali (a pokud budou předčasné volby tak jim je v 80% případů dají znovu), takže se prostě s nima bavit musí a bude muset. Jiní nejsou a nebudou ....

No tak pár jmen na uklidnění zase tobě
prvotřídní experti Ruml, JUDr. (heh) Kalvoda... majorka hvězd a pruhů - nesmrtelná teta Parkanová, Pilip, Řebíček, Rubáš, Kalouska ani připomínat nemusím, ne?
ygg

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemusíš ... a to já mám asi na rozdíl od tebe ještě v živé paměti hvězdy začátků 90.let, jako byl Dyba, Čermák nebo takový Dlouhý (který je sice furt celkem populární, ale přitom xindl jak vyšitý). Taky upřímně přiznám, že jsem to tam v 96 hodil Milošovi.
Vtip je v tom, že s těmi oranžovými si oproti těm (nejen)modrým jeden prd pomůže ... je to jako šlápnout do hovna a řešit, jestli bylo horší pravou nebo levou ... když jsi v něm navíc oběma .

BTW ... jinak konkrétně Kalvoda byl na naše poměry furt celkem to lepší, co se tu po politické scéně potulovalo, a dodnes si myslím, že Ruml nebyl žádná velká svině, jen prostě na to intelektem neměl (nakonec Zemana uděla premierem v podstatě on), a podobný případ ztracené mimoidní duše byla Marvanová. Je to trochu podobný případ jako u socánků Pidla.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslíš Rumla, co dostal čestnou maturitu, neboli ministr bez středoškolskýho vzdělání ?
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2011 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan: Nechápu jak jim to může být stále tolerováno!

https://www.instagram.com/studynkapetr/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Společenská témata ll. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 426, 427, 428  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: