Orbb » comeback to Crossfit

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 18, 19, 20  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Orbb » comeback to Crossfit  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Orbb » comeback to Crossfit
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
elrubio

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jídelníček nic moc..
žádný kvalitní sachry (v podstatě jen rychlý v podobě piškotů a banánů a hranolky budu počítat, jestli si je děláš sám z brambor).
bílkoviny nula nula nic, v podstatě jen k obědu.
na pribniňáčky se vykašli, jsi mimino? dej si tvaroh, cottage nebo kvalitní jogurt..
mrkni se do logu k Reibenu, aspoň tak by mohl jídelníček mladýho kluka, který není fanatik rýžokuřec, ale chce, aby to cvičení mělo smysl

I am the Viking!

http://www.facebook.com/pages/Fitness-models-galleries/125473037559547
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Reiben

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobrá parodie na jídelníček
- Pribináček.. OMFG ?
- ke svačině jenom banán ?.. dobrej koncentrák
- oběd OK, až na ty hranolky , dej si raději brambory, těstoviny nebo rýži
- bílé rohlíky = bílá smrt
- nikde nevidím zeleninu
- žádný bílkoviny
- žádný komplexní sacharidy
- žádný zdravý tuky

Celkově shrnuto jestli plánuješ přípravu na koncentrák tak OK. Jestli chceš nabrat hmotu tak to kompletně překopej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Orbb

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 8:25 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Oooops! Ok překopu to . Díky kluci .
Orbb

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 8:35 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Ještě bych dodal trošku mimo téma že jsem zkoušel HSPU. Největší problém mi očividně nedělá klik (ty jsem dal 2 , pak mi spadly nohy ). Ale dostat se do stojky . Prostě buď se vykopnu málo, nebo hodně a rozmlátim se o zeď, strop, podlahu a já nevim co ještě . A ten styl že jsem se opřel nohama o zeď a pomalu se napřimoval mi přišel neefektivní.
Reiben

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HSPU : http://www.beastskills.com/tutorials/tutorials/41
http://www.beastskills.com/tutorials/tutorials/42
stojka : http://www.beastskills.com/tutorials/tutorials/33
Orbb

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 5:25 pm    Předmět: ... Odpovědět s citátem

Jelikož je nový typ tréninku tak přidám pár údajů o sobě:

Věk: 16
Výška: 170cm
Váha: 61kg
SMT: Ektomorf
Posilovna: od 30.9.2010, Crossfit od dnes

26.4. Crossfit - Angie
číslo tréninku: 1

Tak konečně ten crossfit. Poslední série skákání panáku, naposledy zakroutit rukama a šlo se na to. Shyby mě úplně zničily. Napoprvé jsem jich dal 9, což je můj nový PR a byl jsem fakt šťastnej, od této série jsem ale shyboval po dvou-třech, od asi padesátky jen po jednom. Okolo 45. shybu se mi strhl mozol a okolo 65. i druhý, takže fakt chuťovka, ale já na bolest kašlal a snažil se udělat další a další shyb. Ani jsem nebyl vůbec zadýchaný, ale prostě už to nahoru nešlo, fakt to nešlo. Od asi sedmdesátého jsem počítal všechny opakování, kde jsem byl čelem na úrovni žerdi, protože víš už to nešlo... jako by byl nademnou strop, co se týče techniky tak ta mi byla už fakt jedno, hlavně že jsem se nahoru nějak dostal (ale neškubal jsem sebou, furt to byly dead-hangy). Shyby jsem dělal asi 50-55 minut, ano správně čtete 50-55 minut. Poté přišly kliky, namrskal jsem jich 30 a pak to jel po deseti a následně i po pěti. Energie po těch shybech fakt nebyla a já se jen těšil na sed-lehy kde si odpočinu. Včera jsem si dal 100 sed-lehů, abych se trošku unavil, protože ten cvik fakt nemám rád, tak jsem si ho chtěl okořenit. I tak jsem je ale dal v kuse, přišel jsem ještě víc technice na kloub a břicho začalo okolo 65. opakování pálit, ale nic hrozného. Nakonec dřepy... popravdě jsem byl rád že vůbec stojím, takže moje vysněná 1x100 se nekonalo, namrskal jsem jich 45 a pak zase po deseti až do konce. Čas sice hroznej, ale trénink mi toho strašně dal a nejsem vůbec zklamaný, ikdyž mi tady na vás chybí nějakých 20 minut a na cocmana asi 40. Eufórie byla skvělá a já se jen těším na čtvrtek kdy zařadím další trénink. Po tréninku jsem se snažil se nějak postrečovat, šlo to z tuha, jelikož jsem byl rád že vůbec stojim, ale nakonec se to povedlo a ve sprše byla krásná úleva od toho všeho potu... Takhle jsem se nespotil ani na rotopedu.

