Aktuální formy VI.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 230, 231, 232  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VI.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz: Moc pěkný kámo, docela změna od tý doby, co jsme se viděli naposledy v Blue Gymu.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Moocha

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem jedinnej, kdo vidí jenom poslední fotku?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky vidím jen jednu
Frozz.

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny HaRd napsal:
Frozz: Moc pěkný kámo, docela změna od tý doby, co jsme se viděli naposledy v Blue Gymu.

Díkes, no a přitom váha je jen cca +2-3kg nahoru oproti "bluegymu" :), možná jednou, až bude chuť, zkusím 90kg - ale pořád s min. tuku, jen se bojím aby se mi nezhoršila kondička.

Moocha: už by to mělo fachat
Moocha

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdy jsem si nemyslel, že to řeknu klukovi.. Ale máš parádní kozy
Frozz.

PříspěvekZaslal: so duben 23, 2011 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Nikdy jsem si nemyslel, že to řeknu klukovi.. Ale máš parádní kozy

No a takhle se zdviženou rukou vypadaj menší než doopravdy jsou
Gohan

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 1:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo neevím ale vzhledem k tomu tvojemu běhacímu skákacímu logu bych to čekal vysekanější, ale jinak v pohodě forma.
Mike Priest

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky sem cekal,nejakou vysekanou formu se sixpackem.
Paye

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no ten pivas tam trochu je
kubaz

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

paye , kdy ty jako byvaly kulturista postnes nejakou formu , docela by me i zajimalo , jestli clovek s tak vytribenym stylem psani bude mit i co ukazat
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paye napsal:
no ten pivas tam trochu je

Pivas? Ses posral ne? Tak buďto si slepej nebo si slepej.

Pro ostatní: "vysekanost" záleží hlavně na stravě, a já opravdu jsem po celou dobu do focení jedl v podstatě VŠE, tak jak můžu být "vysekanej"? 6pack bych měl při 78-80kg, teď mám 85kg.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

proc se jako divis, vsak ses tu znamej, jako blazen do tech filmu/treningu ala 300 spartanu nebo jak se to menuje, pak ten mladej kluk ve filmu nikdy to nevzdavej atd. a ti se vyznacujou vysekanym brichem... Pak si to nekde psal u sve fotky, ze kvalita fotky je nanic, foceno mobilem a blabla a ze ses spokojenej, ze pruhy a zily tam jsou, no ja teda nic nevidim, pri 85 kg a jeste pri zamereni na takove treningy a postupy mas prekvapive postavu normalniho kluka, ale neber to zle, jen sem napsal svuj nazor :)
Moocha

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc koukáte na kulturisty.. Na normálním klukovi dnešní doby svaly nevidíš, leda by to byl ektomorf..
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
proc se jako divis, vsak ses tu znamej, jako blazen do tech filmu/treningu ala 300 spartanu nebo jak se to menuje, pak ten mladej kluk ve filmu nikdy to nevzdavej atd. a ti se vyznacujou vysekanym brichem... Pak si to nekde psal u sve fotky, ze kvalita fotky je nanic, foceno mobilem a blabla a ze ses spokojenej, ze pruhy a zily tam jsou, no ja teda nic nevidim, pri 85 kg a jeste pri zamereni na takove treningy a postupy mas prekvapive postavu normalniho kluka, ale neber to zle, jen sem napsal svuj nazor :)

No blazen nevim, ale když to tak bereš tak ok. Jo vysekaným břichem po několika měsíční dietě, však já teď dietku jedu taky. Jo spokojenej jsem, pruhy a zily jsou taky vidět (nevidíš nic, protože místnost je špatně osvětlená, ale jestli mi nevěříš a soudíš jen podle foto tak tvoje věc, nebudu tě přesvědčovat).
Holt pro příště vím, že nemá cenu sem dávat nějaký fotky, postavu normálního kluka nemám. Nemůžu za to že pro tebe je normální postava 100kg a ruce a nohy jako pařezy, absolutně nefunčkní tělo (pro mě, pozn. mluvím o kultících).

Naposledy upravil Frozz. dne ne duben 24, 2011 11:37 am, celkově upraveno 1 krát
Tomino...

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na začátku logu jsi psal, že máš 8% tuku, to bylo zrhuba před rokem, ale teď to vypadá tak na 20%, tak nevím, jestli je uplně ideální strava a trénink, co máš

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VI. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 230, 231, 232  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: