|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Qwake

|
Zaslal: po duben 18, 2011 8:41 pm Předmět: |
|
|
Možnosti > Pod pokličkou > Nastavení obsahu > Vyskakovací okna _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po duben 18, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
Ahaaa, diky moc, pritom jsem tam byl asi 10x....jsem PC guma no :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 19, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem nakonec oprasil operu a zda se lepsi nez google chrome, zatim max spokojenost :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so duben 23, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
Už vim, jsem guma. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
Nevite nekdo o nejakem nejrozumnejsim notebooku kolem 16k s dobrym vykonem ve hrach?:) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út duben 26, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: st duben 27, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
No ten Acer ma lepsi procesor, vacsi disk, trochu lepsiu grafiku, a num pad, ale na druhej strane, Lenovo je na tom lepsie so spracovanim a kvalitou by som povedal.
EDIT: teraz som si vsimol ze Acer ma len 5400rpm disk... to by som nebral...
Naposledy upravil spider1029 dne st duben 27, 2011 9:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 27, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
mám lenovo ideapad a nikdy více - raději bych šel do thinkpadu ( ovšem to nebude na hry, že?:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 7:50 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | mám lenovo ideapad a nikdy více - raději bych šel do thinkpadu ( ovšem to nebude na hry, že?:o)) |
Tak to je multimediální noteboook, kupovat si ho na práci je trochu nesmysl
To je jedno kterej koupíš, to je jak rozhodovat se mezi Pepsi a CocaColou. Z těhle 2 se mi ale líbí víc ten Acer.
Naposledy upravil Spazik dne čt duben 28, 2011 7:55 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 7:53 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Deadlift napsal: | | mám lenovo ideapad a nikdy více - raději bych šel do thinkpadu ( ovšem to nebude na hry, že?:o)) |
Tak to je multimediální noteboook, kupovat si ho na práci je trochu nesmysl | no jo - omezený rozpočet a z té bídy ( tehdy ) do 16000 Kč bez DPH za 14 palcový NB to byla dobrá volba - ovšem jeho předchůdce z řady thinkpad byla jiná káva - jen v té konfiguraci co bych potřeboval by stál 2x tolik...proto ideapad - pořád lepší zpracování než acer
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 8:06 am Předmět: |
|
|
Acer už taky neni co bejval, v téhle cenové kategorii je to stejně všechno jeden plast z jedný továrny :-)
Třeba servis už je hodně v pohodě i u Acera, jsem zavolal na reklamace, druhej den přijelo PPL vyzvednout ntb. a za 3 dny ho přivezli zpátky s novým displejem a diskem, i když jsem reklamoval jen displej.
Pokud chce člověk něco trošku mobilního co může nosit sebou, tak to chce stejně něco z kovových slitin na uhlíku, což je třeba u Lenova až řada T a ceny začínají od 30k.
Pokud to člověku 90% času leží na stole, tak bohatě stačí plast za 15k.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 2:35 pm Předmět: |
|
|
netušíte někdo jak na emailu na seznamu nastavit spamový filtr tak, aby k něčemu byl? Vytrvale dávám jeden druh e - mailů z jedné adresy "smazat jako spam" a druhý den mám další zprávu. Jedná se o architektonické forum cvut, které mě vůbec nezajímá a kde jsem se v mladické nerozvážnosti registroval před x lety.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 28, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | netušíte někdo jak na emailu na seznamu nastavit spamový filtr tak, aby k něčemu byl? Vytrvale dávám jeden druh e - mailů z jedné adresy "smazat jako spam" a druhý den mám další zprávu. Jedná se o architektonické forum cvut, které mě vůbec nezajímá a kde jsem se v mladické nerozvážnosti registroval před x lety. |
To nevím, ale přihlaš se na to forum, a odškrtni možnost, že chceč dostávat od nich oznámení. Musí to jít, všude, kde se registruješ. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|