Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 333, 334, 335 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zonaxxx

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na každej stanici v tv dávajú priblblú ang. svadbu..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

štve mě, že skoro po měsíci nejsem schopen odtrénovat systémem 1+1. Prostě jsem dva dny po treninku tak rozbitej, že nemá smysl chodit do fitka.
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak na to se musíš podívat racionálně - už přeci jenom nejsi nejmladší
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deadlifte treba doplnit hormony :-)
sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jistě, už ti táhne na tu šedesátku... nebo sedmdesátku podle zamykací mánie?

http://www.cssmweb.cz/news/prinos-a-rizika-androgenni-substituce/
Sei

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zasr... svatbaaaa
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sei napsal:
zasr... svatbaaaa

Taky nechápu proč ve zprávách není nic jinýho ...včera večer 20 minut z celkových 25 jen ta vymindžákovaná svatba.

Však to není u nás tak co z toho dělají za akci? Jsem se díval na tu jejich předmanželskou smlouvu, no to sou parchanti ti urození
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
deadlifte treba doplnit hormony :-)

Tak na to co předvádím je škoda snad i proteinového nápoje. Sice jsem se "zlepšil" o 40 kg od prvního treninku, pořád to je ale sotva polovina dřívějších vah.

Není problém, že bych se necítil odpočatý - ale ta bolest svalů - to je něco otřesnýho. Chodím jak invalida, nedám ruce nad hlavu...prostě svalovka jako prase.

Zase vzhledem k zaměstnání je systém 1+1 nebo 3x týdně optimální - nějak mě to neblokuje při mých dalších aktivitách...a co vím, třeba se dám nakonec na lift - kamarád nedávno vyhrál v masters republiku a načisto ( pravda - nemá ani 70 kg ).
idoktor

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opět mě hýbla žlučí novinářská špína:
citace:
Češi se navzdory bezpečnostním akcím dopravní policie stále více obávají pirátů silnic. A není divu. Vždyť mladí řidiči do třicítky v silných nadupaných vozech obvykle tmavé barvy jsou nejčastějšími viníky těch nejtragičtějších nehod.

Nejezdím moc, tak 1000Km/týdně. Vidím rozbitý silnice, semtam tápající a zmatené řidiče, policajty za bukem a pár kokotů co se snažejí "vychovávat" a hrát na policajty, auta rychle jedoucí, auta pomalu jedoucí. Ale ze všeho nejvíc řidiče, co chtějí někam ve zdraví dojet. Ale "piráta" jsem ještě nepotkal.
ygg

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fakt je, že manipulovatelnost davem, kterou nám tu soudruzi zanechali, snad nemá mezí ..... a ta druhá věta je něco, za co bych autora velmi rád nakopal do prdele hooodně špičatou botou, ačkoli se na mě bohužel nic z uvedeného nevztahuje ..... pokud tedy neměl na mysli policejní řidiče našich potentátů v nadupaných zahraničních vozech téměř výlučně tmavé barvy
Janze

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
citace:
Češi se navzdory bezpečnostním akcím dopravní policie stále více obávají pirátů silnic. A není divu. Vždyť mladí řidiči do třicítky v silných nadupaných vozech obvykle tmavé barvy jsou nejčastějšími viníky těch nejtragičtějších nehod.

Nejezdím moc, tak 1000Km/týdně. Vidím rozbitý silnice, semtam tápající a zmatené řidiče, policajty za bukem a pár kokotů co se snažejí "vychovávat" a hrát na policajty, auta rychle jedoucí, auta pomalu jedoucí. Ale ze všeho nejvíc řidiče, co chtějí někam ve zdraví dojet. Ale "piráta" jsem ještě nepotkal.

a bohužel je ta první věta pravda, bavil jsem se se starou příbuznou a to bylo pořád: proboha, hlavně jeďte pomalu, víš, co se na těch silnicích děje. ti mladí jezdí jak šílenci, všechno je jim jedno, pořád tam někdo umírá,....

sám jsem najedzil za svůj život jenom pár tisíc km, nicméně jsem potkal pár neschopných, nezkušených nebo hloupých řidičů, ale "piráta" podle popisu novinářů ještě ne.