WOD
100 Shybů (dg only)
100 Kliků
100 Sed-Lehů
100 Dřepů

čas: 1:03:48

Naposledy upravil Orbb dne út duben 26, 2011 8:32 pm, celkově upraveno 2 krát
Loudy

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Angie je brutal trénink, stačí se na to podívat a je mi zle

Snad se k němu za pár měsíců dostanu taky
Reiben

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je trochu troufalost dát hned 1. crossfit trénink zrovna tohle . Ale zvládl si to. Sice nebudeš asi pár dní moct hejbat rukama ani se otočit, ale zvládl jsi to !
Orbb

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
To je trochu troufalost dát hned 1. crossfit trénink zrovna tohle . Ale zvládl si to. Sice nebudeš asi pár dní moct hejbat rukama ani se otočit, ale zvládl jsi to !

Jsem ambiciózní . Jako fakt u těch shybů jsem si řikal seru na to, ale druhé já: "žádný takový, makej, no makej, podruhý to přece nevzdáš!". Jinak uvidim zejtra jak mi bude, ale u mě funguje, že se prostě musim staticky po tréninku protáhnout, když to neudělám, tak se druhej den nehnua když to udělám tak můžu mít sebetvrdší trénink, ale druhý den jsem fit a nic mě nebolí
Orbb

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
Angie je brutal trénink, stačí se na to podívat a je mi zle

Snad se k němu za pár měsíců dostanu taky

No jo no... prostě sekce "Nasty Girls" . Pěkně mi dala na zadek holka jedna
Loudy

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ty shyby jsi pak dělal kolem 50.opakování a dál z úplně napnutých rukou nebo jsi na hrazdu naskakoval a dotahoval?
100shybů bych dal asi tak za půl dne, respekt
Orbb

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy napsal:
A ty shyby jsi pak dělal kolem 50.opakování a dál z úplně napnutých rukou nebo jsi na hrazdu naskakoval a dotahoval?
100shybů bych dal asi tak za půl dne, respekt

Normálně z natažených rukou, bez houpání. Prvních asi 60-70 s bradou nad na žerď, poté už s čelem na úrovni žerdi. Technika fakt prasácká, ale né že bych sebou škubal, ale že to šlo nahoru pomalu, a že jsem se hrbil pak strašně ... to hrbení musím vychytat nějak .
Loudy

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Orbb napsal:

Normálně z natažených rukou, bez houpání. Prvních asi 60-70 s bradou nad na žerď, poté už s čelem na úrovni žerdi. Technika fakt prasácká, ale né že bych sebou škubal, ale že to šlo nahoru pomalu, a že jsem se hrbil pak strašně ... to hrbení musím vychytat nějak .

Sakra, tak to abych začal trénovat shyby
Kdybych aspoň pořád nepřibíral, shybů zvládnu snad míň a míň
Orbb

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V crossfitu mi přijdou shyby jako alfa-omega co je vidět z tréninků a celkově záda mi tam přijdou jako upřednostněná partie, takže se musim adaptovat no . Barbaru dám asi v úterý a ve čtvrtek nahodim Cindy, ta je taková lehčí bych řekl a tu by si zvládl ty taky určitě bez pochyby .
Loudy

PříspěvekZaslal: út duben 26, 2011 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Orbb napsal:
V crossfitu mi přijdou shyby jako alfa-omega co je vidět z tréninků a celkově záda mi tam přijdou jako upřednostněná partie, takže se musim adaptovat no . Barbaru dám asi v úterý a ve čtvrtek nahodim Cindy, ta je taková lehčí bych řekl a tu by si zvládl ty taky určitě bez pochyby .

Tak nejdůležitější, co třeba řikal Zdeněk v jednom rozhovoru je pořádná hrazda, takže něco na tom bude
Cindy jo, ale víc mi sedí tréninky na čas než na kola, uvidíme, co si doma zkusim.....nejhorší je, že když chci dát nějakej smysluplnej trénink se shybama, tak musim na hrazdu odbíhat asi 20metrů ke slepicim.....asi si udělám vlastní trénink, kam zahrnu i 20ti metrový sprinty od studně ke slepicim,shyby a nazpátek na něco jinýho

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Orbb » comeback to Crossfit Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 18, 19, 20  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: