|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Paye
|
Zaslal: st duben 27, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | Můj názor je, že steroidy nejsou pro zdraví to nejrůžovější. Ale klidně tvrď, že to tak není, spousta duševně zakřiknutých lidí s tebou bude jistě souhlasit.
sousedovic Toníček |
Doktor House je předepisuje i na rýmu, tak asi nebudou tak špatný
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
agnez
|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Hovnival:Havlik je ale kral estet a tvaru a ano porad je to gigant ve srovnani s klasikama o tom mluvim.Tys to rekl jako by kazdy mohl byt Havlik,kdyz nechce byt gigant  Stejne se mu vetsina lidi ani nepriblizi,takze proc hanebit klasiku.Kazdy nema tu genetiku+dalsi veci co jsem zminil.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
Na druhou stranu vam nikdo nepdolozi fakta co s vama udelaj bobky za 10-20let...Neustaly privod umeleho testaku taky nebude pro telo to nejlepsi.Nemluvne o Rustaku,Inzulinu atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Hovnival:Havlik je ale kral estet a tvaru a ano porad je to gigant ve srovnani s klasikama o tom mluvim.Tys to rekl jako by kazdy mohl byt Havlik,kdyz nechce byt gigant Stejne se mu vetsina lidi ani nepriblizi,takze proc hanebit klasiku.Kazdy nema tu genetiku+dalsi veci co jsem zminil. | minimalne to preskakovani od klasiku do sportovni a naopak bych zatrhl, chces soutezit v klasikach ? Tak tam zustanes a ne ze se na nejake soutezi, kde je klasika aj sportovni rozhodne a hele v te klasice je mala konkurence, ten protein za bednu se me bude hodit...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Paye napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | Můj názor je, že steroidy nejsou pro zdraví to nejrůžovější. Ale klidně tvrď, že to tak není, spousta duševně zakřiknutých lidí s tebou bude jistě souhlasit.
sousedovic Toníček |
Doktor House je předepisuje i na rýmu, tak asi nebudou tak špatný |
to si pleteš s kortikosteroidy
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:28 pm Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | | Bara napsal: |
A ty víš co je riziko pro zdraví?Opět spekulace a nepodložené info.Moc koukáte na Novu a málo studujete fakta.Nic neobhajuju a nikoho nehájím,ale ještě jsem pořád nepotkal nikoho kdo by mě nebo okolí obtěžoval či ohrožoval pod vlivem AS.Zato o alkoholu,drogách a cigaretách to říct nemohu |
Kámoš dělá bakalářku a výživě a suplementech při posilování a o těch AS jsem se dozvěděl dost věcí a jak píše Bara, člověk by měl zjistit fakta..
Přesně jako kreatin, nejrůznější míty a přitom je v něčem i zdraví prospěšný.. Nic není tak horké jak se na první pohled zdá..
Nejsem toho zastáncem, ať si každý baští co chce, někdo pije kávů z kočičích bobků, někdo papá jiný bobule....
To jen tak bokem.... |
Ta káva je z bobků Cibetky,ale to neva Jinak beru to co napsal Toníček jako poslední,tedy pokud neholduje alkoholu,cigaretám a nebo drogám,protože jinak je to demagogie.Co se týká posledního od tuším Agnez,tak jsou neoficiální studie prokazující negativní i pozitivní dopady dlouhodobého užívání AS.Samozřejmě veřejnosti bude prezentována jen ta negace a je to asi dobře.Jinak by lidi měli další neřest ke zneužití jako mnohé jiné.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
neoficiální studie = "franta sežral lékárnu a všichni jsme viděli, jak mu narostly svaly - je to švihák lázeňský"?
Demagogie by ode mě byla, kdybych řekl "chlastám, hulím, píchám si hero a vůbec mi to nijak neškodí."
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Paye napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | Můj názor je, že steroidy nejsou pro zdraví to nejrůžovější. Ale klidně tvrď, že to tak není, spousta duševně zakřiknutých lidí s tebou bude jistě souhlasit.
sousedovic Toníček |
Doktor House je předepisuje i na rýmu, tak asi nebudou tak špatný |
to si pleteš s kortikosteroidy |
Tak to taky není zrovna med pro tělo
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
no tak jestli je to zdravy prospesny tak to pak sem stim, budu hovado a zdravejsi nez ted, super  (trosku me to pripomina horsta fukse  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | neoficiální studie = "franta sežral lékárnu a všichni jsme viděli, jak mu narostly svaly - je to švihák lázeňský"?
Demagogie by ode mě byla, kdybych řekl "chlastám, hulím, píchám si hero a vůbec mi to nijak neškodí." |
Demagogie je to tehdy když jednu věc odsuzuješ a přitom nejsi schopen prokázat její škodlivost a přitom holduješ jiným o jejichž škodlivosti nepochybuje snad ani malé ditě.Pak by jsi byl navíc zaujatý pokrytec.A studie jsou,ovšem ne u nás a ne v blesku či v hospodě,takže se k nim asi nejsi schopen dostat.Nebo nemáš zajem,protože bys pak musel minimálně popřemýšlet o tom co jsi napsal.Já vůbec netvrdím jak jsou AS prospěšné,ale netroufám si tvrdit ani opak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: st duben 27, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | Můj názor je, že steroidy nejsou pro zdraví to nejrůžovější. Ale klidně tvrď, že to tak není, spousta duševně zakřiknutých lidí s tebou bude jistě souhlasit.
sousedovic Toníček |
sa pripájam k tejto skupine
steroidy , pozor a to je názor vysoko vzdelaných zástupcov fakult telesnej výchovy, je jedna z naj vecí čo ľudia vymysleli, pokiaľ sa využíva v zdraviu prospešnej miere , je to liečivo |
tady je ale od začátku řeč o lidech, kteří cvičí, nesoutěží a berou; původně jsem reagoval na to, že je to stejné, jako když si koupíš dobré kopačky na fotbal, i pokud ho nehraješ závodně
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st duben 27, 2011 11:14 pm Předmět: |
|
|
To Bára+Mária .... pokud se budeme bavit o podávání AS pro léčebné účely (nakone to léky také jsou), a pod odborným lékařským dohledem, tak to bude trochu jiná pohádka, než když si někdo laicky aplikuje něco, co někde pokoutně zakoupil u překupníka.
"Klasická" laická/amatérská sypka bude VŽDY do jisté míry o hubu ... asi jako by bylo vždy o hubu nejít k lékaři, a sám si v případě nějakých zdravotních problémů aplikovat ATB. Může to vyjít, ale taky z toho může být průser jak kráva. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|