(jinak je to hnus, já jsem sem ten odkaz postoval před pár dny)
Mablung

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Janze napsal:
idoktor napsal:
citace:

a bohužel je ta první věta pravda, bavil jsem se se starou příbuznou a to bylo pořád: proboha, hlavně jeďte pomalu, víš, co se na těch silnicích děje. ti mladí jezdí jak šílenci, všechno je jim jedno, pořád tam někdo umírá,....

sám jsem najedzil za svůj život jenom pár tisíc km, nicméně jsem potkal pár neschopných, nezkušených nebo hloupých řidičů, ale "piráta" podle popisu novinářů ještě ne.

Já bohužel dost často potkávám prasata co se lepí na zadní nárazník. Až mě jednou naserou a budu chtít nový auto, tak dupnu na brzdu ...
Co se skutečných pirátů týče, prasat jsem potkal dost, ale zvláště mě zajujal jeden který na dálnici min ve 160 km/h (spíše více) předjížděl v odstavném pruhu. Myslím že ten by si už označení pirát zasloužil (a také by si zasloužil přijít na deset let o řidičák ...)
MiKra

PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2011 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Janze napsal:
idoktor napsal:
citace:

Já bohužel dost často potkávám prasata co se lepí na zadní nárazník. Až mě jednou naserou a budu chtít nový auto, tak dupnu na brzdu ... Co se skutečných pirátů týče, prasat jsem potkal dost, ale zvláště mě zajujal jeden který na dálnici min ve 160 km/h (spíše více) předjížděl v odstavném pruhu. Myslím že ten by si už označení pirát zasloužil (a také by si zasloužil přijít na deset let o řidičák ...)

lol tohle jsem dneska akorát říkal mladý, když se na mě lepil jeden dement..Až mi ujedou nervy,dupnu na to a bude mít po prdeli kkt..
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Já bohužel dost často potkávám prasata co se lepí na zadní nárazník. Až mě jednou naserou a budu chtít nový auto, tak dupnu na brzdu ...
Co se skutečných pirátů týče, prasat jsem potkal dost, ale zvláště mě zajujal jeden který na dálnici min ve 160 km/h (spíše více) předjížděl v odstavném pruhu. Myslím že ten by si už označení pirát zasloužil (a také by si zasloužil přijít na deset let o řidičák ...)
Já zase bohužel dost často (respektive pořád, speciálně na dálnici) potkávám kretény, kteří jedou v levém pruhu o 20% pomaleji, než je povolená rychlost. Co mně vytáčí ještě více, jsou dementi, kteří začnou předjíždět 500m před tím, než by ve skutečnosti měli a blokujou tak provoz.

Kapitolou samou pro sebe jsou pak kamiony...
Mablung

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Mablung napsal:
Já zase bohužel dost často (respektive pořád, speciálně na dálnici) potkávám kretény, kteří jedou v levém pruhu o 20% pomaleji, než je povolená rychlost. Co mně vytáčí ještě více, jsou dementi, kteří začnou předjíždět 500m před tím, než by ve skutečnosti měli a blokujou tak provoz.

Kapitolou samou pro sebe jsou pak kamiony...

Nic proti, ale nejekonomičtější provoz je kolem 100 - 110 km/h. Nevím proč by to měl někdo rvát do 130 km/h. Pokud někdo předjíždí ve 110 km/h, tak obvykle štve lidi kteří nedodržují nejvyšší povolenou rychlost. Což je nějak trápit nemusí.
Pokud tam nějaký blbec jede zbytečně dlouho, to už je jiná věc, vzhledem k tomu že se zprava předjíždět nesmí.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 333, 334, 335 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: