|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: so duben 16, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | Břicho biceps předloktí?.......co to je za trénink? Rozhoď si velký partie (PRSA, ZÁDA, NOHY) a k nim přidej ty menší, např. PRSA, BICEPS, BŘICHO nebo ZÁDA, TRICEPS, BŘICHO nebo NOHY, RAMENA, PŘEDLOKTÍ...ale trénovat biceps a triceps 5x za 2 týdny a záda 2x je fakt blbost...když už tak opačně |
Záda už jet moc nechci, mam je nepoměrný ke zbytku těla.. Ale zkusim to ještě nějak zamíchat s nohama..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: so duben 16, 2011 3:25 pm Předmět: |
|
|
no já nevím...pokud jak jsi psal začínáš s pořádným tréninkovým plánem, tak mi tohle přijde dost nešťastný...tohle je tak možná plán pro zkušenýho borce, kterej se potřebuje na něco zaměřit a ostatní jen udržuje. Pokud chceš jet A,B a nechceš hrotit záda tak bych ti doporučil třeba:
NOHY, ZÁDA, TRICEPS, BŘICHO
PRSA, RAMENA, BICEPS, BŘICHO
každopádně bych ale být tebou 1-2 cviky na záda dal. Ale jet v jednom tréninku při splitu NOHY, PRSA, RAMENA, TRICEPS a v druhým jen BICEPS, BŘICHO, PŘEDLOKTÍ je fakt blbost...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so duben 16, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
aha, tak to už pak záleží na tom, co doma máš k dispozici no...jojo, snad ti sem napíše něco i někdo zkušenější než jsem já;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so duben 16, 2011 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | aha, tak to už pak záleží na tom, co doma máš k dispozici no...jojo, snad ti sem napíše něco i někdo zkušenější než jsem já;-) |
No.. Právě doma můžu jet jenom prsa, záda, bicáky, tricáky, předloktí a břicho
Zase v posilce můžu jet prsa, nohy, ramena, tricáky, záda zbytek se mi tam nikdy nepovede odjet pořádně.. Př. na bicáky jsou tam jenom pošahaně křivý EZky, který mi jenom podělaj zápěstí, ta EZ co mam doma je prostě skvělá.. Je to holt složitý smenou no :D
A když se to dá všechno dohromady, zbude ten trénink, co jsi viděl..
No, doufám, že se ještě někdo ozve. Díky za typy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 20, 2011 6:20 pm Předmět: |
|
|
Datum:20.4.2010.............................................................................................Trénink:Kolo (90min)...........................................................................................Váha:75,6kg (↑)
Já vim, už dlouho nic nepřibylo, ale já to neflákal, jenom jsem měl zdravotní potíže.
Teď se pokusim za 2 měsíce něco málo shodit, objednal jsem si karnitin, kreatin, multivitamin, multimineral a Céčko 500mg. Stravu prostě neovlivnim, ale běháním, kolem, cvičením, spálim všechny tuky co mam!
Na začátku logu jsem psal, že se Milana zbavovat nebudu, taky že ne, jenom si dáváme pauzu, však my se zas za pár let potkáme :)
A o prázdninách začnu tvrdej trénink, budou praskat kosti!
A snad bude dneska zas něco tvarohovýho.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st duben 20, 2011 6:29 pm Předmět: |
|
|
Bez odpovídající stravy toho moc nezhubneš. Jídlo je v tomhle ohledu víc jak 70% úspěchu. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 20, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Bez odpovídající stravy toho moc nezhubneš. Jídlo je v tomhle ohledu víc jak 70% úspěchu. |
Vím.. Ale tak co nadělám, živí mě rodiče. Ale časem je nějak spacifikuju.. snad :) Jinak je to úplně nereálný? Když budu spalovat a spalovat..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st duben 20, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
Na hubnutí se vy*er.. když nemáš přístup ke kvalitnímu jídlu do diety, tak se zaměř na pořádný objemy. Až budeš mít možnost pořádně a kvalitně jíst tak to rysneš. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 20, 2011 6:44 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Na hubnutí se vy*er.. když nemáš přístup ke kvalitnímu jídlu do diety, tak se zaměř na pořádný objemy. Až budeš mít možnost pořádně a kvalitně jíst tak to rysneš. |
Že bych zrušil objednávku a šoupl tam nějaký ten protein? Snad to ještě půjde bez penalty :/
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 20, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
Vitaminy a karnitin se nikdy neztratí, navíc to můžeš brát jak v objemu, tak v dietě, vitamíny jsou třeba pořád. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 20, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
Dík, to pomohlo..
Zkusim si změřit, co se změřit dá a zjistíme, jestli to jde i bez tý stravy.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 6:02 pm Předmět: |
|
|
Datum:21.4.2010........................................................................................"Trénink":Chata (230min).....................................................................................Váha:75,6kg (↑)
Dneska to bylo malinko jinačí posilování, dělali jsme s tátou dřevo na zimu :)
Nejdřív 140 minut tahání mokrýh břízových koláčů z lesa (bylo to pod chatou, takže tak 200m nechutně strmýho kopce, cca kubík dřeva)
Fakt to dávalo, ještě na tom slunci, nestačil jsem z dechem.
Pak 60 minut sekání dřeva. Vzal jsem si na to fiskarsku, fakt jsem čuměl. Jde to s ní jako po másle a když se dá pořádná pecka, tak z toho špalku slítne i kůra :D Prostě žádný rovnání s mojí starou klasa dřevěnou.. Stejně jí miluju.
No a nakonec 30 minut skládání, to se snad ani počítat nedá.
To je jen taková rozcvička na zítra, bude hůř a o moc. Počítam minimálně 8 hodin..
Ještě kdybyste mi mohli sjet jídelníček, byl bych šťasten. Jak už jsem psal, stravu přísliš neovlivním. Jenom bych chtěl Váš názor, jestli se s tímhle dá trošičku rýsovat.
Ráno
Dvě topinky se srýrem
Sváča
Banán + rohlík s džemem
Oběd
15 palačinek, střídavě s grankem, džemem, marmoškou (takhle já normálně jím, nedokázal jsem se udržet  )
Sváča
Jogurt s banány, kafe, sušenky na bázi tatranek, hrůza, běs a chemie.
Véča
Buřty nad ohněm (žádnej tuk, mam speciální způsob opíkání :D) takže zbyla jen mouka a možná maso.. :D
Na noc bude tvaroh, 250g s mlíkem, jako každý den.
Naposledy upravil Moocha dne so duben 23, 2011 1:53 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt duben 21, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
dobrá parodie na jídelníček do diety  .. Buřty nad ohněm.. to mě zabilo... Nejlepší jídlo do diety  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|