|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny HaRd
|
Zaslal: so duben 23, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
Frozz: Moc pěkný kámo, docela změna od tý doby, co jsme se viděli naposledy v Blue Gymu. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: so duben 23, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
taky vidím jen jednu _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 23, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Frozz: Moc pěkný kámo, docela změna od tý doby, co jsme se viděli naposledy v Blue Gymu. |
Díkes, no a přitom váha je jen cca +2-3kg nahoru oproti "bluegymu" :), možná jednou, až bude chuť, zkusím 90kg - ale pořád s min. tuku, jen se bojím aby se mi nezhoršila kondička.
Moocha: už by to mělo fachat _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 23, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 1:57 am Předmět: |
|
|
Ty jo neevím ale vzhledem k tomu tvojemu běhacímu skákacímu logu bych to čekal vysekanější, ale jinak v pohodě forma.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 7:39 am Předmět: |
|
|
Taky sem cekal,nejakou vysekanou formu se sixpackem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: ne duben 24, 2011 7:40 am Předmět: |
|
|
no ten pivas tam trochu je
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 9:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne duben 24, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
proc se jako divis, vsak ses tu znamej, jako blazen do tech filmu/treningu ala 300 spartanu nebo jak se to menuje, pak ten mladej kluk ve filmu nikdy to nevzdavej atd. a ti se vyznacujou vysekanym brichem... Pak si to nekde psal u sve fotky, ze kvalita fotky je nanic, foceno mobilem a blabla a ze ses spokojenej, ze pruhy a zily tam jsou, no ja teda nic nevidim, pri 85 kg a jeste pri zamereni na takove treningy a postupy mas prekvapive postavu normalniho kluka, ale neber to zle, jen sem napsal svuj nazor :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
Moc koukáte na kulturisty.. Na normálním klukovi dnešní doby svaly nevidíš, leda by to byl ektomorf..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | proc se jako divis, vsak ses tu znamej, jako blazen do tech filmu/treningu ala 300 spartanu nebo jak se to menuje, pak ten mladej kluk ve filmu nikdy to nevzdavej atd. a ti se vyznacujou vysekanym brichem... Pak si to nekde psal u sve fotky, ze kvalita fotky je nanic, foceno mobilem a blabla a ze ses spokojenej, ze pruhy a zily tam jsou, no ja teda nic nevidim, pri 85 kg a jeste pri zamereni na takove treningy a postupy mas prekvapive postavu normalniho kluka, ale neber to zle, jen sem napsal svuj nazor :) |
No blazen nevim, ale když to tak bereš tak ok. Jo vysekaným břichem po několika měsíční dietě, však já teď dietku jedu taky. Jo spokojenej jsem, pruhy a zily jsou taky vidět (nevidíš nic, protože místnost je špatně osvětlená, ale jestli mi nevěříš a soudíš jen podle foto tak tvoje věc, nebudu tě přesvědčovat).
Holt pro příště vím, že nemá cenu sem dávat nějaký fotky, postavu normálního kluka nemám. Nemůžu za to že pro tebe je normální postava 100kg a ruce a nohy jako pařezy, absolutně nefunčkní tělo (pro mě, pozn. mluvím o kultících). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne ne duben 24, 2011 11:37 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomino...

|
Zaslal: ne duben 24, 2011 11:35 am Předmět: |
|
|
Na začátku logu jsi psal, že máš 8% tuku, to bylo zrhuba před rokem, ale teď to vypadá tak na 20%, tak nevím, jestli je uplně ideální strava a trénink, co máš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|