|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rostislaw

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | jestli to byla chlopen v tom pripade sry za mystifikaci domnival jsem se ze to bylo neco jineho... |
Byl to virus anabolikus, postihuje každého kdo se ke steroidům jen přiblíží Už té histerie zanechte, myslím, že tyto látky více lidem pomohly než ublížily.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Většina úmrtí u sportovců byla způsobena jinou látkou než běžným AS.Nic tady nebudu hájit nebo se dohadovat,ale třeba Černobyl nám tady udělal takovej bordel,že to ani netušíme.Už v minulosti upalovali hloupí lidé bylinkářky a léčitele,protože neuměli pochopit proč umejí víc než oni.Někdo žije ve svém malém světě a své stoprocentní pravdě a já ji nikomu brát nechci |
hele, já nikoho nesoudím kvůli tomu, že si zasype, ani neříkám, že nejsou horší věci... celý je to o tom, jestli má zneužívání steráčů negativní efekt... nedovolil bych si za to někoho napadat, kvůli tomu, že bere
teď bys mohl dát studie, kdy steroidy (ne z rukou lékaře) prospívají, jaks říkal... pochopil jsem to tak, že k těm studím máš přístup, určitě by to tady někoho zajímalo... naopak studií o škodlivosti zneužívání je dost i veřejně k náhledu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 11:45 am Předmět: |
|
|
sousedovic Toníček - tie studie o nasledkoch dlhodobeho zneuzivania by som si pozrel,hladal som ale nic som nenasiel ani v medicinskych zurnaloch _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 11:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 29, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
no,za t prve musim platit aby som si to mohol precitat,takze finger
otazka je,ci sa brali do uvahy vseobecne vrcholovi sportovci (aj drug-free),potom sa jednoznacne vylucil vplyv dlhych a tvrdych treningov a potom sa jednoznacne dokazalo - tak presne za toto a za toto mozu AS
lebo castejsie sa docitam ako na ihrisku odpadol a umrel futbalista ako ze na podiu nejakej sutaze odviezli zavodnika _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá duben 29, 2011 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | no,za t prve musim platit aby som si to mohol precitat,takze finger
otazka je,ci sa brali do uvahy vseobecne vrcholovi sportovci (aj drug-free),potom sa jednoznacne vylucil vplyv dlhych a tvrdych treningov a potom sa jednoznacne dokazalo - tak presne za toto a za toto mozu AS
lebo castejsie sa docitam ako na ihrisku odpadol a umrel futbalista ako ze na podiu nejakej sutaze odviezli zavodnika |
za prve - tak to chodí, pokud za sebou nemáš instituci, která to má předplacené
za druhé - na to ti stačí přečíst i výtahy, které jsou volně k dispozici (konkrétně druhý odkaz, ale to bys musel přečíst aspoň ten abstrakt a výsledky, které máš možnost vidět i bez placení)
za třetí - ano to je ten třetí případ, ale upozornil jsem na to
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:22 am Předmět: Re: Aktuální formy VI. |
|
|
konec objemu
zaciname rysovat
vaha 78-79kilo _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:31 am Předmět: |
|
|
kašli na rýsování, tohle je pecka _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Habartovi

|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
Na rysovani prd,tuku mas malo,teda jestli nechces soutezit.Trochu roztahni zada a bude to super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lougi

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:38 am Předmět: |
|
|
| Habartovi napsal: | | Na rysovani prd,tuku mas malo,teda jestli nechces soutezit.Trochu roztahni zada a bude to super. |
chci zkusit zdarskeho ocelaka a kazde kilo dole bude jenom dobre _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so duben 30, 2011 10:45 am Předmět: |
|
|
dobra prace chlape...  taky bych nesekal..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|