Erný's Log:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Erný's Log:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Erný's Log:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten důvod ti chválím, protože ho chápu.
Na druhou stranu to i trošku znělo že se bojíš aby ji někdo nesvedl, ale to už je bohužel na ní a ani svaly ti v tomhle ohledu nepomůžou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ernandes

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Na druhou stranu to i trošku znělo že se bojíš aby ji někdo nesvedl, ale to už je bohužel na ní a ani svaly ti v tomhle ohledu nepomůžou.

Nebojím se o svedení. Na to má kdokoliv právo, ale tohle není to čeho se bojim.Ona chce být semnou ale ostatní chlapy o 5-10-15 let starší než já vysírá že mladej hezkej kluk má vedle sebe tak luxusní holku jako je ona a ještě je starší než já. Já bych prostě jen nesnesl mít na triku kdyby se ji něco stalo kvůli tomu že sem "zdechlá svině" když se tomu dá předejít tím že zhovadím. Když ji někdo dáva zvrhlý návrhy jenom proto že si myslí že se mi může rovnat místo toho aby si řekl: "ten je jiná liga, na to seru". A v neposlední řadě sem majetnickej a fakt špatně, hodně špatně snaším i to když na ni nějaka pička hvízdá.
Gohan

PříspěvekZaslal: ne duben 24, 2011 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Gohan napsal:

Nebojím se o svedení. Na to má kdokoliv právo, ale tohle není to čeho se bojim.Ona chce být semnou ale ostatní chlapy o 5-10-15 let starší než já vysírá že mladej hezkej kluk má vedle sebe tak luxusní holku jako je ona a ještě je starší než já. Já bych prostě jen nesnesl mít na triku kdyby se ji něco stalo kvůli tomu že sem "zdechlá svině" když se tomu dá předejít tím že zhovadím. Když ji někdo dáva zvrhlý návrhy jenom proto že si myslí že se mi může rovnat místo toho aby si řekl: "ten je jiná liga, na to seru". A v neposlední řadě sem majetnickej a fakt špatně, hodně špatně snaším i to když na ni nějaka pička hvízdá.

Jasně no tak na tohle se to zhovadění jako prevence hodi. I když to úplně nevymizí, ale určitě by se to mělo zmírnit.
Reiben

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

95 kg je ti málo Já myslím, že už to samo o sobě je celkem dost. 120 kg je sice trochu jiná liga , ale i tak, pokud máš skoro metrák, tak bych se vůbec nebál, že někdo přítelkyni bude obtěžovat.
m4l

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

moje dve rady:
dej pozor at kdyz jak rikas ty zhovadis at o tu tvoju pritulku neprijdes, tim myslim ze ji 120kg hovada treba neberou....

vzdyt vis ze nejaky rvani neni o svalech seseka te i 70kg thajec:P svaly sou sice respekt ale respekt je i kdyz pak svalousovi ukopnes hlavu....
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau Erny, vitej zpet.
Ale neblbni prosimte, mas dobrou formu, tak ze sebe nedelej zbytecne tlustou becku.
Bazzy

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kámo máš prostě uplně stejnej problem jako ja. Jseš taky krásnej chlap a proto mas vzdycky tak hezky buchty Po me holky piskaji a maji ruzny poznamky kdyz jdu po ulici proto moje zensky delaji powerlifting nebo aspon hazi ostepem

PS: Drapera neposlouchej ten tomu nerozumi
Ernandes

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben napsal:
95 kg je ti málo Já myslím, že už to samo o sobě je celkem dost. 120 kg je sice trochu jiná liga , ale i tak, pokud máš skoro metrák, tak bych se vůbec nebál, že někdo přítelkyni bude obtěžovat.

