mysh, sorry, ale starcraft, ze neni o premysleni ? Odehral sem v te hre takovejch 15/20 000 her, tak myslim, ze tu hru trochu znam. Muzes klikat rychle jak chces, ale clovek co tu hru opravdu chape a premysli u toho te sejme jako nic. Urcite v jednicce to bylo hodne o micru/macru a rychlosti reakce, ale u SCII je to uplne jinak, je tam hodne zjednodusene ovladani hry a klade se vetsi duraz na to, abys hral proti souperi tu zpravnou strategii.
Jinak to co napsal Turakam o te jeho udajne nejlepsi strategii me tu hru uplne znechutilo a to tu hru vubec neznam. To sou prave ty hry, kde u jedne hry sedis pres hodinu a vsechno je hrozne zdlouhave atd. Ani neni treba premyslet, proc ma starcraft tolik fanousku a hracu a proc je tolik turnaju a je to takova fun, oproti te hre Turakama... V tom je SC super, ze ta hra muze bejt akcni od prvni minuty a muze trvat treba 3 minuty, ale muze to bejt taky sachova partie na hodinu, kde je nonstop akce a vsechno sedi jako skladanka, neni tam nic co hrace znechucuje, co by tam zmenil, nebo co nedava smysl. Proto je to taky v koreji brano jako narodni sport a roky a roky to lidi hrajou a furt je to stejnej zazitek u 10 000 hry jako u te prvni, proste jako kdyz mas rad a hrajes fotbal, tohle u zadne jine strategie proste nenajdes, hral sem jich hodne, byly super, ale hral sem je max mesic a zaclo me to nudit, ale SC si zahraju i po tech 10 letech a furt je to perfektni hra !
hovnival: SC2 jsem ani nehral, zato SC1 hodne a W3 kdysi az moc. Jak rikam, kazdymu co ho bavi .. jestli tam okamzite co nejrychlejs cpat jednotky a reagovat na okamzitou situaci .. nebo promyslet nejakou strategii, pak to zkusit a ono nic a zase od zacatku :)
Turakam - " Inak hral niekto new vegas?, aj mám na to vcelku chuť. "
Známej hrál new vegas a řikal, že se mu to líbilo o něco víc než trojka. Jinak taky už mam na vegas delší dobu zálusk protože trojku už mam prolezlou skrz naskrz i s broken steel a už je to fakt nuda se jen tak flákat po velký pustině
rozdíl mezi total wara a starcrafta z hlediska fanouška je fakt vyloženě o vkusu, myšlení je potřeba na oboje (zdravím spazíka!). osobně bych tady preferoval spíš ty totalwary (jsem prostě levej na micro)
jinak, když tady byly nakouslý ty rpg, hráli jste někdo borderlands? jaký to je?
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Není to rpg, ale střílečka s levelováním a sbíráním spousty předmětů. Celkem pěkne stylizovaná grafika, ale přišlo mi to takový jalový - questy o ničem, příběh nuda,
_________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
Posledních asi 5 let jsem byl mimo herní dění (zůstal sem u GTA san Andreas, NHL 2005 apod.) a teď bych to chtěl trochu dohnat. Poraďte nějaký hry, který bych měl vyzkoušet. Střílečky, strategie, nějaký dobrý závody nebo sporty (NHL se prý už na PC nedělá, je to tak?).
Nějaký milníky herní historie, který by mi neměly uniknout prostě
Není to rpg, ale střílečka s levelováním a sbíráním spousty předmětů. Celkem pěkne stylizovaná grafika, ale přišlo mi to takový jalový - questy o ničem, příběh nuda,
já jsem o tom právě četl a ta kombinace rpg fps mi přijde prostě brutální, hafa mě to láká :-)
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
...
jinak, když tady byly nakouslý ty rpg, hráli jste někdo borderlands? jaký to je?
Bavilo me to hodne, ale je to celkem primocare, nikdy nic nehledas, vse mas ukazane na mape, ale zas to vydrzi dlouho pokud te to bude bavit jsou pak k mani i DLCcka.
Mensi postreh: Vsiml jsem si ze v reklame na Modrou pyramidu kde je poust a pyramidy neco dela dost podobny zvuk jako kdyz jsem v Doomu 1 sestrelil jednu obludu, schvalne si toho vsimnete, mel by to byt prvni zvuk toho zvirete v te reklame.ˇ (davaji tu reklamu ted pomerne casto) XD
mysh, sorry, ale starcraft, ze neni o premysleni ? Odehral sem v te hre takovejch 15/20 000 her, tak myslim, ze tu hru trochu znam. Muzes klikat rychle jak chces, ale clovek co tu hru opravdu chape a premysli u toho te sejme jako nic. Urcite v jednicce to bylo hodne o micru/macru a rychlosti reakce, ale u SCII je to uplne jinak, je tam hodne zjednodusene ovladani hry a klade se vetsi duraz na to, abys hral proti souperi tu zpravnou strategii.
Jinak to co napsal Turakam o te jeho udajne nejlepsi strategii me tu hru uplne znechutilo a to tu hru vubec neznam. To sou prave ty hry, kde u jedne hry sedis pres hodinu a vsechno je hrozne zdlouhave atd. Ani neni treba premyslet, proc ma starcraft tolik fanousku a hracu a proc je tolik turnaju a je to takova fun, oproti te hre Turakama... V tom je SC super, ze ta hra muze bejt akcni od prvni minuty a muze trvat treba 3 minuty, ale muze to bejt taky sachova partie na hodinu, kde je nonstop akce a vsechno sedi jako skladanka, neni tam nic co hrace znechucuje, co by tam zmenil, nebo co nedava smysl. Proto je to taky v koreji brano jako narodni sport a roky a roky to lidi hrajou a furt je to stejnej zazitek u 10 000 hry jako u te prvni, proste jako kdyz mas rad a hrajes fotbal, tohle u zadne jine strategie proste nenajdes, hral sem jich hodne, byly super, ale hral sem je max mesic a zaclo me to nudit, ale SC si zahraju i po tech 10 letech a furt je to perfektni hra !
Přesně tak, Warcraft a Starcraft to jsou v podstatě šachy online-her, jednoduchý koncept a pravidla, který pochopí každý za několik minut, ale za tím se skrývá opravdová komplexní strategie od A do Z. Dokážou bavit roky, zatímco jiné strategie jsou out za pár dnů/týdnů.
I když je třeba uznat, že je potřeba rychlých reakcí a určitou rychlost klikání, tomu rozumím, taky už mě to tak nebere jako v 18ti :-) Někdo radši klídek a pohodičku, proto tu jsou ty tahovky že.
Turakam - " Inak hral niekto new vegas?, aj mám na to vcelku chuť. "
Známej hrál new vegas a řikal, že se mu to líbilo o něco víc než trojka. Jinak taky už mam na vegas delší dobu zálusk protože trojku už mam prolezlou skrz naskrz i s broken steel a už je to fakt nuda se jen tak flákat po velký pustině
Presiel som aj F3 aj New Vegas a NV je lepsie, ale i tak je to dost slabota. Hlavne sposob boja je o nicom a nezaujimavy. Uz sa tam neda taktizovat, tak ako v starom F2. Bethesda kupila znacku Fallout a dala tam engine z Oblivionu, ktory je robeni na boj z blizka.
Naposledy upravil spider1029 dne ne červen 05, 2011 11:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru