|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st duben 27, 2011 3:58 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | dunno precti si zpetne sem tam sve posty a zamysli se kolik ti je let
toníček : nezdravé je dneska všechno , když to chytne do ruky debil |
Let......rostu pořád jako by mi bylo 18
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mysH

|
Zaslal: st duben 27, 2011 3:58 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: |
koupě kopaček není
1) nelegální
2) riziková pro zdraví |
1) tak holt pujde do pekla
2) jeho telo je JEHO volba co s nim bude delat
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: st duben 27, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | dunno precti si zpetne sem tam sve posty a zamysli se kolik ti je let
toníček : nezdravé je dneska všechno , když to chytne do ruky debil |
to je ovšem velké moudro i když od tebe bych čekal ještě větší pičovinu
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st duben 27, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | hovnival napsal: | | klasicka a ''naturalni'' kulturistika to bych zrusil, neni to nic jinyho nez soutez pro mene osvalene. Nejaky plky o lepsi vyvazenosti postavy atd. to je uplna hovadina. Btw tet sou v USA souteze neco jako bikiny ale pro chlapy, ze tam chodijou v bermudach a ukazujou jen bricho, no ja se poseru :) Ale zas Pakosta to v tehle kategorii muze dotahnout daleko a nebo vlastne ne, on tet psal v rozhovoru, ze se bude prezentovat v roce 2012 s objemovou hmotnosti 280 lb, na to se tesim jak prase :))) |
Tim si opet ukazal svuj omezenecky nazor.Proc bys to rusil?Pochop ze kazdy nechce podstoupit tu cestu aby mohl zavodit v tezsich kategoriich a taky se to kazdemu nelibi.Nemuzes rikat to nebo to je na hovno,mnoho lidi by zase zakazalo kulturistiku a nikdo ti to nenuti.
Jinak to v te amreice ty ,,bikiny pro chlapy"to beru,to je spise modeling uz. | hehe, tohle je nekonecna debata, me staci jen to skakani zavodniku ze sportovni do klasiky a naopak, aby mel co nejvetsi sancu bejt co nejvejs a to se prici urcite ne jen me. Jinak nidko te nenuti abys byl hovado, mas vahovky a kdyz budes vyzdimanej nadoraz, tak muzes sejmout odost tezsi borce v absolutce, se podivej na Havlika, to je nejaky monstrum ? Ne neni a prece sejme odsot vetsi borce vyvazenosti a prirpavenosti...
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: st duben 27, 2011 4:01 pm Předmět: |
|
|
bože, každej se nechce dožít 90 let , bejt kripl s alzhaimerem odkázanej na pomoc druhých.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st duben 27, 2011 4:04 pm Předmět: |
|
|
| Paye napsal: | | bože, každej se nechce dožít 90 let , bejt kripl s alzhaimerem odkázanej na pomoc druhých. |
tuhle situaci mam tet v rodine a reknu ti, ne nechcu se dozit 92 let ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st duben 27, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | petr616 napsal: | | Ja to teda moc nechapu, proc sypat a nezavodit ? to si honi pero doma pred zdrcadlem, jaky je hovado ? |
| petr616 napsal: | | Zaujaty ? nerekl bych, ale mas pravdu, co ja znam "borcu" co by do toho slo taky jenom aby byly "VELCI", v tomto pripade mozna velci telem, ale uvnitr urcite ne.... |
Představ si, že hraješ s kamarádama sem tam fotbálek, ani nehrajete žádnou soutěž, prostě jen tak. Proč by sis nemohl na to koupit drahý kopačky, třeba jako má Messi? To z tebe blbce přece nedělá. Nebo to kopat jen tak v keckách? To je každýho věc. |
Jo tak kpupti si fajnovy rukavice do poslivny proti tomu zadna, ale tohle je trosku jina liga, mozna na uplne jinym hristi nemyslis...samozrejme ze to je kazdeho vec, fetovani je taky kazdyho vec....
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: st duben 27, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
no tak vidíš, tak neřeš píčoviny a starej se o svůj naturalismus :)
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: st duben 27, 2011 5:07 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | sousedovic Toníček napsal: |
koupě kopaček není
1) nelegální
2) riziková pro zdraví |
1) tak holt pujde do pekla
2) jeho telo je JEHO volba co s nim bude delat |
no a co jako? já jsem psal jenom (napíšu ti to polopatě), že nemůže srovnávat obutí kopaček se sypačkou
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st duben 27, 2011 5:13 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | | jari napsal: | | petr616 napsal: | | Ja to teda moc nechapu, proc sypat a nezavodit ? to si honi pero doma pred zdrcadlem, jaky je hovado ? |
| petr616 napsal: | | Zaujaty ? nerekl bych, ale mas pravdu, co ja znam "borcu" co by do toho slo taky jenom aby byly "VELCI", v tomto pripade mozna velci telem, ale uvnitr urcite ne.... |
Představ si, že hraješ s kamarádama sem tam fotbálek, ani nehrajete žádnou soutěž, prostě jen tak. Proč by sis nemohl na to koupit drahý kopačky, třeba jako má Messi? To z tebe blbce přece nedělá. Nebo to kopat jen tak v keckách? To je každýho věc. |
koupě kopaček není
1) nelegální
2) riziková pro zdraví |
A ty víš co je riziko pro zdraví?Opět spekulace a nepodložené info.Moc koukáte na Novu a málo studujete fakta.Nic neobhajuju a nikoho nehájím,ale ještě jsem pořád nepotkal nikoho kdo by mě nebo okolí obtěžoval či ohrožoval pod vlivem AS.Zato o alkoholu,drogách a cigaretách to říct nemohu
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st duben 27, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
sousedovic Toníček: nesrovnával jsem sypání s kopačkama ale sypání ikdyž nesoutěžíš
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: st duben 27, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | | jari napsal: | | petr616 napsal: | | Ja to teda moc nechapu, proc sypat a nezavodit ? to si honi pero doma pred zdrcadlem, jaky je hovado ? |
koupě kopaček není
1) nelegální
2) riziková pro zdraví |
A ty víš co je riziko pro zdraví?Opět spekulace a nepodložené info.Moc koukáte na Novu a málo studujete fakta.Nic neobhajuju a nikoho nehájím,ale ještě jsem pořád nepotkal nikoho kdo by mě nebo okolí obtěžoval či ohrožoval pod vlivem AS.Zato o alkoholu,drogách a cigaretách to říct nemohu |
jistě, všechno, s čím nesouhlasíš, je nepodložené
zapomněls na
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st duben 27, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
Ale to ne Toníčku.Jen tím chci říct,že to co si o tom myslíš ty,nikoho z těch lidí nezajímá a proto je to k ničemu.Navíc díky tvé rádoby anonymitě tady nebudí ani zájem o diskuzi s tebou.Ale jinak je mi to fuk.Na mém názoru nezáleží a stejně už delší dobu zvažuji odchod s postu admina i z fóra celkově,protože je tu až moc přechytralých teoretiků a ti,co měli co říct už jsou dávno pryč.Nebaví mě dělat pasáčka vepřů
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|