Já se nebojim, ono se to stává. Nedělaj to žadny sušenky ale chlapy v mé váhovce a větší chlapy. A podle jednoduché uvahy která říká: Teď na ni piskaj stejní a těžší a pokud přiberu bude to platit zase tak toho prostě rapidně ubyde

m4l: Ahoj . Myslím že by mě kdyžtak řekla kdyby to bylo na ni moc. Jinak jde mi pravě o tu prevenci. Já sem nenásilnej člověk a prostě nemám zajem tam někoho sestřelit, chci se v klidu bavit. To že sem placnu 4 roky bouchal nikdo přes tričko nevidí a ja zase nejsem prazdná hlava abych někoho vysipal proto že na ni píská atd. Jde mi právě o tu prevenci.

Draper: Čau Drape:), koukal sem k tobě do logu a ty činkový treninky sou zas maratony jako blazen =D. Jinak forma mě nějak netankuje. Břišáky (který nemam) ukáže člověk párkrat do roka na koupališti, jinak nic. Ramena pracky, trapézy a záda sou viděť když si na sebe vezmeš mikinu :).

Bazzy: V kyjově kde bydlí přítelkyně má známýho nějakýho boxera z hodonína a jeho přitelka dělá taky box. Má ramena jak já nebo ty a na toho borce se žadna holka ani nepodiva přitom je to chlap krasnej jak my =D
Ernandes

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

24.4.2011 Zhovadění - den 1.

Přemístění + výraz: 4x12
Přítahy v předklonu: 4x12
Biceps VČ: 4x12
Kliky: 4x???

Lehká sebehana v domácím prostředí.

Žrádlo:
Vločky + mlíko
Ovoce (Hrozny)
Těstoviny a kuřecí
Těstoviny a kuřecí
Velkej jogurt
Chlebíčky + šáňo
Mlíko
Tvaroh

Váha 94,5 Kg v trenkách a triku
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

libi se mi tvoje vykony s vlastni vahou
jinak k vaze...co mam rikat ja? oblecenej sotva 80 v trenyrkach kolem 75
c87

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Gohan napsal:

tu je to v prvom rade na tvojej priatelke ako sa bude chovat k dotieravim chlapom, ak bude s nimi komunikovat s nejakym naznakom flirtu (co lubia taketo skusene a pekne baby robit) tak da im jasne najavo ze si blbec a mozu si o teba otierat hubu, ty s tym v podstate nic nespravis, jedine zeby si sekal vsetkych tychto blbeckov jedneho za druhym :) ... i ked urcite baby maju radi ze si ich sem tam zastanes, to potom prehodnotia vela vo svojich slepacich mozockoch a budu sa chovat zase uplne inak :)
Ernandes

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
libi se mi tvoje vykony s vlastni vahou
jinak k vaze...co mam rikat ja? oblecenej sotva 80 v trenyrkach kolem 75

Máš víc žrat a hlavně si ujasnit priority.
Ernandes

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87: nemyslim si že by s nima mluvila s jakýmsi náznakem flirtu. Jasně mně řekla že by se ji libilo kdybych byl větší že ji ani vana vadit nebude protože nepatří mezi ty co obdivují vysekaný tělo ale spíš horu masa. Samozřejmě ji potěší když na ni někdo píská....ale mě ne

25.4.2011 Zhovadění - den 2.

Žrádlo:
Mysli + mlíko
Ovoce (hrozny)
Čokolada
Hranolky, smaženej sýr a hermelín + tatarka
Velkej jogurt
Vajička, rajčata, mlíko, chleba
Žužu bombony
Mlíko
Tvaroh
c87

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to si nikto nikdy nemysli, ale maj na pameti ze su to zeny ... inak ja neviem s tou postavou, som si pozeral tvoje fotky a si jako dost velky, im ide o to ze ked si vysekany fesak tak po tebe ide omnoho vacsie spektrum zien ako ked si tusty, a toto oni nevedia prehltnut a preto to nedavaju ani najavo, vlastna skusenost jinak hodne zdaru at se dari
agnez

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono problemum se clovek nevyhne a nejde o neake samponky.Nejvetsi prasata jsou chlapi kolem 30kteri jsi mysli ze vam preberou buchtu a chcou z vas udela pice.
Neni lepsi prevence nez 120kg treba Pokracovat v mma?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Erný's Log: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: